Şimdi Ara

2015 DILCILERI TERCIH SONUCLARI (ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
4
Favori
3.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dil1 13k nereler gelebilir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusça italayanca fransızca almanca gibi alanlar bizlere açık ... Hazırlık okunuyor onu biliyorum da acaba ne kadar yeterli ?

Daha selam vermeyi bilmiyoruz o dilde, bölüm sonra felakete döner möner. Yazılsa ne kadar problem olur acaba ? Çince, rusça, almanca, kore dilleri çeviri alanlarında en yüksek miktarda fiyatlandırılan diller.

Aklımda deli sorular. İngilizce için girdik ama dil 3 fena çeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 30 Haziran 2015; 20:45:07 >
  • Dil-1 : 474, Sıralama : 1130, Nereleri yazayım sizce arkadaşlar, önerilerinizi duymak isterim açıkçası .
  • 431 4511. Dokuz eylül(3960) ve ya Gazi(4110) olur mu acaba :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene 6360 sıralama ile alan Ege Üniversitesi AKE sıralamalarda düşüş yaşanacağı düşünüldüğünde bu sene kaçla alabilir fikri olan var mı?

• 13.500'den alan bir yerin 14.500'den alması ne kadar mümkün acaba. En fazla kaç atar ki ? Yada atar mı ?
  • Dil1 13k 9 eylul dilbilim gelir mi gecen sene 14kdan almis

• Sinmyeong kullanıcısına yanıt
    Rahat.

• 3410sıralama ile istanbul ingiliz dili ve edebiyatı gelir değil mi?

• Beyler Dil-1 13k Dil-2 16k ile İstanbulda iyi bir üniversite bölümü söyleyebilirmisiniz?
  • dil 1 928, boğaziçi ingiliz dili ve edebiyatı gelir mi sizce? geçen sene 907yle kapatmış

• Beyler DİL3 nedir 671. olmuşum, ne olduğuna dair hiçbir fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Beyler DİL3 nedir 671. olmuşum, ne olduğuna dair hiçbir fikrim yok

arapça, çince, gürcüce, hindoloji, ibranice, japonca falan var

• .
     2015 DILCILERI TERCIH SONUCLARI  (ANA KONU)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Rusça italayanca fransızca almanca gibi alanlar bizlere açık ... Hazırlık okunuyor onu biliyorum da acaba ne kadar yeterli ?

Daha selam vermeyi bilmiyoruz o dilde, bölüm sonra felakete döner möner. Yazılsa ne kadar problem olur acaba ? Çince, rusça, almanca, kore dilleri çeviri alanlarında en yüksek miktarda fiyatlandırılan diller.

Aklımda deli sorular. İngilizce için girdik ama dil 3 fena çeliyor.

dili öğretiyorlar zaten sıkıntı yok
  • DİL-1 10k nereyi tavsiye edersiniz?
  • dil-1 16k arkadaşlar girebilirmiyim bi yere istanbul-kocaeli civarında ? ayrıca sıralamalar ne oldu geçen seneye göre şimdi anlamadım bu senenin 16sı geçen senenin kaçı oluyo mesela acil yardım lütfen
  • liseden 2003da mezun oldum, şu an matematik öğretmeniyim devlette ama ingilizceye baya merakım var
    oyunlar, diziler olsun amazon kindledan ingilizce kitap okumak olsun en son 2014 ydsde ise 93,75 puan yapmıstım

ygsye cok az hazırlanıp girdim pek iyi değildi lise ortalamam da 3,24 ordan da düsük geldi bu sınav lys5 ingilizcede 76d 4y yaptım

y-dil-1 puanım 456,349 sıralamam 2241

tercümanlık istiyorum bir yandan ama marmara 460la almıs 2100 sıralama galiba umut var mı acaba?
    yoksa 449la kapatan marmara ing öğretmenliği de yazabilirim

calısırken okumak kolay olur mu sizce, öğretmenlik kontenjan 129 kisi yoklama arada kaynarım diyorum hem de bazı ortak dersleri formasyonu saydırıp erkenden bitirme sansım olabilir
    ingilizcede de özel ders piyasası var baya diye düsünüyorum
    tercümanlık ama okuması daha zor gibi geliyor, yapması da amaç hem hobi hem de ek kaynak getirsin istiyorum

bir yandan da hobi olucaksa ingilizce dili ve edebiyatı nasıldır romanlar okunup inceleniyorsa hosuma gidebilir bitirsem ne yaparım ama

bilenler biraz yazsın hele :)

• DİL-1 7916. Antalya- Eskişehir-Çanakkale İng. Öğretmenliği gelme ihtimali vr mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.