Şimdi Ara

2015'in En İyi Oyunları - Bölüm Sonu Canavarı Top 5 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Witcher 3 bu yılın en iyisiydi benim içinde, bunun üzerine çok da açıklama yapmaya gerek yok zaten.CD Projekt ustalık esirini koydu karşımıza, biz de suyunu çıkararak oynadık.Bu yıl benim için başka bir özel oyunsa Ori and The Blind Forest oldu kesinlikle, Metroidvania dediğimiz oynanış stili, zamanla eklenen değişik oyun mekanikleri ve bunların güzel harmanlanması ve özellikle muazzam grafikleriyle beraber, kesinlikle çok zevk aldığım bir yapım oldu.Bloodborne atmosfer, tasarımları ve yine seriden aşına olduğumuz zorluğu, harita yapısı, keşif hissiyatı ile beraber yine beğendiğim oyunlardan biri olmayı başardı. Monster Hunter 4 Ultimate'de her ne kadar Japonya çıkışı geçen sene olsa da, batıya bu sene geldi, benim başında saatlerimi harcadığım başka bir oyun oldu.Pillars of Eternity ile oynadığım en iyi 5 oyun listesini sonlandırıyorum.Yine de ek olarak Attila Total War'ı da 6. sıradan listeme dahil edeyim, ayıp olmasın, onu da oynadım baya.Umarım atladığım başka oyun yoktur.

Bu yılın hayal kırıklıkları ise Fallout 4 ve MGS 5 idi benim için, oyunlar kötü müydü, değildi ama istediğimiz oyunlar bunlar değildi.Maalesef artık herkese hitap ediceğim diye, oyunlar değişiyor.

Bu arada Çağlar'ın Bloodborne için yaptığı yorumlarda bana aşırı saçma geldi, onu da eklemeden edemiyeceğim, sana hitap etmiyorsa almazsın yani, sonuçta exc. oyunlar sadece genel oyuncuları çekmek için neden olsunki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 17 Ocak 2016; 4:28:21 >

• benim için 1-) witcher 3 2-) rainbow six siege 3-) fallout 4 4-) bloodborn 5-) soma bu da benim ilk 5 listem

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Rise of the Tomb Raider sanki devam filmi gibiydi. Açıkcası ben buna ok'yim

Pc'ye çıktığında türü sevenler kesinlikle deneyimlemeli

• 5 oyun için 50 dk abartı olmuş.... çağlar da her oyuna illa yorum yapmak için konuşma bence çok bayıyorsun ....

• liste gayet iyi olmuş bende ilk 5 liste yapsam aynısını yapardım

• BSC çok iyi bi site fakat çok sevdiğim insanlar gitti, madem yeni editörler geliyorsa, BSC ye layık diyebilieceğim ve BSC yi dahada yukarı çekebiliecek biri var oda TAMER YEŞİLDAĞ!

• Alternatif top 5

1- Batman Arkham Knight
    2- Soma
    3- Until Dawn
    4- Divinity: Original Sin Enhanced Edition
    5- Everybody's Gone to the Rapture

• 1) Rocket League Multiplayer türü seven biri olarak çok eğlenceli
    2) SOMA Mükemmel
    3) Shadow of Mordor orta dünya kitaplarında okuduğum sahneleri izlemek çok zevkliydi.
    Rpgleri deneyemedim daha Skyrim oynuyorum ben :d
    Onlar da üst sıraları alır ileride benim sıralamamda

• 1. Witcher 3
    2. Dark Souls 2 Scholar of the first sin
    3. Fallout 4
    4. GTA V
    5. Alien Isolation

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 17 Ocak 2016; 20:25:59 >
  • 1.) Bloodborne - 2.) - Metal Gear Solid 5:PP 3.) - Witcher 3

• quote:

Orjinalden alıntı: JasonBrody94

BSC çok iyi bi site fakat çok sevdiğim insanlar gitti, madem yeni editörler geliyorsa, BSC ye layık diyebilieceğim ve BSC yi dahada yukarı çekebiliecek biri var oda TAMER YEŞİLDAĞ!

Videolara girişte şu şekilde olur ; Merhaba Bölüm Sonu Canavarı takipçileri ben Tamer Yeşildağ =DD

• Bana göre 2015 senesinde öyle ahım şahım oyun çıkmadı Witcher 3 tartışmasız en iyisi henüz oyun için yama beklesemde at'ile dolaşmakda güzel benim yinede ilk 3 oyunum:
    3-Rocket league 2- GtaV(PC 2015'de çıktı) 1-Witcher aşırı merak ettiğim oyun assassin's creed syndicate fiyatından hala ulaşılabilir değil belki 1. bile olabilir benim için.

• bu video konsepti kimden çıktıysa süper olmuş :D

• batman de güzeldi destiny e şaşırdım gerçekten çok kötü bir oyun isminin geçmesi şaşırttı ama witcher 3 kraldır uzak ara hemde

• 1) Batman Arkham Knight
    2) Witcher 3
    3) Halo 5
    4) Rise of the Tomb Raider

• Megathrone26 kullanıcısına yanıt
    Shadow Of Mordor ve Evil Within 2014 oyunları
  • luganoguz kullanıcısına yanıt
    ben 2015 te oynadım usta ondan yazmıştım öyle
  • Megathrone26 kullanıcısına yanıt
    Anladım keşke belirtseydiniz yanlış anlaşılıyor yani malümünüz :)
  • luganoguz kullanıcısına yanıt
    haklısın usta benim hatam
  • Aaaa ! Gökhan Yılmaz diye editorünüz varmış. Direk bu programda çıkartmak yerine, önce bir tanıştırsaydınız kendisi ile bizleri
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.