Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
317.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: connectgücü

quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: opelli

hayırlı olsun kardeşim,alah kaza bela vermesin.güle güle kullanın.bencede çok uzadı konu,araçlarınız keyfini sürün,3 e 5 e bakmayın.

Ne renk aldın merak ettim?

Teşekkür ederim , daha iyileri nasip olsun sizlerede inşallah

Beyaz diye gittim fakat beyaz sanki arabayı göstermiyor gibi geldi (bence) daha sonra showroom içinde gördüğüm Asteroid Gri çok hoşuma gitti ve buna karar verdik ,

Asteroid Gri (Sedefli Renk) olarak geçiyor Teknik gri gibi ''metalik renk'' değil, biraz daha ahenkli bir renk , bakımı zor olacak fakat içimize bu sindi

hayırlı olsun kardeş. kazasız günlerde kullanman dileğiyle otomatikmi aldın ?

Teşekkür ederim , evet manuel diye gittim otomatik aldım döndüm

bayiler ne hikmetse bu gazı herkese veriyorlar galiba otomatikden aldıkları yüzdelik baya yükseldi fala bizimde niyetimizde otomatik var ama test anındaki yakıt değerleri falan çok korkuttu. Kullandıkca yakıt değerlerini paylaşabilirsen çok seviniriz :)

Aynen otomatik ısrarı çok fazla bayiden ,ilk partide türkiyeye 200 tane insignia çekilmiş 10 tane si manuelmiş , o partideki bütün otomatikler gitmiş manuelden 6-7 tane satıldı dedi şatış müdürü , arada 1.5 litre oynadığı için ve 2. araç olduğu için pek kafaya takmadık , konfor odaklı bir araç alıyoruz konforu tam anlamıyla yaşayalım dedik bizde, birde mondeo connect gibi araçlar kullandığım için beni pek korkutacak rakamlar çıkacağını sanmıyorum

hele sen şu aracı teslim alda yakıtları paylaş üstad fena heyecanlıyım zaten dünden beri

• connectgücü kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kardeşim,bende 2 senedir bu arabanın hayalini kuruyordum,Allah bu seneye kısmet etti,kazasız belasız kullanalım inşallah,bu arabaya her tür renk gider,hakkıdır yani,ben de beyaz sipariş ettim ama yıllardır hayalimdi,alaha şükür aldık işte.beyaz renk dediğin gibi aracı biraz küçük gösteriyo,bayide başka renk yoktu,lansman rengi olan zümrüt yeşilini çok merak ediyorum,showrumda olsaydı bi bakardık,hoşumuza gitmez diye riske atmadık,beyaz aldık.....
  • beyazda iyidir ama bu aracın rengi füme gibi gri tonlar yada siyah üstad. Sizinde aracınız hayırlı olsun darısı başımıza
  • quote:

beyazda iyidir ama bu aracın rengi füme gibi gri tonlar yada siyah üstad. Sizinde aracınız hayırlı olsun darısı başımıza

Tüm insignia severlerin de olur inşallah,İnsignia cosmo yu 68 bin TL olduğu zamanlarda alamadım,maddi imkan el vermiyordu ve ozamanlar hayal gibi geliyordu ama Allah araç pahalandığı ve makyaja girdiği zaman kısmet etti. Allah hayırlısını versin,gerçekten ney kısmetse o oluyomuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayamaj -- 17 Kasım 2013; 16:48:31 >
  • Yanlız şunu söyleyim ister mavi ister sarı olsun,insigniayla yola çıktığın zaman sanki uzaydan gelmişsiniz gibi milletin göze sizlerde,bunu test sürüşü yaparken farkettim.insignia çıkalı 4 sene falan oldu ve bakışlar hala aynı,çünkü kendimden biliyorum,ben de öyle bakardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayamaj

Yanlız şunu söyleyim ister mavi ister sarı olsun,insigniayla yola çıktığın zaman sanki uzaydan gelmişsiniz gibi milletin göze sizlerde,bunu test sürüşü yaparken farkettim.insignia çıkalı 4 sene falan oldu ve bakışlar hala aynı,çünkü kendimden biliyorum,ben de öyle bakardım

ben 1 aydır ankaraya gidip geliyorum gezme amaçlı öylesine. Altımda 94 model şahin var emanet onla işimi görüyorum, trafikte canımızı okuyorlardı angara bebeleri yol veren yok eden yok, ama dün insignia ile bi çıktım yola hacı resmen trafikte yara yara gidiyorum bi selektör çakmam yeterli herkes kaçıyor önümden, bi makaslar falan görecen süper zevkliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: omerv

cosmo dan esintiler

Şu fotoğraflara bakınca jantlar ön göğüs (ekran çevresi, top gibi) havalandırma ızgaraları ve arka stoplar kesinlikle fiyasko. Aracın içten hiçbi albenisi yok. Makyajsız olanı kesinlikle daha iyidi bence dış tasarım önden güzel olmuş. ama arkadan stopları hiç beğenmedim. Hele o kapakvari jantlar ..

• usta bumudur fiyasko olan anlamadım ???

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA  ALANLAR BURAYA GELSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSuNaMi_ -- 17 Kasım 2013; 17:41:05 >
  • quote:

usta bumudur fiyasko olan anlamadım ???

Yukarıdaki mesajımı birdaha oku bakalım aracın ön tasarımı ile ilgili ne yazmışım?
  • eet haklısın eski modeli daha iyidi,konsolu tuşlardan geçilmiyodu,benim klavyenin bile okadar tuşu yok.Ayrıca yeni insignianın konsoluna dokunmayan bilemez,bi konsol bukadar mı yumuşak olur.Kedi ciğere uzanamıyosa mundar der.ön ızgaradan bahsetmişsin,eski modelin ön ızgarası bundan daha küçüktü.Pis kedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

usta bumudur fiyasko olan anlamadım ???

Yukarıdaki mesajımı birdaha oku bakalım aracın ön tasarımı ile ilgili ne yazmışım?

he pardon ben hepsini anladım ama bu araçdaki iç tasarım hangi araçda var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Abiş

eet haklısın eski modeli daha iyidi,konsolu tuşlardan geçilmiyodu,benim klavyenin bile okadar tuşu yok.Ayrıca yeni insignianın konsoluna dokunmayan bilemez,bi konsol bukadar mı yumuşak olur.Kedi ciğere uzanamıyosa mundar der.ön ızgaradan bahsetmişsin,eski modelin ön ızgarası bundan daha küçüktü.Pis kedi

Abi siz okumayı mı bilmiyorsunuz bende mi bir problem var. Aracın iç tasarımını eleştirirken havalandırma ızgaraları derken, aracın ön motor ızgarasını nasıl anlıyorsunuz?
    Kedi ciğer olayına gelince, 26 yaşındayım, evliyim, ve çok şükür sıfır kredi ile 65 bin liraya daha geçen hafta yeni arabamı aldım önümüzdeki perşembe teslim alacağım. Kenarda hiç param olmadığını varsayarsak (varsayım) 10 15 bin lira kredi ile alınamayacak bir araç mı? Şurada mesaj yazanlardan kaç kişi sadece 15 bin lirası kredi ile alabilecek bu aracı? Başta siz?

Not: Görgüsüzlük olarak algılamayın. Böyle mesaja Böyle cevap.

• quote:

quote:

eet haklısın eski modeli daha iyidi,konsolu tuşlardan geçilmiyodu,benim klavyenin bile okadar tuşu yok.Ayrıca yeni insignianın konsoluna dokunmayan bilemez,bi konsol bukadar mı yumuşak olur.Kedi ciğere uzanamıyosa mundar der.ön ızgaradan bahsetmişsin,eski modelin ön ızgarası bundan daha küçüktü.Pis kedi

Abi siz okumayı mı bilmiyorsunuz bende mi bir problem var. Aracın iç tasarımını eleştirirken havalandırma ızgaraları derken, aracın ön motor ızgarasını nasıl anlıyorsunuz?
    Kedi ciğer olayına gelince, 26 yaşındayım, evliyim, ve çok şükür sıfır kredi ile 65 bin liraya daha geçen hafta yeni arabamı aldım önümüzdeki perşembe teslim alacağım. Kenarda hiç param olmadığını varsayarsak (varsayım) 10 15 bin lira kredi ile alınamayacak bir araç mı? Şurada mesaj yazanlardan kaç kişi sadece 15 bin lirası kredi ile alabilecek bu aracı? Başta siz?

o parayı umarım toyota gibi teknoloji yoksunu bi araca vermemişsinizdir. Yalnış anlaşılmalar için özür dileriz iyi forumlar.

• quote:

quote:

quote:

o parayı umarım toyota gibi teknoloji yoksunu bi araca vermemişsinizdir. Yalnış anlaşılmalar için özür dileriz iyi forumlar.

Yok hocam estağfurullah. Toyotayı sattım. Birdaha da plazanın önünden bile geçmem. Yeni Leon TDI DSG Style aldık. Baya da opsiyon ekledik 17" jant sunroof full led paket vs.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam estağfurullah. Toyotayı sattım. Birdaha da plazanın önünden bile geçmem. Yeni Leon TDI DSG Style aldık. Baya da opsiyon ekledik 17" jant sunroof full led paket vs.

hayırlı olsun leon güzel bir seçenek ;) kazasız sürüşler.

• Bu arabaya fiyasko diyen ya arabadan anlamıyordur ya da malzeme kalitesi dandik olan leon almıştır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeremo32

Bu arabaya fiyasko diyen ya arabadan anlamıyordur ya da malzeme kalitesi dandik olan leon almıştır :D

Ben arabadan anlamıyorum. Ama D sınıfı bir araç ile C sınıfı bir aracın malzeme kalitesini karşılaştıran siz çok iyi anlıyorsunuz. Baya ironik olmuş.
  • hakanbeyci H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Göstergeye pek aldanmayın eksik gösteriyor.Aldığınız yakıt gidilen km hesabı yaparsanız daha net olur.Birde şehir içi sadece yaptığınızda hesaplayıp yazarsanız net bilgileniriz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jeremo32

Bu arabaya fiyasko diyen ya arabadan anlamıyordur ya da malzeme kalitesi dandik olan leon almıştır :D

Ben arabadan anlamıyorum. Ama D sınıfı bir araç ile C sınıfı bir aracın malzeme kalitesini karşılaştıran siz çok iyi anlıyorsunuz. Baya ironik olmuş.

Esas ironi insignia bölümünde fiyasko demeniz :D
  • Öncelikle herkese merhaba. Yeni İnsignia tanıtıldığından beri ilgili güncel konuları sürekli takip ediyorum. Çünkü benim de çok beğendiğim ve almayı düşündüğüm bir araç. Yalnız özellikle bu başlık altında anlam veremediğim bazı yorumlar oluyor, bazen hayretler içerisinde okuyorum. Bazı arkadaşlarımız araçlarını bekleme süreçleri içerisin de ki heyecanlarına mı yenik düşüyorlar yada aldıkları otomobilin neticede bir kul yapımı olduğunun farkında mı değiller nedir tam bilmiyorum, araçla ilgili en ufak sübjektif yorumu kabullenemiyorlar. Arkadaşlar herkes bu aracı tepeden tırnağa beğenecek diye haşa hadis mi var. Bir kişi atıyorum arkadan görünüşü beğenmiyorsa beğenmiyordur saygı duyulur geçilir. Yada siz anti görüşünüzü sunarsınız. Örneğin ben çok beğeniyorum her şeyiyle bu aracı ve hayalim, ancak atıyorum önden görünüşünü beğenmeyen bir kişiye söyle bakalım nesini beğenmiyorsun, ulaşamadığın için mi böyle söylüyorsun vs. gibi atışmalara neden gireyim, beğenmek zorunda mı adam ? Sizlere tuhaf gelebilir ancak benim gibi bu başlığı dışarıdan sürekli takip eden insanlar için bazı arkadaşların ve atarlı tutarlı yorumları ciddi negatif etki oluşturuyor. Sizlerde biliyorsunuz bazı araçların kullanıcı kitlesi direk o aracın imajını dolayısıyla insanların o araca bakış açılarını etkileyebilir. Benim tuhafıma giden husus da İnsignia gibi alıcı kitlesi belirli olan bir aracın forumunda bir kaç günde bir bu tür polemiklere şahit olmak.
    Herkese polemiklerden uzak, bizzat aracın özelliklerinin konuşulduğu bilgi bakımından doyurucu forumlar diliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.