Şimdi Ara

2015 Market Kurban Fiyatları ve Fırsatları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
21
Favori
26.865
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: digiogi

quote:

Orijinalden alıntı: mustafayalazı

Arkadaslar bizde arkadaslarla ortak girmeyi planlıyoruz. Bir duve bulmuslar dogum yapamamış birr inek bulmuslar. Fakat kilo hesabi anlasmislar, hayvan kesildikten sonra hayvandan ne kadar et(kemikli) cikarsa kilosuna 26.5 diye anlaşmışlar. 7 kisiden ortalama 850-900 arasi birsey tutar demisler ortalama. Sizce fiyat nasil 26.5 pahali mi ?

Carrefour 18-20 kg dana için 989 yazmış. 50 tl'den de fazla?

Carrefourdaki kemiksiz olarak 20 kg olabilir mi ?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 35 ile 40 kg dediler hocam ama bende tam bilmiyorum ama 30 dan az olmasa gerek diye düşünüyorum pazarlara bakın uygun gelmezse marketlerden karşılaştırma yaparsınız..

• Bende ankarada oturuyorum 3 kişilik kurbani 1. Günü almak istiyorum yanima 2 ortak arıyorum düşünürmusunuz etimesgut civarında oturan 1200 civarı girilecek hayvan a 800-900 gibi bi rakama denk getirebiliriz düşünen varsa pm atsın lütfen

• Ankara'da ikamet edenler için Çağdaş Market dışında Meşhur Peynirci de küçükbaş kurban satışı yapmaktaymış.

Çağdaş Market'te 16 kg 575 TL iken, Meşhur Peynirci de bu rakam aynı kg için 570 TL.

Çağdaş Market'ın kesimleri Diyarbakır'da yapılmakta imiş, bu durumda hayvanlar da Diyarbakır yöresindendir, keza Meşhur Peynirci'nin kurbanlıkları da Diyarbakır yöresiymiş, belirttikleri gibiyse (et uzmanlarına göre) Diyarbakır yöresi küçükbaş hayvanda en lezzetli ete sahiptir, alternatifi de Balıkesir'dir.

Muhtemelen tercihimi Çağdaş Market'ten kullanacağım.

Allah hepimizin kurbanlarını kabul eder inşallah.

Cümleten iyi bayramlar.

• Küçükbaş kesecekler merinos kessin imkan varsa ette hiç koku olmuyor ve çok lezzetli oluyor.

• Migros kaçıncı gün veriyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Kızılay'a bağışladım. Allah herkesin kurbanını kabul etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansarx18

market kurbanlıklarına olsun,kesimlerine olsun güven duymadığımız için 3 komşum ve 4 akrabamla 7 ortak pendik kurban satış çadırlarının olduğu kurtköyden kurbanımızı aldık.Canlı ağırlığı 525 kg geldi 7500 tl aldık Yozgattan getirmiş arkadaşlar.

Allah herkesin kurbanını kabul eylesin.

Allah kabul etsin hocam. sizin fiyat çok iyi biz 7 hisse yurda girdik fiyat dün belli oldu. canlı 420 kg kişi başı 1140 tl dediler. toplamda 7980 tl ye geliyor. canlı kilo 19 tl kesim herşey dahil olması fiyatta etkili sanırım. kesmeye yer olsa en güzeli sizin gibi pazardan alıp kesmek. Allah herkesin kurbanını kabul eylesin.
  • kampanyacı kullanıcısına yanıt
    Allah kabul etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: eyuphanfirat

Migros kaçıncı gün veriyor acaba

migros 1. gun haric teslim ediyor gunu ve saat araligini siz seciyorsunuz. sanal marketten alinca da ucretsiz eve teslim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carrefourdan ilk defa bu yıl bu denemeyi düşüyorum,öneriyormusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkuren -- 18 Eylül 2015; 22:51:28 >
  • bende annem adına keseceğim bu yıl kadıköy et balık kurumundan aldım 1260 tl 450 kilo canlı ağırlığı olacak 29 ile 31 kilo arasıda eti olacak dedi. bayramın 1. ve 2. günü maltepedeki kurban kesim yerinde hazır bulunun dedi bende biz gelemeyiz dedim. onlarda vekalet aldılar bayramın 3. günü şubeden alacağım her türlü kıyma kuşbası vs de yapacaklar . et balık kurumdan memnun kalmıştım daha öncede ümraniye et balık kurumundan almıştım onlarda cd de dahil olmak üzere kesme parcalama işlemi yapıp eve teslim etmişlerdi. geçen yıl migrostan almıştım oda iyi.zaten koliyi acıp bakıyorsunuz.yalnız benim dikkat ettiğim bir husus ise kurban gibi değerli bir ibadeti kredi kartına kampanya yaparak faize bulaştırmaları .bu hiç hoşuma gitmiyor açıkcası. ALLAH herkesin kurbanını şimdiden kabul etsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

quote:

market kurbanlıklarına olsun,kesimlerine olsun güven duymadığımız için 3 komşum ve 4 akrabamla 7 ortak pendik kurban satış çadırlarının olduğu kurtköyden kurbanımızı aldık.Canlı ağırlığı 525 kg geldi 7500 tl aldık Yozgattan getirmiş arkadaşlar.

Allah kabul etsin hocam. sizin fiyat çok iyi biz 7 hisse yurda girdik fiyat dün belli oldu. canlı 420 kg kişi başı 1140 tl dediler. toplamda 7980 tl ye geliyor. canlı kilo 19 tl kesim herşey dahil olması fiyatta etkili sanırım. kesmeye yer olsa en güzeli sizin gibi pazardan alıp kesmek. Allah herkesin kurbanını kabul eylesin.

Nerden aldınız hocam bizimde sizinle aynı geldi 7 ortak kesme dahil 1200 vericez 435 Kilo geldi canlı ağırlığı diğer hayvanların fiyatı baya yüksekti geçen seneye göre baya zam gelmiş gördüm ben..

• quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

quote:

ben üsküdarda ikamet ediyorum bizim burdada cemaatler ortalama 19tl ye hersey dahil kesiyolar ( süleymancılar )

bizim kurbanı aldığımız yer formula1 pistine doğru giderken orhanlı tarafında kalıyor

geçen senede burdan aldık hayvan kars malıydı 490 kg geldi 6200 tlye aldıydık 6 ortak

kesimini biz el birliği ile kendimiz hallediyoruz.

Allah kurbanlarımızı kabul eylesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremyan

Bağış yapmayın yeterki
    kan aksın.nerde keserseniz kesin

Boş boş konuşma ya kuranda "Onların ne kanları ne de etleri Allaha ulaşır" diyor buna ne diyebileceksin bakalım

• Kurban kesmek fakirlere yarar.bağış yapmayın derken kesin diyorum elinizle Dağıtın diyorum kurbanı.ülke Hırsızlara doluyken bağış yapmak Hırsızlara sermaye olur...
    Beynini kullanmayan insanlar kurban kadar değeri yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremyan -- 19 Eylül 2015; 15:49:17 >
  • quote:

Kurban kesmek fakirlere yarar.bağış yapmayın derken kesin diyorum elinizle Dağıtın diyorum kurbanı.ülke Hırsızlara doluyken bağış yapmak Hırsızlara sermaye olur...

He onu kastettiysen özür diliyorum evet orda haklısın güvenilmiyor hele şu tır olayından sonra hepsinden şüphe duyulur oldu. Ama bence bu carrefour hisseleri falan sakat çünkü kiloyla veriyor. Yani 10 kilosu başka 10 kilosu başka hayvanlardan olabilir. En iyisi sizin dediğiniz gibi kendin yatırıp kesmek

• quote:

Orijinalden alıntı: omer1313

quote:

Kurban kesmek fakirlere yarar.bağış yapmayın derken kesin diyorum elinizle Dağıtın diyorum kurbanı.ülke Hırsızlara doluyken bağış yapmak Hırsızlara sermaye olur...

He onu kastettiysen özür diliyorum evet orda haklısın güvenilmiyor hele şu tır olayından sonra hepsinden şüphe duyulur oldu. Ama bence bu carrefour hisseleri falan sakat çünkü kiloyla veriyor. Yani 10 kilosu başka 10 kilosu başka hayvanlardan olabilir. En iyisi sizin dediğiniz gibi kendin yatırıp kesmek

Marketlerede bir yandan karşıyım onlar büyük sermaye.halktan köylülerDen pazarlık yapıp almak daha sevap değilmi? Ekonomide azıcık canlanma yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: mkuren

Carrefourdan ilk defa bu yıl bu denemeyi düşüyorum,öneriyormusunuz.

Aman diyimm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omer1313

quote:

Marketlerede bir yandan karşıyım onlar büyük sermaye.halktan köylülerDen pazarlık yapıp almak daha sevap değilmi? Ekonomide azıcık canlanma yapar

Bence de öyle ama fetva veremeyiz sonuçta. Pazarlık sünnettir orası avantaj olabilir sevap açısından. Kapitali beslememek lazım dini bayramları bile fırsata çeviriyorlar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.