Şimdi Ara

2015 FOCUS 1.5 DİZEL OTM Mİ 2015 JETTA 1.6 TDI OTM mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakın aylarda araba alacağız performansa önem veriyoruz ama alacağımız araç bizi 5-6 sene götürsün istiyoruz güvenli olsun istiyoruz 2015 Ford Focus 1.5 TDCi powershift otomatik 120 beygir 300 nm tork titanium paket 98.375 TL ve Volkswagen Jetta 1.6 TDI DSG 105 beygir 250 nm tork highline paket 97.000 TL
    Jettada 7 ileri kuru kavrama DSG şanzıman var ilk viteste kalkarken ilerlerken vb titreme durumu ve hemen 2 ye atma isteği varmış
    Sizce hangisi alınmalı şimdiden teşekkürler...
    NOT:Bu fiyat bandında 0 alacağım performansı üzmeyecek otomatik vitesli sağlam güvenli sedan araç öneriniz varsa yazın arkadaşlar.

• Performansa önem veriyorsun ve 105hp dizel araba bakıyorsun. Şaka mı. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jetta 97.000
    Focus 98.375

Bu fiyatlar ne böyle ya
  • O parayı bu arabalara gömmeyin yazıktır
  • C segmentinde performanslı dizel otomatik arıyorsanız adresleriniz belli, Hyundai Kia grubunun 1.6 crdi 136 hp 7 dct ikilisi gayet iyi 0-100 normal olsa da, 100den sonra farkını ortaya koyan bir motor, i30 ve ceede bakın, i30 daha ucuz, ceed ise daha pahalı ama daha güzel bir araç, diğer alternatif ise Peugeot 308 1.6 Bluehdi eat6 120 bg, 9.5 sn 0-100 baya iyi.

Tabi ikiside sedan değil orası ayrı.

Jetta ile Focus arasında Focus derim, Jettanın tek avantajı geniş bagajı ve arka diz mesafesi. 105lik tdi motor çok performansı olan bir ünite değil, özellikle 1400 kgden ağır olan jettada, iyi yürüdüğünü söyleyemem.

Şahsi fikrim bu araçlara 80bin tlden fazlası haram, ama piyasa şartları maalesef.

• Performans istiyorsan o paralara çıkmışken mis gibi ikinci el BMW felan alsana mudur keyif alırsın.. Sifir diye bir araç da devlete almayın yav

• O paraya 2+1 ebebeyin banyolu ev var bizim burda ... 100 milyara focus mu jetta mi olur arkadaş. ..araba falan alınmaz bu fiyatlar ile ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 Leon 1.2 TSI DSG
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normalde DSG den uzak dur derdim artık TDİ den de uzak dur diyeceğim.VW nin hali ortada .Ne olur ne olmaz..bizde de benzeri bir emisyon yasası filan çıkar ,değeri birden yarıya düşer hiç bulaşma..Bu arabalar 100.000 TL edecek araçlar değil..yılda 15.000 km yi geçmiyorsanız boşuna dizele para bağlamayın..
  • Tabi ki focus; özellikle şanzıman çok daha sorunsuz ve dinamik sürüş özellikleriyle de üstün.
    İki ay önce bayide dizel otomatik + bi xenon ve sunroof ekletip hesaplatmıştım 90 konuşmuştuk, Tl'nin değeri kalmadı ki....
  • 1.6 dizel otomatik insignia ön satışlı 100 bin tl. değerlendirin memnun kalırsanız bende alayım
  • Focus sever bir foruma bu soruyu sorman hata burda Jetta diyen çıkmaz birde arkadaşlar belirtmiş ama bende söylemeden geçemeyeceğim bu fiyatlar gerçekten çok fahiş ben hala bu Arabaların 100 bin olduğuna inanamıyorum netice itibarıyla bence ya otomatikten Vazgeçin yada dizelden veya donanımdan feragat edin yada aynı fiyata dizel manuel d Sınıfı araç bakın

• Ne dsg ne de powershift 5 yıl sorunsuz kullanabileceğiniz şanzımanlar değil. 5 yılda 15-30 bin tl arasında şanzımana para yatırmanız işten bile değil. Vw firmasının yaptığı sahtekarlık nedeniyle içine düşeceği durumu söylemiyorum.

Uzun dönem kullanmayı düşünüyorsanız cvt şanzımanlı ya da tork konvertörlü şanzımana sahip araçları öneririm.

• jetta yürümüyor diyen olmuş. bu sınıfta dizellerin performans açısından birbirine pek bir üstünlüğü yok, sıradan kullanıcılar için. kağıt üzerinde fark olabilir, önemi yok. yürümüyor denen jetta dizel dsg, gazı kökleyince ne klima dinliyor, ne rampa ne de yük. diger dizel c sınıfı araçlar da böyle. başka şeylere odaklanmak gerek: fiyat, yakıt, kalite, ikinci el, sağlamlık...

benim gönlüm jetta der ama forum sayesinde dsg ye tedirginlikle yaklaşıyorum. saatli bomba falan... çok duyuyoruz. ben uzun uzun kullanırım aldığım arabayı. korkutuyor dsg.
  • Kim ne derse desin bu iki aracta 100bin lira etmez. He illa 100bini verecem dersen ben focus derim.

Haricinde , madem ki 100bin lira gibi bi rakama ciktiniz d segmenti bakin. Yeni 1.6 insignialar geliyor belki gelmistirde takip etmiyorum.

Bu aralar nedense icimde bi araba alma istegi olustu ve ilk 3tede focus astrak ve insignia var. Her neyse.

Baska bi tavsiyemde su olacak. Yukaridada bi arkadas demis zaten , ya dizelden ya otomatikten yada donanimdan feraget et bence. Hatta benzinli manuel full bi aracda alabilirsin cokda guzel olur ki benim ilj tercihim hep oyledir.

• vay be fiyatlara bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık günah C segmentine 90 bin hatta 100 bin verilmez. En fazla 70 verilir. O da en fulüne. Piyasa ne hale gelmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git o paraya arsa al 5 sene sonra satarsın gider Mercedes e serisi filan alabilirsin 2009 da tecrübeyle sabittir . Arsalar 2 senede bir en az %30 basıyor hatta 5 sene sonra %100 e yakın olabilir.

O arada da git benzinli tüplü 2009-2010 focus 2 al rahat rahat bin

• c sinifi arabaya o paralar verilmez dunyanin zararini edersin satarken.dsgli arabaya 50bin vermem ben goz gore gore mahkemelikmi olacan.D segmenti arabalara goz atmalisin.508 insignia gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: blackpro

Merhaba arkadaşlar yakın aylarda araba alacağız performansa önem veriyoruz ama alacağımız araç bizi 5-6 sene götürsün istiyoruz güvenli olsun istiyoruz 2015 Ford Focus 1.5 TDCi powershift otomatik 120 beygir 300 nm tork titanium paket 98.375 TL ve Volkswagen Jetta 1.6 TDI DSG 105 beygir 250 nm tork highline paket 97.000 TL
    Jettada 7 ileri kuru kavrama DSG şanzıman var ilk viteste kalkarken ilerlerken vb titreme durumu ve hemen 2 ye atma isteği varmış
    Sizce hangisi alınmalı şimdiden teşekkürler...
    NOT:Bu fiyat bandında 0 alacağım performansı üzmeyecek otomatik vitesli sağlam güvenli sedan araç öneriniz varsa yazın arkadaşlar.

İlla sıfır olacaksa sıfır 116d eğer ikinci elde olur derseniz F30 316i şu araçların yanında tank kalır, aynı paraya bmwye binmek varken jetta focus vermeyin şu paraları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Ne dsg ne de powershift 5 yıl sorunsuz kullanabileceğiniz şanzımanlar değil. 5 yılda 15-30 bin tl arasında şanzımana para yatırmanız işten bile değil. Vw firmasının yaptığı sahtekarlık nedeniyle içine düşeceği durumu söylemiyorum.

Uzun dönem kullanmayı düşünüyorsanız cvt şanzımanlı ya da tork konvertörlü şanzımana sahip araçları öneririm.

bu adamı dinle 10.000km'de pert ettiğimiz powershift şanzumanlı focus kullandık. tadı bambaşkaydı hatta ondan sonra aldığımız superb bile bizi sarmadı onu satıp yeni focus manuel aldık.

ama ufak bir ekleme yapacağım cvt'ler benzinliler ile gayet sorunsuz ama dizelin yüksek torku karşisinda bir tork konventörlü sağlamlığında değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.