Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
317.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stones

Konuda 3 tane fake hesabı olup kendi kendine yazanlarda moda oldu her halde?

Headshot
  • Arkadaşlar bişey sormak istiyorum . Ben alırken satış elemanı krater koruma yaptırmamamı tavsiye etti kaza anında sıkıntı çıkartır dedi sizin öneriniz nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • drmurathan kullanıcısına yanıt
    o kadar şiddetli bir kazada karter korumada yamulur bükülür zaten.ben araca o kadar para veripde karter takmazsam acırım arabaya dedim o yüzden taktırdım.kafam rahat en azından.siz hangi aracı aldınız.
  • Hocam kaza anında motor blogu kendini aşağı bırakıyormuşya karter koruma onu engelliyormuş ben onu merak ettim. Gerçekten böylemi yoksa yapmamak için mi böyle bişey dediler diye
    Şuan daha teslim almadım aracı inş. alınca paylaşacam rakam ve modeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • drmurathan kullanıcısına yanıt
    yapmamak için olabilir ben yaptırırkende yok kalmadı falan dediler ama yaptırdım.150 tl falan maliyeti var ondan kaçıyor bayiler.zaten bu çok tehlikeli olsa opel servisi takmaz.
  • Karter koruma çok kaba degilse araç yere daha çok yakinlasmiyorsa takılabilir çünkü bir taş her şeyi mahvedebilir ha benim aracımda yok yanlız yere yakın olunca taktirmadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    Aranızda
    1.6t AT6 cosmo sunroof lu araç ya da teklif alan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: certac

Aranızda

evet 1.6 AT6 cosmo + sunroof = 78.000 TL Ankara Opis
  • 1.4 için son fiyat pazarlığı yapan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

Aranızda

Fiyat cok iyi yani duy da inanma cinsinen. Burda sunroofsuz o fiyata inmediler.
  • quote:

quote:

Aranızda

Eminmisiniz. Yani Cosmo otomatik 76 yamı geliyor. Çünkü en düşük 78 fiyat alınmıştı.

• eğer bayideki satış elemanı yalnış demediyse şuanki test aracının aynısı 78den bırakabiliriz dedi ha banamı torpil yaptılar bilemem :)
  • quote:

eğer bayideki satış elemanı yalnış demediyse şuanki test aracının aynısı 78den bırakabiliriz dedi ha banamı torpil yaptılar bilemem :)

bence aynısı derken cosmo otomatik demek istemiştir sunroof u hesaba katmamıştır. eğer onuda düşünerek söylediyse şu ana kadarki en iyi fiyat çünkü 78e sunroofsuz veriyolar izmirde ve çoğu yerde

ama bence dediğim gibi bi an sunroofu düşünmemiştir satış temsilcisi, genelde opsiyonlu arabalar getirmiyolar pek çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

eğer bayideki satış elemanı yalnış demediyse şuanki test aracının aynısı 78den bırakabiliriz dedi ha banamı torpil yaptılar bilemem :)

bence aynısı derken cosmo otomatik demek istemiştir sunroof u hesaba katmamıştır. eğer onuda düşünerek söylediyse şu ana kadarki en iyi fiyat çünkü 78e sunroofsuz veriyolar izmirde ve çoğu yerde

ama bence dediğim gibi bi an sunroofu düşünmemiştir satış temsilcisi, genelde opsiyonlu arabalar getirmiyolar pek çünkü

yarın arayıp sorup bi bilgi almak lazım o halde

• insignia sevdiğim beğendiğim bir araçtır. bayiide biraz inceleme fırsatı buldum. tek beğenmediğim öngöğüsteki ekranın ve klımanın oldugu yer. böyle şık bir araca o göğüs yakışmamış. ama bu almamaya engel mi tabiki hayır. bana hıtap eden motor-otomatık sanzuman gelirse seve seve alır kullanırım.

alan arkadaşlara hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın İnşallah
  • Bu konu ne olmus boyle ya. cidden cocuk coluk dolusmus konuya. yaslar kendini belli etmis direk.

araci alan arkadaslara hayirli ugurlu olsun. bana gore yilin araci. param olsa 1 sn dusunmem bu araci alirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeremo32

1.4 için son fiyat pazarlığı yapan var mı?

Stil paket ile 69000

• acaba bu 1.4 motorda otomatik versiyon varmı ?
  • Valla bende 3 ay önce 1.6 Tdi+dsg+full led paketli seat leonumu aldım, sınıfınınfa en baba araçlardan biri donanım olarak,yol tutuş olarak,yalıtım olarak say say bitmez,heleki dsg olayı çok kişi sorun yaşasada inanılmaz süper.. Amaaaa
    insignia almadım diye inanın pişman oldum, ve bu aracı görünce leondaki hevesimde bitti diyebilirim, Bende şöyle bir çözüm buldum,babamda araba alıcaktı,bendede şirket arabası olduğundan leona sadece hafta sonları binebiliyorum,dedim sen 35000-40000 TL gibi bir araba alacağına sen 30000Tl yi ver bana koyalım bankaya,18 ay sonra leonun taksitleri bitiyor bu senin olsun bende üzerini tamamlar başka alırım dedim oda tamam dedi anlaştık , direk insignia alıcam ve alana kadarda aracı takip edicem,babam benim üst katımda oturduğu için çounukla araç onda olucak durumu böyle hallettik,
    Opele hep önyargılı bakmıştım ama insignia süper bir araç kendi sınıfında en iyilerden....

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    Bu formu uzun süredir takip ediyorum.Kardeşim sen çok haklısın,olur olmadık insanlar yorumlar yapıyor,araba markalarını yerlerde sürüyorlar.ben de 5-6 aydır D sınıfı 2. el bir araba almayı planlıyordum,İnsingnia yı yakıt sarfiyatı yüzünden test etmeye lüzüm görmedim,fakat passattan , avensiz,mondeo ya kadar bir çok aracı test ettim .Hepsi kalite araç sonuçta D sınıfı,hangisinden zevk alıyorsan ve içine siniyorsa onu alacaksın tabi ki.ama opel insignianın makyajlanıcağını ve benzin tassaruflu motorun geleceğini duyunca 2. el araba almayı biraz ertelemiştim,ben passat düşünüyordum çünkü 2.el piyasası çok iyi ve değer kaybı az,şekli şemali biraz 55- 60 yaşındaki abiler için gideri var.diğer araçlarda 10bin değer kaybı oluyorsa, pasatta 5 bin falan oluyor.pasat deneme sürünşünde fazla zevk alamadım,sırf ikinci eli iyi diyede bu araç alnır mı diye kendimle baya bi tartıştım.İnsigniaya binince bana bi haller oldu.kendimi mercedens veya Bmv koltuğunda gibi hissetim daha doğrusu test sürüşü yaparken çevreden gelen bakışlar mı beni böyle hissettirdi bilemiycem.sürüş konforu , yol tutuşu ve ses yalıtımını işin içerisine sokmuyorum,cosmoda herşey dahil sistemini tutturmuşlar.

Şu an manuel cosmo 1.6 170hp kullanıyorum.yakıt tassarufu süper,böyle güçlü bi motorda bu sarfiyat hayretler verici birşey,

0-100km 8.7 saniyeyi tutturdum.kronometreyle ölçtük

şehir içi yakıt normal kullanım yani 70 -80 km hızda 6.9lt-7lt çekiş gücü en alt devirlerde bile süper,aracın performansı sizi resmen nirvanaya çıkartıyor.,belki manuel şanzımanın etkisindendir bilemiycem,sonuçta OPC gibi performans gerektiren araçlarda bile manuel şanzıman kullanıyorlar.

Şehir dışı 100km hızda yakıt sarfiyatı 5.7 lt,artık benzini düşünmüyorum,rahat rahat kullanıyorum aracı

OPELE çok teşşekkür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicgidik -- 19 Kasım 2013; 11:35:10 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.