Şimdi Ara

2015 HEDEFLEDİĞİM NETLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS:TÜRKÇE:38D2Y SOSYAL:37D3Y MATEMATİK:40D
    LYS: MATEMATİK:49D1Y EDEBİYAT:53D3Y GEOMETRİ:28D2Y COĞRAFYA:22D2Y
    Bu netlerden 5-6 net daha aşağısı da olabilir ama hedefim minimumda bu netleri yapmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.İsot -- 4 Nisan 2014; 11:58:13 >

• Hedef neresi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DRIFT UZMANI kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında bu netler hedefimin çok üstünde ama hırs yaptım yapacağım inşallah.Hedefim Ankara Hukuk.Neden diye sormayın tutku gibi bir şey...
  • Şimdiki nelerin nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lys Coğrafya yapmayacak mısın ?
  • manevizengin kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle söyleyim bu sene sınava girmedim 2013 yılında girmiştim netlerim mat:35d Türkçe:33d6y sos:20d5y sınavda zamanı ayarlayamadım matematikte heyecandan ilk 20 soruyu iki defa çözdüm.Moralim bozuldu lyslere girmedim.O zamandan beride kitap yüzü açmadım
  • Düzelttim hocam unutmuşum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖZDEBİR 2 NETLERİNİZ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah yaparsın, muhtemelen de yaparsın düzenli çalışmaya devam.

• Lys matematik video lazımsa imzamdaki kanalıma beklerim. Yaz sonuna tüm konuları eklemiş olacağım kısmetse.
    Sınava hazırlanan tüm arkadaşlar abone olabilir. Bu sene Türev İntegrali acil olarak yetiştireceğim. Seneye girecekler için tüm konular tamam olmuş olacak inşallah.
    İyi çalışmalar herkese.

• manevizengin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam inşallah
  • marancı M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • Matematikte bu sene binlerce kişi 40 yapacam hayaliyle girip 30-35 ile kapattılar. Yani net değil, sıralama hedefi koy bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seneye ygs-lys yapılırsa yaparsın belki.ayrıca kendine uçuk hedefler koyma sonra üzülürsün

• her halukarda girersin böyl hedef koyduktan sonra da ankara hukuk da okadar yüksek mi

edit: en az 500 gelir bu netlerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 4 Nisan 2014; 15:10:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymühendis

Matematikte bu sene binlerce kişi 40 yapacam hayaliyle girip 30-35 ile kapattılar. Yani net değil, sıralama hedefi koy bence.

Hocam bu netleri yapabilirsem sıralamada fena olmaz galiba
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkıntı orada zaten bu civarda netler yaparsam manevi olarak tatmin olacağım ve hedefim olan AÜHF'ye girceğim.
    Edit:Çalışma sistemimde mat2 ve edebiyatı çok sevdiğim için hobi haline getireceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.