Şimdi Ara

2015 den iyi gelemez diyenler neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden arkadaş merak ettim haklı olabilirler belki ama açıklama istiyoruz

• 2015 ygs 5 sıram 155 bu sene ilde 55. filan olacağım yeterli mi
  • yok karşim bir açıklama bak şimdi napıyon biliyon mu 97 li deyilsen anlayamıyon anladınmı 2015 en zor çok zor konu kilit konuyu açan
  • Matematik hariç çok kolaydı maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs-1 2015 ten daha iyi gelecek.

• ridethesky7 kullanıcısına yanıt
    sen 2 yılda gelişmişsindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygsciadam -- 27 Mart 2017; 21:10:46 >
  • Bende anlamıyorum kardeşim. Herkes bir Türkçe daha çok moral bozdu havasında ama en az Türkçeyle başlayanlar kadar Matematikle başlayanda var.

Sorsan 2015te Türkçe zordu ondan dolayı kimse diğer dersleri yapamadı ama bu sene Matematik dışındaki dersler zor olmadığı için herkes yapıyormuş. Sonuçta girenlerin yarıştığı bir sınav her şey olabilir ama temele oturtulamayan görüşler hepside bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokman H. -- 27 Mart 2017; 21:12:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NEDEN 1 SENEDE DERECE OLMAZ ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scherzy

Matematik hariç çok kolaydı maalesef

2015 türkçe hariç çok kolaydı?

• Kisi sayisi cok fazla ogrenci kaliteside artti gibi artan kisi sayisi bos insan degil bi cogu bizim derahanede askeri liseden atilanlar mesela kopek gibi cozmusler + 15 te yerlesip birakanlarda baya iyi yapmis 99 lulara bagli suan bence 99 lular iyiyse 15 ten kotu 99 lular kotuyse 15 e soldan limit

• 2015 ygsde sınava giren herkes türkçe çözdüğü için trnin de zorluğu malum en büyük etki düştü o yüzden de sıralamalar düştü ama bu sene sadece mat zordu herkesin mat çözdüğü de söylenemez ama 2014ten iyi geleceği kesin
  • Ygs 2015 fazla iyi sıralamalara sahip. Bu yüzden kabullenemiyorum bu kadar iyi gelemez diyordum kendi kendime.

Tabi fazla yıkım olmaması için de kotuye hazirlanmak daha mantıklı.

• Hocam bana kalırsa 2015ten gelme ihtimali yok inşallah gelir ama en iyi 2015 diye düşünüyorum ben.Neden diye sorarsak katılım sayısı fazlaca arttı
  • Kardeşim ben de 99 luyum isterim ki 15 gibi gelsin ama bu kadar iyimser olmamak lazım.Bu senenin sosyali 2010 unkinden bile kolaydı maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scherzy

Kardeşim ben de 99 luyum isterim ki 15 gibi gelsin ama bu kadar iyimser olmamak lazım.Bu senenin sosyali 2010 unkinden bile kolaydı maalesef.

Sosyal 2016 hariç standart, mf leri çok etkilemiyor. Yani etkiliyor da, seneden seneye değişmesi çok önemli olmuyor. Geçen sene zordu da ne oldu?

• Nrunke kullanıcısına yanıt
    100k ya girmek isteyen herkes mat çözüyor bu yüzden gerilerde olan sıralama beni ilgilendirmez ama ilk 100k içinde 15 den daha iyi bir sıralama olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygsciadam

sen 2 yılda gelişmişsindir.

ilk senem bu anlatamadım galiba bro netlerime göre 2015 ygs 5 sıralamam 155 ama sadece ilde 55 civarı olacağım
  • Tmciyim ben çünkü

35 yaptım o bile az bu sene için ona yanıyorum

• günlerden beri yaptığım yoğun çalışmalar sonucunda şunu söyleyebilirim : sonuçlar 2017 gibi gelecek at fava bekle. dedi dersiniz sonra.
    ygs 1 ve ygs 5 de farklı sapmalar olmaz mı ?
    2015 ygsde 155. olan bi daha niye girme ihtiyacı duysun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.