Şimdi Ara

2015 Market Kurban Fiyatları ve Fırsatları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
21
Favori
26.873
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu işi yapan birisi olarak söylüyorum;12-14 kg olan bir kuzu kesinlikle 1 yaşında olamdığ gibi 6 aylık bile değildir.çokk görüyorum kurban artlarına haiz olmadığı hayvan kesenleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

O kadar yazdim carrefourla yasadigim sorunu fotolarini paylastim hala carrefour candir diyenler var...
    Adamlar 4 kolide 1 adet dos sirt bacak vs eti yollamamislar
    Kurban diye teşbih yapmak istemiyorum ama ben ese dosa vermeye utandim eve 1 gram birakmadim diyim gerisini siz dusunun
    Et yoktu zaten ortada bi arkadas mesajlarimi ve resimleri bulmustu gecen yildan bakabilirsiniz
    Daha once baska marketlerdende aldim en cok mogros dan memnun kaldim
    Cd sine kadar vermislerdi
    Bu sene alicam kucuk bas az cok dagiticaz yapacak bisey yok

Koli olarak ve kemiksiz olarak mı aldınız yoksa canlı ağırlık tarttirip kestirerek kemikli kemiksiz olarak mi aldınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihoğlu

merhaba arkadaşlar bu işi yapan birisi olarak söylüyorum;12-14 kg olan bir kuzu kesinlikle 1 yaşında olamdığ gibi 6 aylık bile değildir.çokk görüyorum kurban artlarına haiz olmadığı hayvan kesenleri.

şartlara bakan kim ucuz mu değil mi, ona bakıyorlar oysa kurban zengin müslüman için bir ibadet.

Kurban pazarında büyükbaş için dişe bakıyım, yaşa bakıyım dediğinde bozuk atıp, diğer müşterileri uyandırmasın diye seni çadırından çıkaran cambazlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

quote:

O kadar yazdim carrefourla yasadigim sorunu fotolarini paylastim hala carrefour candir diyenler var...
    Kurban diye teşbih yapmak istemiyorum ama ben ese dosa vermeye utandim eve 1 gram birakmadim diyim gerisini siz dusunun
    Et yoktu zaten ortada bi arkadas mesajlarimi ve resimleri bulmustu gecen yildan bakabilirsiniz

Koli olarak ve kemiksiz olarak mı aldınız yoksa canlı ağırlık tarttirip kestirerek kemikli kemiksiz olarak mi aldınız.

Koli diye yazmistim ama sanirim dikkatden kacmis buyukbas kemiksiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayulu

Anadolu yakasında büyükbaş hisse arıyorum. Her yıl aynı sorunu yaşıyoruz bu hizmet sektöründe bence büyük bir boşluk var az anlasam işten hemen organizasyon yapardım

Kartaldayim 3 kisiyiz hisse ariyoruz

• En ucuz ankara çağdaş 16-18 kg 575 TL adrese teslim 615 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu salihoglu nun mesajlarindan sıkılan tek benmiyim??? Kim sardi bunlari foruma bilmiyorum ama biri bunlara benim anlkarada oturmadigimi anlatsin her mesaj attigimda ozel mesaj geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Cannondale

Hocam çağdaşta taksit varmı, maximum özellikle

Cagdasin taksit uygulamasi oldugunu sanmiyorum. Ben tek cekim yaptirdigim icin sormadim, onlar da teklif etmediler.

Saygilarimla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 12 Eylül 2015; 23:57:25 >
  • Arkadaşlar kurban pazarını gezdim yaklaşık 200 kg et dökecek tosun 6500 diyor bende 4500 dedim yani anlayacağınız 5000 gibi bir rakama biter yada az üstüne 5 kişi için ideal olur. Benim baktığım yerlerde et balık kurumu şubesi 350 kg danayı 7 hisse 1120 lira ya kesiyor. Kuran kursları 30 kg civarı 1200 lira l ama birinci gün sıra yok anca ikici gün kesim yapabiliriz diyorlar. Birde merdiven köy de bir oto yıkama 1100 - 1200 lira 50 kg sanırım bu kemikli 50 kilo b
  • quote:

Hocam sen koli almışsın biz canlı kestirdik çok fark var Arasında. bu şeklinde hizmet veren yer bulmak zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

quote:

Hocam sen koli almışsın biz canlı kestirdik çok fark var Arasında. bu şeklinde hizmet veren yer bulmak zor.

Ustad benim olayla senin bagini kuramadim seni alintilamadim da ama....canli aldiktan sonra nerden alirsan al sonucta gozunun onunde kesiliyor az yada cok amaci hasil oluyor ... Biz bi gafletle koli aldik adetli olarak hepsinde yasanan sureci yazdim

• quote:

Orijinalden alıntı: demores

En ucuz ankara çağdaş 16-18 kg 575 TL adrese teslim 615 TL

Auper fiyat ist de olsa canli koc hemen alirim

• Dün Carrefordan mesaj geldi. Kurban alımımda paraf karta %10 indirim varmış. Parafı olmayan ve Carrefour dan kurban alcak olan Ankaralı arkadaşlara yardımcı olabilirim... Bizim de bir katkımız olsun...

•  2015 Market Kurban Fiyatları ve Fırsatları
    Bende çağdaştan aldım bugün 575 tlye koçumuzu, Diyarbakırda kesilip 2. günü teslim edilecek, hem dinlenmiş olur et. Allah cümlemizin kurbanlarını kabul etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannondale -- 13 Eylül 2015; 19:39:56 >
  • Migrostan aldım ben 16-18 kg koç
    700tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 13 Eylül 2015; 19:40:57 >
  • Arkadas bu tarz yerlerde nasil oluyor bilmiyorum ama sizi uyarmak istiyorum.

Kurbaninizin kabul olmasi icin, kurbaninizin kurban bayraminda kesilmis (1. 2. Ve ya 3. Gunu) olmasi, vekaletinizi kesecek kisiye vermis olmaniz, hisseli kesiyor iseniz hisse sahiplerininde vekaletlerini vermis olmalari gerekir ve butun ortaklarin kurban kesme niyeti olmalidir. Et temin etme niyetiyle oldugu zaman yine kabul olunmaz.

Ayrica koyun keci gibi kucuk bas hayvani tek kisi, inek dana gibi buyuk bas hayvana en fazla 7 kisi ortak girebilir.

• 16-18 kg aralığında et miktarı olan bir küçükbaşın ortalama kilosu ne kadar olur dostlar ?

• hayvanın cinsine ve beslenmesine göre değişir besi hayvanından bol bol işkembe çıkar,birde erkek hayvandan daha çok et çıkar.yinede ortalama bir rakam derseniz kuzu için söylüyorum 2.5la çarpabilirsiniz
  • market kurbanlıklarına olsun,kesimlerine olsun güven duymadığımız için 3 komşum ve 4 akrabamla 7 ortak pendik kurban satış çadırlarının olduğu kurtköyden kurbanımızı aldık.Canlı ağırlığı 525 kg geldi 7500 tl aldık Yozgattan getirmiş arkadaşlar.

Allah herkesin kurbanını kabul eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannondale

2015 Market Kurban Fiyatları ve Fırsatları
    Bende çağdaştan aldım bugün 575 tlye koçumuzu, Diyarbakırda kesilip 2. günü teslim edilecek, hem dinlenmiş olur et. Allah cümlemizin kurbanlarını kabul etsin.

amin, hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.