Şimdi Ara

2014 YGS KİTAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,seneye biz gireceğiz bu sınavlara :) Ygs kitaplarımı almayı düşünüyorum bir an önce.
    Aklımdaki kitaplar şunlar ;
    COĞRAFYA-BİREY KONU ANLATIMLI
    YGS MATEMATİK-KAREKÖK SORU BANKASI,FEM KONU ÖZETLİ SORU BANKASI VE GÜRAY KÜÇÜK FASİKÜLLERİ
    TÜRKÇE-GÜVENDER KONU ANLATIMLI

Bunların dışında önerebileceğiniz kitaplar var mıdır? Şimdiden teşekkürler
    LYS kitabı önerilerinize de açığım tabi..

• Yukarı
  • Hemen rizörvıd yapıyorum.
  • Tekrar tekrar yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitty_

Merhaba arkadaşlar,seneye biz gireceğiz bu sınavlara :) Ygs kitaplarımı almayı düşünüyorum bir an önce.
    Aklımdaki kitaplar şunlar ;
    COĞRAFYA-BİREY KONU ANLATIMLI
    YGS MATEMATİK-KAREKÖK SORU BANKASI,FEM KONU ÖZETLİ SORU BANKASI VE GÜRAY KÜÇÜK FASİKÜLLERİ
    TÜRKÇE-GÜVENDER KONU ANLATIMLI

Bunların dışında önerebileceğiniz kitaplar var mıdır? Şimdiden teşekkürler
    LYS kitabı önerilerinize de açığım tabi..

Bölümünüz nedir? Sayısal Sözel Eşit Ağırlık?

• Flz26 kullanıcısına yanıt
    Eşit ağırlık
  • quote:

Eşit ağırlık

Fem simetrik Cografya
    Matematik için güvender konu anlatım ,güvendenr soru bankası,kartezyen
    simya var detaylı anlatım yapan eşit ağırlıkçılar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flz26

quote:

Eşit ağırlık

Fem simetrik Cografya
    Matematik için güvender konu anlatım ,güvendenr soru bankası,kartezyen
    simya var detaylı anlatım yapan eşit ağırlıkçılar için

Güvender soru bankası var elimde ,başlangıc için güzel,teşekkürler :))
  • Alin thomas calculus u gelsin 50 net. Tabi anlayabilen cikarsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeklenenAdam

Alin thomas calculus u gelsin 50 net. Tabi anlayabilen cikarsa

Anladık anladık

• mat1 için yazın birey a yı bitirirsen çok iyi temel atmış olursun. daha sonra fem konu özetliye geçersin. türkçe güvender,birey(bazı soruları gereksiz zor). coğrafya içinse palme tekli olanı öneririm ilk başlar için idealdir konuyu çok iyi kavratır daha sonra zor bi kitaba geçersin. ygsyle lys yi birarada götürmen dileğiyle bizim yaptığımız hatayı yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhatC.

mat1 için yazın birey a yı bitirirsen çok iyi temel atmış olursun. daha sonra fem konu özetliye geçersin. türkçe güvender,birey(bazı soruları gereksiz zor). coğrafya içinse palme tekli olanı öneririm ilk başlar için idealdir konuyu çok iyi kavratır daha sonra zor bi kitaba geçersin. ygsyle lys yi birarada götürmen dileğiyle bizim yaptığımız hatayı yapma.

Palme coğrafya konu anlatımlı mı soru bankası mı? Acil konu anlatımlı coğrafya kitabına ihtiyacım var :) Teşekkür ederim :)
  • quote:

quote:

mat1 için yazın birey a yı bitirirsen çok iyi temel atmış olursun. daha sonra fem konu özetliye geçersin. türkçe güvender,birey(bazı soruları gereksiz zor). coğrafya içinse palme tekli olanı öneririm ilk başlar için idealdir konuyu çok iyi kavratır daha sonra zor bi kitaba geçersin. ygsyle lys yi birarada götürmen dileğiyle bizim yaptığımız hatayı yapma.

Palme coğrafya konu anlatımlı mı soru bankası mı? Acil konu anlatımlı coğrafya kitabına ihtiyacım var :) Teşekkür ederim :)

soru bankası yanlarda küçük ipuçları var
  • quote:

quote:

quote:

soru bankası yanlarda küçük ipuçları var

Tamamdır,teşekkürler

• takip
  • Fem konu özetliye dalmadan önce tavsiye ettiğiniz konu anlatım veya çözülmesi gereken soru bankası hangisi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Fem konu özetliye dalmadan önce tavsiye ettiğiniz konu anlatım veya çözülmesi gereken soru bankası hangisi sizce ?

Ben güvender soru bankası,güray küçük ve sonuç fasiküllerinden başladım bir de evde bulunan eski öss,9. sınıf kitaplarından :) Onları halledince Fem konu özetliye merhaba diyeceğim :)
  • quote:

quote:

Fem konu özetliye dalmadan önce tavsiye ettiğiniz konu anlatım veya çözülmesi gereken soru bankası hangisi sizce ?

Ben güvender soru bankası,güray küçük ve sonuç fasiküllerinden başladım bir de evde bulunan eski öss,9. sınıf kitaplarından :) Onları halledince Fem konu özetliye merhaba diyeceğim :)

Güvenderin kitabını alsam mı acaba ? Kolay ve zaman kaybı diyenler var o yüzden kafam karıştı diyebilirim.
  • quote:

quote:

quote:

Güvenderin kitabını alsam mı acaba ? Kolay ve zaman kaybı diyenler var o yüzden kafam karıştı diyebilirim.

Bazı soruları ciddi anlamda basit 2+2 düzeyinde bazıları ise orta ve ortanın biraz üstü , bence çözmenin bir zararı olmaz.Temelden başlıyorsan ve zamanın varsa yazın bitiririm diyorsan çöz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bazı soruları ciddi anlamda basit 2+2 düzeyinde bazıları ise orta ve ortanın biraz üstü , bence çözmenin bir zararı olmaz.Temelden başlıyorsan ve zamanın varsa yazın bitiririm diyorsan çöz

Matematiğim pek iyi değil tüm konular eksik fem konu özetliyi 1. testi çözebiliyorum gerisin çözemiyorum.

O yüzden alsam mı acaba güvender ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.