Şimdi Ara

2015 Market Kurban Fiyatları ve Fırsatları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
21
Favori
26.865
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Migros'dan almayı düşünüyorum ancak oturduğum semtte (üsküdar-ahmediye) etleri kime dağıtabilirim hiçbir fikrim yok

Üsküdar ahmediye mi? Burda migros yok ki taa horhorun oraya mı gidecen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün önce yazdığım mesaj her ne olduysa silinmiş, bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Bugün carrefour'a gittim. Şu koli ile adrese teslim olayı aklımda soru işareti bırakıyordu. Çok şükür ona gerek kalmadı. Canlı hayvan da satıyorlarmış onu gördüm. Bir tahta koymuşlar gelenlerin isimlerini yazıyorlar 5 kişi 6 kişi 7 kişi isteğe göre hisse yaptırıyorlar. Canlı dana kg 20 tl. Toplanan birkaç kişiyle hisseye girdik. Kesilirken başında olacağız. Kesim vs carrefour'a ait. Geçen sene bu şekilde kestirenlere sordum memnun kalmışlar.

@mkuren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiogi -- 19 Eylül 2015; 21:00:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

3 gün önce yazdığım mesaj her ne olduysa silinmiş, bu konuda bilgisi olan var mı?

forumda sorun var, son birkaç güne ait tüm mesajlar silindi.
  • Market işi biraz sıkıntı geldi bana. Tamam kilolar belli mesela 18-20 kg arası denmiş. Ya daha fazla çıkarsa ya da az. Az çıkarsa başka kurbandan eklenirse o iki kurban da bozulur. Aynı şekilde fazla çıktı diyelim o fazlalığı da başka yere ekleme yapılmaması gerekiyor. Carrefoursa tarzı yerler ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Kuran kurslarında da kurban işine girebilirsiniz. Biz bu sene 6 ortak ile 7 kişilik hisse ile girdik. Bir kişiyi biz bulamadık onlar tamamlayacak.
    Bugün kurbanlıkları da gördük çok şükür. Kurbanımızı da seçtik, sıramıza da aldık. Kesiminden paylaşımına kadar bizim gözetimimizde onlar yapacak.
    En alt hisse 1000 TL civarı 1000-1200, 1200-1300, 1300-1400 ... gibi gidiyor.

Bizim seçtiğimiz 439 kilo. Canlı kilo kesim dahil 18.5 TL. Kişi başı 1160 TL düştü. Yaklaşık 30-33 kilo hisse başına düşen et.

Allah cümlemizin kurbanlarını kabul eylesin inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

Bugün carrefour'a gittim. Şu koli ile adrese teslim olayı aklımda soru işareti bırakıyordu. Çok şükür ona gerek kalmadı. Canlı hayvan da satıyorlarmış onu gördüm. Bir tahta koymuşlar gelenlerin isimlerini yazıyorlar 5 kişi 6 kişi 7 kişi isteğe göre hisse yaptırıyorlar. Canlı dana kg 20 tl. Toplanan birkaç kişiyle hisseye girdik. Kesilirken başında olacağız. Kesim vs carrefour'a ait. Geçen sene bu şekilde kestirenlere sordum memnun kalmışlar.

@mkuren

Allah kabul etsin şimdiden.Fakat canlı kilo 20tl çok pahalı yanlış anlamışta olabilirim kemiksiz mi acaba? imkanınız olsa dışardan alıp kestirseniz.ben istanbuldayım çatalca tarafında bir köyde canlı kilo 16tl den kesim paylaşım herşey onlara ait 650 kilo=10080tl tosun aldık arkadaşlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateach -- 19 Eylül 2015; 22:01:48 >

• Biz 9 ortak iki adet aldık,Hadımköy de bir çiftlikten toplam 17200 tl, kişi başı 1910 tl. iki hayvan toplam 970 kg. Adamlar kesip doğrayıp teslim edecekler. Avrupa yakası Anadolu yakasına göre biraz daha pahali. Pendik civarı kurban pazarları daha uygun fiyat veriyorlarmis.

• bizde dana aldık 7750 tl +275 kesim ücreti.. 7 ortak kişi başı 1150 düşüyor.. hayvanı tartırmadık .. resimlerini çektim.. resimden kilo tahmini yapabilecek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drgripin

bizde dana aldık 7750 tl +275 kesim ücreti.. 7 ortak kişi başı 1150 düşüyor.. hayvanı tartırmadık .. resimlerini çektim.. resimden kilo tahmini yapabilecek varmı?

Allah kabul etsin. yalnız kesim parası çok olmuş. şimdi satan adamlar ücretsiz kesip doğrayıp veriyor, kasaplara boşuna para vermeyin. resimi yükleyin bakalım nasılsmis :)

• drgripin kullanıcısına yanıt
    Hayvandan aşağı yukarı belli olur hocam en azından kendi hayvanımdan yola çıkarak yorum yapabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sws1

Metro market fiyat listesi
     2015 Market Kurban Fiyatları ve Fırsatları

Metro dan hiç alan varmı arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 markette dana 1/7 hisse 899 tl,biz 2 hisse aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

Hayvandan aşağı yukarı belli olur hocam en azından kendi hayvanımdan yola çıkarak yorum yapabilirim..

Hocam sabah pm atarak size resmini atayım. Tsk ederim ilgin icin

• A101 Hisse satışımı var ?
  • Bugun market maceram;
    Önce Bahçelievler de bir Adak yerine gittik. Yeri Sefaköy de...2 hisseydik sözde 1400 e anlaşacaktik ancak gidince canlı hayvan pazarlığı yapacağımızı diğer ortakları cagiracsklarini söyledi. Üstelik hem tartmak istediğimizde tartinin olmadığını söylediler hem de gösterdiği hayvanlar bizce kilosu nda değildi
    Sonra Bayrampaşa Carrefour un altına gittik.canli hayvanlar mevcuttu. Canlı kilosu 20 lt kesmesi ve büyük parça ayırma onlara ait.
    Daha sonra Topkapı daki selam market in kurban yerine gittik.Guzel bir uygulama yapmışlar. Düzgün şekilde bir yerleşimi vardı. Yüzlerce hayvan oradaydı. Yalnız ; kesme ve 2.3 kg lik parçaya ayırma işlemini yapiyoelarmis pay ayırma işlemini kendi aramızda yapacakmisiz. Canlı kilo 19.5 tl
    En son bizim Bağcılar da Merkezde yildirim et var.afyon da kesip burada pay edilecek. Ne yazikki bütün hisseler dolmuştu. Şansa son bir hayvan için hisse almışlar. 2 hisse vardı ve bizde onun için basvurduk. Ancak geri kalan 3 hisse sahipleri akşam vazgecmis. 345 kg lik hayvan için 5 hisse olacaktık.1300 hisse başına düşen paydi ((((akşam ; hisse sahipleri vazgeçti dedi (((( yarın çıkarsa haber veririm dedi.hisseli girecek varsa ve arayistaysa başvursun ya da böyle Hisseli ve parcalayacak yer varsa haber verir misiniz?

• Bu hayvanların küpe numarasından bütün detayları öğrenilen site ile telefon numarasi vardı. Bulamadım vir türlü bilen varmı. Sorgulama yapıcam. 4 hisse danaya girdik.

• Migros üçüncü güne anlaştık

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

3 gün önce yazdığım mesaj her ne olduysa silinmiş, bu konuda bilgisi olan var mı?

forumda sorun var, son birkaç güne ait tüm mesajlar silindi.

Teşekkür ederim, dediğiniz gibi genel bir sorunmuş.

Ankara'da ikamet eden ve geçmiş yıllarda Migros'dan alım yapmış biri olarak, üstelik Money Bonus kredi kartım da olmasına rağmen, bu kez daha cazip fiyat sunan Çağdaş Market'ten yana tercihimi kullanmış bulunmaktayım.

İnşallah yanlış bir tercih yapmamışızdır.

İbadetimizin cümlemiz için hayırlı olması ve Yüce Allah katında kabul görmesi temennisiyle, iyi bayramlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

Bu hayvanların küpe numarasından bütün detayları öğrenilen site ile telefon numarasi vardı. Bulamadım vir türlü bilen varmı. Sorgulama yapıcam. 4 hisse danaya girdik.

bilen yokmu.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.