Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
317.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende şikayet ettim ki zaten edilmiş olduğunu gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: certac

Selamlar beyler bu fiyatları nereden alıyorsunuz acaba ....var mı istanbulda bu fiyatları alabilenler.....bu hafta sipariş geçicem bilgilendirirseniz seviniriz...

Ankara Opis 78e bırakıyor şu an...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atayalp

HOCAM BENCE 79 A İNSİGNİA OTOMATİK AL.SAKIN DÜZ VİTESİNİ ALMA DEĞER KAYBEDER.ÇÜNKÜ ESKİ İNSİGNİALAR OTOMATİK ALTERNATİFİ OLMADIĞI İÇİN ŞU AN 40 45 CİVARLARINDA.İLLEDE DÜZ VİTES ALACAKSAN 2012 İNSİGNİA COSMO AL EN İYİSİNİ 5 10 BİNDE OLANINI 50 YE ALIRSIN DÜZ VİTES OLDUĞU İÇİN.YENİ İNSİGNİANIN DÜZ VİTESİ ALINMAZ HOCAM.ADAMLAR KONSOLU BİLE ACTİVE SELECTE UYGUN OLARAK YAPMIŞLAR.

Bana da 75 bin verip vites atmak garip geliyor. Ben active selecti test ettim ve cok begendim. Ancak yakitla ilgili kullanan arkadaslarin yorumlarini bekliyorum .Yakit bu benzin fiyatlariyla ortalama 45 kurusu gecmesin istiyorum, Eger esimdeki clio4 1.2 9.1 litre ortalama gosteriyorsa. Bu konfor ve bu performans icin 10 normaldir. Bizim burada trafik cok yogun degil. En fazla kullanacagim yerler tarsus-mersin, tarsus- adana arasi. Ben de onceden focus titanium 2009 benzinli vardi sattim, simdi aldigim aracin artilari cok fazla olmali. Onun icin cosmo beni cezbediyor. Aralik kampanyasi olsa keske 2-3000 daha.

• ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    HOCAM SEN OTOMATİK AL.BEN ALDIM MEMNUNUM ÇOK SERİ.ORTALAMAM 8.5 BASARSAM 170 200 ARASI 10 LİTRE YAKIYOR.ÇOK EKONOMİK.
  • ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    hocam yakıt çok önemli o 10 ktreye razıysan ben senin yerinde olsam gider kuga alırım 10 lt nedir o da benzinde çok bence trafikte az olsa az km de yapsan bazen okuyor ki 1 senede yaptığın kmyi 1 ayda yapıyorsun o zaman insanın içi acıyor zırt pırt istasyona girince
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    HOCAM SKİN KULLANIRSAN İNAN ÇOK AZ YAKTIĞINI ANLICAKSIN.ANLIK TÜKETİMİ AÇIP SAKİN KULLAN İNAN ORTALAMAN 7.5 E BİLE İNER.ALIRSAN BEYAZ AL.BEN BEYAZ ALDIM.ŞU AN BEYAZ BAYİLERDE YOK SANIRIM.
  • Konuda 3 tane fake hesabı olup kendi kendine yazanlarda moda oldu her halde?
  • atayalp A kullanıcısına yanıt
    HOCAM FORD ARABASINI KAPIDAN İÇER SOKMA.KUGAYA KADAR MOKKA VAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: certac

Selamlar beyler bu fiyatları nereden alıyorsunuz acaba ....var mı istanbulda bu fiyatları alabilenler.....bu hafta sipariş geçicem bilgilendirirseniz seviniriz...

Ben Gercek ve Deger'den fiyat aldim Istanbulda 79.800 dediler. Aralik'ta kampanya olmayacakmis bunlar zaten kampanyali fiyatlarmis. Bende passat 1,6 tdi dsg ile insignia arasindayim karar veremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • atayalp nickkinde fake yoktur. Bildirim sistemi yanlış gitmiş, 2 mesaj üstteki doğrudur. Kusura bakmayınız..

Ancak hemen belirtelim, konuda alakasız mesajlar, marka küçümsemeniz bulunuyor. Dikkate alınız atayalp üyemiz..

Fake nickler süresiz uzaklaştırılmıştır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • mkelleci kullanıcısına yanıt
    ADAPAZARI EKİN 79 BİN.BEN 18 GÜN ONCE ALDIM.PASSAT ALMA KASA DEĞİŞECEK HEMDE İNSİGNİANIN YANINDA YAŞLI İŞİ DURUYOR.
  • quote:

ADAPAZARI EKİN 79 BİN.BEN 18 GÜN ONCE ALDIM.PASSAT ALMA KASA DEĞİŞECEK HEMDE İNSİGNİANIN YANINDA YAŞLI İŞİ DURUYOR.

Küçük yazınız..
  • Stones kullanıcısına yanıt
    USTA, BEYAZIT ÇAKAR BEN ALDIM SİZ ALAMAZSINIZ 50 BİN TL KREDİ GİBİ KONUŞTU.O YÜZDEN YÜKLENDİ MİLLET ONA.BABAN FALAN DEDİ.
  • almanyadada 32.500 euro cosmo at Türkiye yle aynı fiyat.opeli fiyat konusunda kutlamak gerek.
  • uslubunu düzeltirsen kimse ile sorun yaşamazsın. Çocuk gibi davranmayın bırakın bence.
  • kalkışta gaza basınca çıkan ıslık sesi çok güzel camı açıp dinleyin.
  • bugün vakit bulup showroomlari gezdik 3 arkadaş girgir şamata a3 sedan 4.20 falan test ettik. Insigniayi vermediler hafta içi gelin dediler bir de erken gelin sabah yol boş olsun bu araba acayip falan dedi eleman sanki 300bg araba. tek kötü yanı yakıtı dedi.bayi Müdürü test aracını kullanıyormus şahsi aracı gibi ortalama 11-12 lt civarı yakıyor dedi. bence otomatik vitesinden kaynaklanıyor. opel motorları yaptı zaten şu aktarma ve oto vites olayını cozerse çok canlar yakar gibi
    Edit:showroomdaki araç cosmo 1.6,170bg fiyatı 83 bin küsür idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurats -- 18 Kasım 2013; 5:39:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurats

bugün vakit bulup showroomlari gezdik 3 arkadaş girgir şamata a3 sedan 4.20 falan test ettik. Insigniayi vermediler hafta içi gelin dediler bir de erken gelin sabah yol boş olsun bu araba acayip falan dedi eleman sanki 300bg araba. tek kötü yanı yakıtı dedi.bayi Müdürü test aracını kullanıyormus şahsi aracı gibi ortalama 11-12 lt civarı yakıyor dedi. bence otomatik vitesinden kaynaklanıyor. opel motorları yaptı zaten şu aktarma ve oto vites olayını cozerse çok canlar yakar gibi

BENİM AGRESİF KULLANIM ORTALAMAM 10 LİTRE.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smurats

bugün vakit bulup showroomlari gezdik 3 arkadaş girgir şamata a3 sedan 4.20 falan test ettik. Insigniayi vermediler hafta içi gelin dediler bir de erken gelin sabah yol boş olsun bu araba acayip falan dedi eleman sanki 300bg araba. tek kötü yanı yakıtı dedi.bayi Müdürü test aracını kullanıyormus şahsi aracı gibi ortalama 11-12 lt civarı yakıyor dedi. bence otomatik vitesinden kaynaklanıyor. opel motorları yaptı zaten şu aktarma ve oto vites olayını cozerse çok canlar yakar gibi

BENİM AGRESİF KULLANIM ORTALAMAM 10 LİTRE.

caps lock açık kalmış sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 83 çekiyorlar ama 79 a iniyorlar.ben 79 a aldım karter korumasıda içinde.trafik sigortasınıda opel karşılıyor o da 415 tl olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.