Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
317.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün İnsignia 1.6 cosmo at test sürüşü yaptım.

Dış tasarım:
    Zaten güzel olan İnsignia makyajla daha güzel olmuş.

İç mekan:
    Malzeme kalitesi başarılı , tasarım başarılı. Oturaklılık ve sportiflik bir arada. Ekran süper olmuş.

Otomatik Şanzıman :
    Vites geçişlerini başarılı buldum , mükemmel değil belki ama sarsıntı hissetmedim.

Performans:
    Otomatik Vitese alışkın olmadığımdan mıdır nedir , bana sanki çok iyi gelmedi ama koptuğu andan itibaren deli gidiyor. Otobanda çok c180 tokatlar bence bu araba. Ama önce bi kopması lazım.

Tüketim:
    Kısa sürelerde hız yaptım , genel ortalama 9 civarındaydı. Bu arabadan daha düşük bir tüketim beklenmez. Otoban canavarı olacağım dersen de paraya kıyacan hocam , öyle milleti beleşe tokat manyağı yapamazsın.

Sonuç:
    Bayi 78e bırakıyor , kasko hediyesi alabileceğim gibi geldi. Ama bence biraz indirim gerek. cosmo at 75 bence uygundur. Psikolojik limitim budur , bayiye 75e bırakasın gelirse ara dedim. Edition elegance hele 1.4 motorlusu bence iş yapmaz. Cosmoyu gören edition elegance donanımına dönüp bakmaz arkadaşlar. Aradaki fiyat farkına değer , özellikle uzun yol yapanlar için bixenon ve afl kesinlikla lüks değil. Ayrıca 18' jantsız bu araba ruhunu kaybetmiş gibi duruyor. l

• ARKADAŞLAR YENİ İNSİGNİADA 18.GÜNÜM AKSİ YORUMLARA RAĞMEN 100 KM DE BASARSAN 10 LİTRE BASMAZSAN 8.5 LİTRE YAKIT TÜKETİYOR.KESİNLİKLE OTOMATİĞİNİ TAVSİYE EDERİM.HANTALLIK FALAN YOK HANGİ ÇAĞDAYIZ OPEL MÜHENDİSLERİ CAHİLLLERMİ.OTOMATİK ALACAK ARKADAŞLAR SİZ OTOMATİĞE ATILAN LEKELERİ TAKMAYIN SÜPER UYUMLU GELİŞTİRİLMİŞ ACTİVE SELECT VAR.
  • BENCEDE LEON GOLF ÇAKMASI BİR ARAÇ.HELE İÇ TASARIM TORPİDO VE HAVALANDIRMALAR DOĞAN VE ŞAHİNİN 2013 HALİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MENES05

Öncelikle herkese merhaba. Yeni İnsignia tanıtıldığından beri ilgili güncel konuları sürekli takip ediyorum. Çünkü benim de çok beğendiğim ve almayı düşündüğüm bir araç. Yalnız özellikle bu başlık altında anlam veremediğim bazı yorumlar oluyor, bazen hayretler içerisinde okuyorum. Bazı arkadaşlarımız araçlarını bekleme süreçleri içerisin de ki heyecanlarına mı yenik düşüyorlar yada aldıkları otomobilin neticede bir kul yapımı olduğunun farkında mı değiller nedir tam bilmiyorum, araçla ilgili en ufak sübjektif yorumu kabullenemiyorlar. Arkadaşlar herkes bu aracı tepeden tırnağa beğenecek diye haşa hadis mi var. Bir kişi atıyorum arkadan görünüşü beğenmiyorsa beğenmiyordur saygı duyulur geçilir. Yada siz anti görüşünüzü sunarsınız. Örneğin ben çok beğeniyorum her şeyiyle bu aracı ve hayalim, ancak atıyorum önden görünüşünü beğenmeyen bir kişiye söyle bakalım nesini beğenmiyorsun, ulaşamadığın için mi böyle söylüyorsun vs. gibi atışmalara neden gireyim, beğenmek zorunda mı adam ? Sizlere tuhaf gelebilir ancak benim gibi bu başlığı dışarıdan sürekli takip eden insanlar için bazı arkadaşların ve atarlı tutarlı yorumları ciddi negatif etki oluşturuyor. Sizlerde biliyorsunuz bazı araçların kullanıcı kitlesi direk o aracın imajını dolayısıyla insanların o araca bakış açılarını etkileyebilir. Benim tuhafıma giden husus da İnsignia gibi alıcı kitlesi belirli olan bir aracın forumunda bir kaç günde bir bu tür polemiklere şahit olmak.
    Herkese polemiklerden uzak, bizzat aracın özelliklerinin konuşulduğu bilgi bakımından doyurucu forumlar diliyorum.

Helal olsun hocam. Sizin gibi olgun düşünen insanlara bu forumun ihtiyacı var. Bir aracı herkes beğense zaten herkes aynı araca binerdi. Burada kişisel görüşler ayrılıyor bundan doğal da birşey yok. Burada kedi ciğer vs. diyenler eminim bu aracı rüyalarında zor görürler ama klavye başında atıp tutmak kolay oluyor. Başta siz olmak üzere Allah herkesin gönlüne göre araç versin kazasız belasız kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: atayalp

BENCEDE LEON GOLF ÇAKMASI BİR ARAÇ.HELE İÇ TASARIM TORPİDO VE HAVALANDIRMALAR DOĞAN VE ŞAHİNİN 2013 HALİ.

Herkesin zevki, kişisel görüşü farklıdır. Saygı duyarım
  • yayamaj Y kullanıcısına yanıt
    ESKİ İNSİGNİA 1.6 OTOMATİK VERSİYONU OLMADIĞI İÇİN İKİNCİ ELDE 40 A 45 E SATILIYOR.YENİ İNSİGNİA 1.6 DA OTOMATİK VİTES SUNDU ÇÜNKÜ TALEP BU YONDEYDİ.YENİ İNSİGNİANIN DÜZ VİTESİNE GİDİP 75 VERİLMEZ ÇÜNKÜ DÜZ VİTES YENİ İNSİGNİA 2.ELDE 1 YIL SONRA 50 Lİ FİYATLARDAN ANCAK SATILIR..YENİ İNSİGNİA OTOMATİK 18.GÜNÜM ORTALAMASI 8.5 LİTRE BASARSAM 10 LİTRE GOSTERİYOR.15 LİTRE ORTALAMA DİYE BİRŞEY YOK.ONCE BİN TEST ET..
  • şu forumda bi kaç kişi var. resmen sokak jargonuyla konuşan. onlar kendilerini biliyodur heralde, çok saçma sapan şeylerle uğraşıp kafa yoruyorsunuz. sonuç olarak burası bir forum, isteyen istediği şekilde görüşünü bildirir.

ben 78 bine veriyo bayiler dediğimde yalancı da dediler bebe de dediler, kedi uzanamadığı ciğerede dediler. sonradan da bi özür bile dilemediler.

çocuk çocuk konuşup birbirinize sataşmayın artık yeter ya. cidden şu konu yüzünden arabadan soğudum ya çok garip çok şaçma evet ama öyle bi his var içimde sanırım.
    HANİ SEN ARABANI ALMIŞTIN HANİ ORTALAMAN 8 LİTREYDİ.ŞİMDİDE BİZİM ARABALARI GEMİYE YÜKLEDİLER DİYORSUN.BİR ALDIM DİYON BİR ALMADIM DİYON.
  • 67ye düz vites combosline passat mı alınır yoksa 75e cosmo insignia mı alınır? Bir de bu 1.4 122 passat I'n düz vites reel yakıt ortalamasını tecrübe eden bilen var mı? Lütfen yardım edin çok kararsız ve arabasız kaldım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR MERCEDES C SERİSİNDE E SERİSİNDE BMW 3 5 SERİSİNDE AUDİNİN 4 6 SERİSİNDE MANUEL VİTES DİYE BİRŞEY KALDIMI.TÜRKİYEDE BU SERİLERİN 2010 YILINDAN SONRA ÜRETİLENLERİNDEN MANUEL OLARAK 3 YADA 5 ADET VARDIR.YENİ İNSİGNİANIN HALİYLE OTOMATİK OLANI DAHA ÇOK TUTACAKTIR.DOST TAVSİYESİ İKİNCİ ELDE DEĞER KAYBETMEMESİ İÇİN MANUEL ALMAYIN.
  • manuel vites ikinci elde ne kadar değer kaybederse otomatikte o oranda değer kaybeder bence. o yüzden bırakalımda isteyen istediğini alsın ben otomatik alırım, manuel alanada neden manuel alıyosun demem şahsen
  • ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    HOCAM BENCE 79 A İNSİGNİA OTOMATİK AL.SAKIN DÜZ VİTESİNİ ALMA DEĞER KAYBEDER.ÇÜNKÜ ESKİ İNSİGNİALAR OTOMATİK ALTERNATİFİ OLMADIĞI İÇİN ŞU AN 40 45 CİVARLARINDA.İLLEDE DÜZ VİTES ALACAKSAN 2012 İNSİGNİA COSMO AL EN İYİSİNİ 5 10 BİNDE OLANINI 50 YE ALIRSIN DÜZ VİTES OLDUĞU İÇİN.YENİ İNSİGNİANIN DÜZ VİTESİ ALINMAZ HOCAM.ADAMLAR KONSOLU BİLE ACTİVE SELECTE UYGUN OLARAK YAPMIŞLAR.
  • GEÇEN SENE 70 OLAN OLAN İNSİGNİA 1.6 180 COSMO ŞU AN 40 45 BİN TL.ASTRANIN BİLE İKİNCİ ELİ OTOMATİK OLANI 2012 DÜZ VİTES İNSİGNİADAN DAHA İYİ.2012 İNSİGNİA ALIRKEN 70 Dİ ASTRA 48 Dİ.ŞİMDİ ASTRA 2012 48 50 CİVARINDA.OPELİN OTOMATİK ARAÇLARI HERZAMAN DEĞERİNİ KORUR.
  • SEN LEONUN İÇİNE BİR BİN SONRA İNSİGNİAYA BİN.KUSURA BAKMA AMA İNSİGNİAYI BEN A4 LE PASSATLA C SERİSİYLE FALAN KIYASLARIM.SEN LEONU CLİOYLA C3 LE FALAN KIYASLA.
  • BAZI ARKADAŞLARDA PİŞMANLIK DURUMLARI VAR GİBİ.KEŞKE BUNU DEĞİLDE İNSİGNİAYI ALSAYDIM DER GİBİ.SON PİŞMANLIK FAYDA ETMİYOR 65 LİK ARABANIN 2 3BİNDE OLANI 50 BİN TL ŞU AN.
  • quote:

GEÇEN SENE 70 OLAN OLAN İNSİGNİA 1.6 180 COSMO ŞU AN 40 45 BİN TL.ASTRANIN BİLE İKİNCİ ELİ OTOMATİK OLANI 2012 DÜZ VİTES İNSİGNİADAN DAHA İYİ.2012 İNSİGNİA ALIRKEN 70 Dİ ASTRA 48 Dİ.ŞİMDİ ASTRA 2012 48 50 CİVARINDA.OPELİN OTOMATİK ARAÇLARI HERZAMAN DEĞERİNİ KORUR.

gel 35 bin tl de anlaşalım,hocam naptın sen,2 sene sonra otomatiğin 2 eli 68 69 bin tl olur tabi kullanıma ve kaza durumu ayrı,manueli 66 bin gibi olur,adam gidip 2014 model 78 bine aldığı manuel cosmo insigniasını 2 sene sonra 45 - 50 bine satarsa enayi derim o adama ve ben gidip hemen alırım.65 bine satarım .Biraz gerçekçi olun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelli -- 17 Kasım 2013; 23:02:32 >
    OPEL BİLE NADİREN ÜRETİYOR 1.6 SİDİ MANUEL VİTESİ.İSTEYEN YOK.BİR DAHAKİ YIL 75 LİK DÜZ VİTES 50 YE İNER.OTOMATİK OLAN DEĞER KAYBETMEZ.
  • opelli O kullanıcısına yanıt
    GEÇEN SENE 70 OLAN 1.6 COSMO ŞU 9 BİNDE VE 50 BİN TL.2012 MODEL.DÜZ VİTES ÇOK DEĞER KAYBEDİYOR.İSTERSEN OTOMOBİL İLANLARINA 5 DAKİKA GİR BAK.
  • Ayrıca 65 bin tl ye gidip seat leon alan arkadaş gelmiş o arabayla insigniayı bir tutuyo,edition modeliyle bile bir tutulmaz.o şimdi insignia dururken ben ne yaptım da65 bin tl ye aldım şu arabayı derdinde.Habire insigniayı gömüyo,gömün bakalım.Ayrıca kim ne alırsa alsın,birbirinizi gömmeyi bırakın.Allah kaza bela vermesin.en ufak bi kaporta değişiminde arabanın değeri direk 5 bin tl düşer ve benim başıma geldi,hyundai aracım vardı hafif kaza atlattım 22 bine satmam gereken aracı zar zor 17 bine sattım,emin olun satarken çok zorlanırsınız,sadece arka kapı ve tamponu değişmişti,hafif bi sürtme olmuştu.

Güzelliğine aldanma 1 sivilce yeter,Arabana güvenme bi sürtmeyle gider..
  • quote:

GEÇEN SENE 70 OLAN 1.6 COSMO ŞU 9 BİNDE VE 50 BİN TL.2012 MODEL.DÜZ VİTES ÇOK DEĞER KAYBEDİYOR.İSTERSEN OTOMOBİL İLANLARINA 5 DAKİKA GİR BAK.

2010 model 15 bin km de olan bi cosmoyu arkadaşım 53bin tl ye çok rahat sattı bu yıl,ozaman cosmo nakadardı bilemiycem.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.