Şimdi Ara

2015 Market Kurban Fiyatları ve Fırsatları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
21
Favori
26.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kulka

Kurban ibadet ve paylasmaktir. Rabbim bize bu ibadetimizde suriyeli kardeşlerimizi hatırlamayi nasip etsin.

amin
  • Dr.AzmiCansever D kullanıcısına yanıt
    Hocam hisse organizasyonu buldunuzmu ben iki kişiyim benim baktiğim kuran kursları veya kadıköy et balık kurumunda 1200 tl civarında fiyatlar bu hesaba göre 5000 tl lik bir kurbanlığı 4 hisse kesmek daha mantıklı geldi bana.
  • Allaha şükür şehirdeyiz ama kendimiz keseriz her sene kesen abimiz D var akraba ortak da aynı zamanda. Yüzeriz hemen bir parça kavurmaya gider çayla beraber öğlen hemen bir sofra kurulur ara verilir. İmkan olunca gerçekten bu çok daha güzel oluyor her açıdan.
    Ancak marketlere hiç güvenmiyorum şahsen böyle süleymancı semerkandcı vs neyse ama marketin buradaki amacı tamamen ticari hele Carrefour migros gibiler dini açıdan hiç bir hassasiyet duymadan bu işi yapıyordur. Kurban işini bunlara bırakmak çok yanlış olur şahsi fikrim ama tabi dışarda birilerini bulamayan kişiler de mecbur kalıyor bunun için güzel bir platform kurulmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu kurban kesmekten çok para verip et alma olayı gibi bir şey.Bilen birisi varsa aydınlatsın,ben mi yanlış biliyorum.Kurban ibadeti gerçekleştirilirlen uyulması gereken hususlara dikkat ediliyor mu
  • Metro ve Carrefour karaman ve kıvırcık için ayrı ayrı fiyat açıklamış ama Migros'ta tek fiyat var. Hangi tür küçükbaş kesildiğini bilen var mı?
  • malemsteen M kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. 2 senedirCarrefour'da kestiriyorum. Çok da memnundum ancak paraf kartı bu sene de indirim kalemi olarak kullanmalarına kızdım. Her sene paraf kart bulmak gerekliliği olmamalıydı. Çağdaş'a vekaletimi verdim. Ertesi gün carrefour müşteri hizmetleri telefon ile arayınca onlara da parafkart yüzünden tercihimi bu sene değiştirdiğimi bildirdim.

Saygılarımla.
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Ben de bu yıl için Carrefour düşünüyorum . Siz 2 yıldır eve teslim mi yoksa mağazadan teslim mi tercih etmiştiniz ? Mağaza teslimde etleri kıyma vs yaptırabiliyor muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersyno kullanıcısına yanıt
    Kendim gidip teslim aliyordum. Kasap reyonunda istediginiz gibi parcalayip paketliyorlar. Ancak ilk yil mesela kopuk tabaklaea koyarken gecen yil posetlere koydular. Biraz da yogunluk etkili oluyor. Sonucta ince iscilik yapiyorlar. Randevu saatine sadik gelenler ince iscilik sarktikca rahatsiz olduklarindan biraz daha islem kalitesi dusuyor. Bir de oradaki islemi yapan kasabi tanimak sanirim torpil yerine geciyor:) Benim normal bir alisverisim olmasigi icin tanimam kasaplari ama islem sonunda bahsis verdim.

Saygilarimla.

Çok teşekkürler . Aradığım cevapları aldım . Ben de mağaza teslim yapayım o zaman ...
    Bahşiş verilir bahşişsiz olmaz :))

• 1- gecen sene ilk defa nakit darligim yuzunden k. Kartiyla taksitle Real den kestirdim

2- et fena degildi

3- 100 mu 200 mu ne indirim kuponu vermisti.

4- kuponlar abuk sabuk seyler icin gecerliydi,tencere tava mutfak gerecleri

5- ve en onemli madde ben 600-700 liraya kestirdigim kurbani bayramin ikinci gunu 400-450 civarina bulmustum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbarossa18

1- gecen sene ilk defa nakit darligim yuzunden k. Kartiyla taksitle Real den kestirdim

2- et fena degildi

5- ve en onemli madde ben 600-700 liraya kestirdigim kurbani bayramin ikinci gunu 400-450 civarina bulmustum

bırakında azıcık komisyon alsınlar hocam. sizin yerinize kesip parçalayıp nakliye ediyorlar. 150 lira birşey değil.
  • Ankarada olup Migrostan kestirecekler, money bonusunuz yoksa yardımcı olabilirim. 75 tl indirim yapıyor.
    Hocam çağdaşta taksit varmı, maximum özellikle
  • Bu money bonus ne oluyor? Bende normal garanti bonus var. 75 tl indirimi kullanabilir miyim? Bir de kargoyla aldığımız kurban hangi gün gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan26tr

Önceki yıllarda kurbanını bu tarz yerlerde kestirenler, deneyimlerini burada paylaşırsa çok faydalı olur.

en iyi sistem carefourde hocam. şöyleki, kozyatağı carfoure çadır kuruyorlar büyükbaş ve küçükbaşları getiriyorlar, gidiyorsun listeye ekletiyorsun kendini (büyükbaşi için liste yapıyorlar, 700 tl lik, 900 tl lik gibi) sayı tamamlanınca çağırıyorlar sizi, bi hayvan beğeniyorsunuz hep birlikte canlı tartıya çıkartıyor kilo hesabı çarpıp bölüyo size düşen miktar çıkıyor ortaya.

gidip ödemenizi yapıyorsunuz, ister nakit ister kredi kartı ile.
    sonra size gün ve saat veriyor. 1. gün şu saat gibi.
    o saatte herkes geliyor sıra size gelince kasaba vekalet veriyorsunuz, gözünüzün önünde kesipyorlar pay ediyorlar 2 saatte işiniz bitiyor helalleşip etinizi alıp gidiyorsunuz.

istanbulda bu hizmeti veren nadir yerlerden. ama benim gözümde çok güzel bir hizmet, normal çadırdan alsan bi sürü eziyet, hijyen yok, dağıtım yok, kasap keyfine göre keser parçalar saatlerce başını beklersin. hele yağmur çamur olursa sorma.

hocam şu an bulunduğum ildeki carefoure kilo hesabı yaptığı için bulaşmadım. ama istanbul için güzel bir imkan. 2 sene carefouredan kestim. kredi kartına taksitte yaptırdım maşallah çok ta güzel oldu.

• çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

çöp

evet çöp mevzuu önemli. kesim alanları dışında kesim yapılıyorsa etrafı kirletmemeye özen gösterelim.
  • O kadar yazdim carrefourla yasadigim sorunu fotolarini paylastim hala carrefour candir diyenler var...
    Adamlar 4 kolide 1 adet dos sirt bacak vs eti yollamamislar
    Kurban diye teşbih yapmak istemiyorum ama ben ese dosa vermeye utandim eve 1 gram birakmadim diyim gerisini siz dusunun
    Et yoktu zaten ortada bi arkadas mesajlarimi ve resimleri bulmustu gecen yildan bakabilirsiniz
    Daha once baska marketlerdende aldim en cok mogros dan memnun kaldim
    Cd sine kadar vermislerdi
    Bu sene alicam kucuk bas az cok dagiticaz yapacak bisey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: barbarossa18

1- gecen sene ilk defa nakit darligim yuzunden k. Kartiyla taksitle Real den kestirdim

2- et fena degildi

bırakında azıcık komisyon alsınlar hocam. sizin yerinize kesip parçalayıp nakliye ediyorlar. 150 lira birşey değil.

Hocam kasap ucreti 50 lira. Iki ay once yeni dogan ogluma iki tane Akika kurbani kestim. Toklu kestim. Kilosu 16 lira civarindaydi. Ankamall koprusunun altindan beni aldi kecioren e goturdu. Evden esimi aldi eski sanayiye getirdi. Beraber sectik. Kesildi. Parcalndi. 8 posete parca parca konuldu. Tekrar bizi eve birakti. Ikisine 1100 lira para verdim. Konu komsu eti ove ove bitiremedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar van ,ığdır,kars yaylalarından getirdiğimiz 16-18 kg et ağırlığı olan 1 yaşındaki koçları kurban bayramının ilk günü dilerseniz 8 parça halinde dilerseniz 3.günü kuşbaşı,pirzola,kıyma,sote şeklinde en ince ayrıntısına kadar hazırlıyor paketleyip,jelatinledikten sonra kapınıza teslim ediyoruz.yine eğer tatilde iseniz soğuk hava depomuzda bekletip tatil dönüşünüzde teslim ediyoruz.hayvanlarımızın kesimi mezbahanede veteriner kontrolünde olacaktır.dilerseniz fatura verilir.ücretler ince işçilik ve soğuk hava deposu hariç 8 parça halinde kapıya teslim 750 liradır.sadece Ankaraya hİzmet veriyoruz.daha ayrıntılı bilgi için lütfen irtibata geçin:0505 676 42 36
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.