Şimdi Ara

2015 Market Kurban Fiyatları ve Fırsatları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
21
Favori
26.865
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros'dan almayı düşünüyorum ancak oturduğum semtte (üsküdar-ahmediye) etleri kime dağıtabilirim hiçbir fikrim yok
  • Arkadaşlar anadolu yakasındayım iki hisseyim ortak arıyorum. Pazarda gezdiğim kadarı ile ortalama fiyat 17 lira kesim parçalama dahil. Hisse olmak isteyen arkadaşlar ilk gün için randevu aldım 1000 lira 1100 lira verirsek çok güzel bir kurbanlık alırız. Cevaplarınızı beklıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey sorucam
    carreforda ili çeşit koyun var. karaman ve kıvırcık ve ikisinin arasında 100 tl fiyat farkı var

migrosta ise tek fiyat. migrostan koyununun cinsini bilen var mı?
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Aynen Karsta Kasap kemik siz but ve sırt ete 32 dedi. Kurban ibadet in yanında firsatciligi coşturdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtar a sorun.

• senturk041 kullanıcısına yanıt
    Bu sene canlı kg nekadar?

• Kurbanı dağıtacak fakir fukara bilemiyorsanız mehmetçik vakfı, lösev gibi kurumlara yönelmenizi tavsiye edebilirim.

Şimdiden kurbanlarınız, dualarınız kabul olsun arkadaşlar.
  • arkadaşlar ben ankarada büyükbaş kurban kesmek istiyorum ancak 2 hisse gireceğim ankaradan benim gibi büyükbaş kurban kesmek isteyen hisse girecek arkadaşlar varsa birleşelim bi kurban pazarından alip orda kestirelim uygun olan varsa ozelden yazabilir görüşelim
  • Konu sahibi olarak ben de dükkandan teslim yapabileceğini söylemesi üzerine yıllardır alışveriş yaptığımı kasap Şanlı (Buca) ile anlaştım. 1200 TL büyükbaş hissemi ve vekaletimi verdim. İkinci günü dükkandan teslim alacağım. Etlere istediğim işlemi de yaptırabileceğim (kıyma, kuşbaşı vs.) Allah kabul etsin inşallah...
  • ankaradayım money bonusum olsaydı migrostan alacaktım. çevremden kart bulmam lazım.
  • Allah kabul etsin şimdiden.

• Canlı kilo 15 ten büyükbaş alanlar çok. Arnavutköyden alanı biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: m_alone

quote:

Orijinalden alıntı: salihoğlu

merhaba arkadaşlar bu işi yapan birisi olarak söylüyorum;12-14 kg olan bir kuzu kesinlikle 1 yaşında olamdığ gibi 6 aylık bile değildir.çokk görüyorum kurban artlarına haiz olmadığı hayvan kesenleri.

şartlara bakan kim ucuz mu değil mi, ona bakıyorlar oysa kurban zengin müslüman için bir ibadet.

Kurban pazarında büyükbaş için dişe bakıyım, yaşa bakıyım dediğinde bozuk atıp, diğer müşterileri uyandırmasın diye seni çadırından çıkaran cambazlar var.

Kurban imkanı olan için gelmiş bir ibadet. Ama maşallah günümüzde gösterişin dibi oldu. Adam taksitle kurban keserler kredi çekerler yok kart kampanyası beklerler enteresan bir hal alıyor artık.

Allah a ibadet mi kullara gösteriş mi artık ayırt etmesi çok zor. VAr olan keser olmayan da boşuna kendini zora sokmasın işin suyu çıktı.

• Bu akşam aldık 7 ortak 435 canlı kilo ağırlığı 8500 TL'ye anlaştık kesim dahil..Allah şimdiden herkesin kurbanını kabul etsin..Hayırlı bayramlar..
  • 3 Ay Önce 350 TL ye Kestiğim Koç Şuan 750 TL .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_trabzon -- 16 Eylül 2015; 1:57:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

Bu akşam aldık 7 ortak 435 canlı kilo ağırlığı 8500 TL'ye anlaştık kesim dahil..Allah şimdiden herkesin kurbanını kabul etsin..Hayırlı bayramlar..

Ortalama kemiksiz et ne kadar çıkar acaba? Carrefour'dan mı alsam kurban pazarına mı gitsem diye düşünüyorum.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Arkadaslar bizde arkadaslarla ortak girmeyi planlıyoruz. Bir duve bulmuslar dogum yapamamış birr inek bulmuslar. Fakat kilo hesabi anlasmislar, hayvan kesildikten sonra hayvandan ne kadar et(kemikli) cikarsa kilosuna 26.5 diye anlaşmışlar. 7 kisiden ortalama 850-900 arasi birsey tutar demisler ortalama. Sizce fiyat nasil 26.5 pahali mi ?

• İstanbul Arnavutköy bakmayı düşünüyoruz. 2 pay sahibiyiz. arayan varsa cumartesi arnavutköy de birlikte bakalım diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafayalazı

Arkadaslar bizde arkadaslarla ortak girmeyi planlıyoruz. Bir duve bulmuslar dogum yapamamış birr inek bulmuslar. Fakat kilo hesabi anlasmislar, hayvan kesildikten sonra hayvandan ne kadar et(kemikli) cikarsa kilosuna 26.5 diye anlaşmışlar. 7 kisiden ortalama 850-900 arasi birsey tutar demisler ortalama. Sizce fiyat nasil 26.5 pahali mi ?

Carrefour 18-20 kg dana için 989 yazmış. 50 tl'den de fazla?

• Ankara için kurbanciftligi.com sitesini inceleyen oldumu? El sürmeden paketleyip veriyoruz yazmışlar.1. Gün kesimi görüp eti almak mantıklı geldi ama hiç yorum bulamadım yer ile ilgili.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.