Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
317.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atayalp

SEN LEONUN İÇİNE BİR BİN SONRA İNSİGNİAYA BİN.KUSURA BAKMA AMA İNSİGNİAYI BEN A4 LE PASSATLA C SERİSİYLE FALAN KIYASLARIM.SEN LEONU CLİOYLA C3 LE FALAN KIYASLA.

Önce bir foruma nasıl yazılır onu öğren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelli

quote:

GEÇEN SENE 70 OLAN 1.6 COSMO ŞU 9 BİNDE VE 50 BİN TL.2012 MODEL.DÜZ VİTES ÇOK DEĞER KAYBEDİYOR.İSTERSEN OTOMOBİL İLANLARINA 5 DAKİKA GİR BAK.

2010 model 15 bin km de olan bi cosmoyu arkadaşım 53bin tl ye çok rahat sattı bu yıl,ozaman cosmo nakadardı bilemiycem.

ohaaa olay nerelere gelmiş,2014 model insigniayı eskitmişizde 2. ele düşürmüşüz vayyy anasını...

2010 sıfır bi cosmo 60 -65 bin tl arasındaydı,arkadaşın çok iyi bir fiyata satmış....

şimdiki 79 bin tl ye alınan otomatik bi cosmo 3 senede 30bin km yapsa 68 bine rahat satılır,manueli 65-66 bin eder
  • quote:

GEÇEN SENE 70 OLAN 1.6 COSMO ŞU 9 BİNDE VE 50 BİN TL.2012 MODEL.DÜZ VİTES ÇOK DEĞER KAYBEDİYOR.İSTERSEN OTOMOBİL İLANLARINA 5 DAKİKA GİR BAK.

Merak etme senin araban da seneye 50 55 binlere düşer. İster otomatik olsun ister manuel. D sınıfı aracın kaderi bu.
  • aynı fikirdeyim atayalp la,sen git hyundai i30 kanalıda takıl,burası seni aşar bebişim
  • quote:

Ayrıca 65 bin tl ye gidip seat leon alan arkadaş gelmiş o arabayla insigniayı bir tutuyo,edition modeliyle bile bir tutulmaz.o şimdi insignia dururken ben ne yaptım da65 bin tl ye aldım şu arabayı derdinde.Habire insigniayı gömüyo,gömün bakalım.Ayrıca kim ne alırsa alsın,birbirinizi gömmeyi bırakın.Allah kaza bela vermesin.en ufak bi kaporta değişiminde arabanın değeri direk 5 bin tl düşer ve benim başıma geldi,hyundai aracım vardı hafif kaza atlattım 22 bine satmam gereken aracı zar zor 17 bine sattım,emin olun satarken çok zorlanırsınız,sadece arka kapı ve tamponu değişmişti,hafif bi sürtme olmuştu.

Güzelliğine aldanma 1 sivilce yeter,Arabana güvenme bi sürtmeyle gider..

Arızamısınız arkadaşım. Ben hangi mesajımda leonla İnsignia yı bir tutmuşum göster bakalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: yayamaj

aynı fikirdeyim atayalp la,sen git hyundai i30 kanalıda takıl,burası seni aşar bebişim

Aman Allahım tavırlara bak. Burada babalarının arabalarıyla artistlik yapan klavye delikanlıları sarmış hadi kalın sağlıcakla..
  • quote:

quote:

quote:

2010 model 15 bin km de olan bi cosmoyu arkadaşım 53bin tl ye çok rahat sattı bu yıl,ozaman cosmo nakadardı bilemiycem.

ohaaa olay nerelere gelmiş,2014 model insigniayı eskitmişizde 2. ele düşürmüşüz vayyy anasını...

2010 sıfır bi cosmo 60 -65 bin tl arasındaydı,arkadaşın çok iyi bir fiyata satmış....

şimdiki 79 bin tl ye alınan otomatik bi cosmo 3 senede 30bin km yapsa 68 bine rahat satılır,manueli 65-66 bin eder

2012 DÜZ VİTESİ ŞU AN 9 BİNDE 50 BİN TL KAZASIZ BOYASIZ.OTOMATİĞİ 68 69 A GİDER AMA MANUELİ 50 52 YE GİDER.HANİ DÜZ VİTES DAHA İYİ PRİM YAPARDI.ARKADAŞLAR ŞU AN OPEL ALMANYADA 1.6 SİDİ ŞERE YÜZDE 98 ORANDA OTOMATİK KOYUYOR.MANUEL AUDİ MERCEDES BMW GİBİ İNSİGNİADADA BİTMİŞTİR ARTIK.BAKIN 2.0 HACİMLİLERİN DÜZ VİTESİNİ İTHAL ETMEDİ BİLE OPEL ESKİ İNSİGNİADA.

• LEONU GİT AVEOYLA C3 LE CLİOYLA 208 LE KIYASLA.SEATIN AĞABABASI TOLEDO ZATEN.PİŞMAN OLMUŞSUN BELLİ.KEŞKE İNSİGNİA ALSAYDIN Dİ Mİ.ARTIK İBİZAYA BENZEYEN ÇİN VW SİYLE GEZ.
  • quote:

LEONU GİT AVEOYLA C3 LE CLİOYLA 208 LE KIYASLA.SEATIN AĞABABASI TOLEDO ZATEN.PİŞMAN OLMUŞSUN BELLİ.KEŞKE İNSİGNİA ALSAYDIN Dİ Mİ.ARTIK İBİZAYA BENZEYEN ÇİN VW SİYLE GEZ.

Güzel kardeşim herkesin aracı kendine güzeldir. Ben Leon'u beğendim onu aldım. Baban İnsigniayı beğenmiş almış. Bundan daha doğal ne var? Ben neden Leonla Clioyu yada insigniayı kıyaslayayım?
  • tamam kusurumuza bakma biz yanlış anladık o zaman,güle güle kullanın aracınızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

LEONU GİT AVEOYLA C3 LE CLİOYLA 208 LE KIYASLA.SEATIN AĞABABASI TOLEDO ZATEN.PİŞMAN OLMUŞSUN BELLİ.KEŞKE İNSİGNİA ALSAYDIN Dİ Mİ.ARTIK İBİZAYA BENZEYEN ÇİN VW SİYLE GEZ.

Güzel kardeşim herkesin aracı kendine güzeldir. Ben Leon'u beğendim onu aldım. Baban İnsigniayı beğenmiş almış. Bundan daha doğal ne var? Ben neden Leonla Clioyu yada insigniayı kıyaslayayım?

Sayın arkadaşım bence uzatmaya gerek yok sen fikirlerini soyledin, eleştirilerini yaptın.
  • quote:

quote:

ya dostum hala cevap vermeye çalışıyosun boşver allahaşkına anlamayacaklar seni, anlatmak istediğini, nasıl isterlerse o şekilde anlayacaklar.. sen onların gözünde kedisin insigniada ciğer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 17 Kasım 2013; 23:39:35 >

• ÇİN VW LEONUNA BİN GEZ.PİŞMAN OLDUN AMA KARİZMADAN YOKSUN ARABAYLA GEZ.BABAN KEŞKE PASSAT ALSAYDIDA YAKLAŞSAYDIN BİRAZ BURALARA.CLİO C 3 208 ONLARA HAVA AT.AKÜLÜ ARABALARI OVME BURADA.
  • ARADA 600 KİLO VE 65 BEYGİR FARK VAR.BİRAZ MANTIKLI KONUŞ.ATLA EŞŞEĞİ KIYASLAMAYALIM.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2012 DÜZ VİTESİ ŞU AN 9 BİNDE 50 BİN TL KAZASIZ BOYASIZ.OTOMATİĞİ 68 69 A GİDER AMA MANUELİ 50 52 YE GİDER.HANİ DÜZ VİTES DAHA İYİ PRİM YAPARDI.ARKADAŞLAR ŞU AN OPEL ALMANYADA 1.6 SİDİ ŞERE YÜZDE 98 ORANDA OTOMATİK KOYUYOR.MANUEL AUDİ MERCEDES BMW GİBİ İNSİGNİADADA BİTMİŞTİR ARTIK.BAKIN 2.0 HACİMLİLERİN DÜZ VİTESİNİ İTHAL ETMEDİ BİLE OPEL ESKİ İNSİGNİADA.

hocam sen bayağı abarttın,değer kayıpları aynı olur,galerici arkadaşım var ondan biliyorum.şu an herkez otomatik vites alıyor ve 2.elde bayabi otomatik vites birikecek,bence manueller değer kazanır,çünkü şu an millet yakıt tasaruflu araçlara yönelmiş durumda ve 1.6 170hp manuel insignia şehir içi 7 lt yakıyor,tescilli onaylıdır.eco su baya bi işe yaramış 1.6 nın manuel şanzımanında.Bizim görüşümüz değer kazanacak yönündedir ve şimdiden yeni kasa 1.6 170 hp 2.el manuel şanzıman şiparişleri geliyomuş,tahminen 1 seneye 2. ele düşecektir.arkadaş sıraya koyuyor isimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abiş -- 17 Kasım 2013; 23:44:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

quote:

ya dostum hala cevap vermeye çalışıyosun boşver allahaşkına anlamayacaklar seni, anlatmak istediğini, nasıl isterlerse o şekilde anlayacaklar.. sen onların gözünde kedisin insigniada ciğer

hakikaten seviyenin bukadar düşük olduğunu bilsem fikrimi söylemezdim. Neyse Allah herkese kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin. Benim henüz çocuğum yok ama çocuklarınıza da arka koltukta kemer kullanmayı alışkanlık haline getirin

• Abiş A kullanıcısına yanıt
    BENİM OTOMATİK ORTALAMAM 8.5 VİDEOSUNU ÇEKİP YOLLAYABİLİRİM.
  • quote:

ÇİN VW LEONUNA BİN GEZ.PİŞMAN OLDUN AMA KARİZMADAN YOKSUN ARABAYLA GEZ.BABAN KEŞKE PASSAT ALSAYDIDA YAKLAŞSAYDIN BİRAZ BURALARA.CLİO C 3 208 ONLARA HAVA AT.AKÜLÜ ARABALARI OVME BURADA.

ya ne kadar terbiyesiz yorumlar yapıyosun?
  • connectgücü kullanıcısına yanıt
    Selamlar beyler bu fiyatları nereden alıyorsunuz acaba ....var mı istanbulda bu fiyatları alabilenler.....bu hafta sipariş geçicem bilgilendirirseniz seviniriz...
  • forumu çarpıtan arkadaşlar şikayet edildiniz. Böyle saçma sapan insanaların insignia gibi bir aracın forumda yorum yapmaları hakketten vukuatlık...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.