Şimdi Ara

2014 Ygs/Lys Yaz Tayfası Whatsapp Grubu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Liseye başladığımız ilk günü hatırlarken,yorucu bir yılı daha geride bıraktık.Hayatımızda dönüm noktası olacak olan lisenin son senesine adım attık.Hepimizi zorlu sınavlar bekliyor.Yaz aylarının sınava hazırlanma aşamasında ne kadar önemli oldugunu herkesten duymuşuzdur yada daha önce giren arkadaşlarımız kendileri bizzat biliyorlardır..Bende istedim ki Donanimhaber bünyesi altında bir whatsapp grubu kuralım bu zorlu sınavlarda birbirimize yardımcı olabilelim.Whatsapp grubunda çözemediğimiz soruları paylaşarak daha hızlı bir şekilde yol alabiliriz.Ayrıca bu başlık altında kaynak,çalışma programı,çözemediğimiz sorularıda paylaşabiliriz.4-5 kişi olduğumuzda grubu hemen açıcam arkadaşlar.Numaralarınızı dm yoluyla iletebilirsiniz.İyi çalışmalar... :)
    1-Atbayıltan 2-Onz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kežman -- 2 Temmuz 2013; 18:21:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya ben ders çalışayım diye telefonu attım sen şimdi mi söylüyorsun bunu -.-
  • 10-15 kişi olsa daha iyi olur bence.o gün işi hasta vs. olan vardırAma adam akıllı kişiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whatsapım olsaydı katılırdım gençler ya:D fakirliğin gözü kör olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasva0X -- 2 Temmuz 2013; 17:51:30 >
  • 17-18 yaşında 17-18 kişinin olduğu 1 grup her şeyi gırgıra döndürür
    dağılın genşler
  • Son yoruma istemsiz güldüm :D
    Bu arada istekli ve hedefi yüksek olan varsa üm atsın bi bakalım alırız belki bizim gruba

• Grubu actik arkadaslar.4kisiyiz isteyen katilabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.