Şimdi Ara

2015 Market Kurban Fiyatları ve Fırsatları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
21
Favori
26.866
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: cybrtrk

nerde kestirecez nasıl dağıtırız endişesiyle beraber biz bu sene adana carrfeoursa da kurbanımızı kestirdik vekalet, dini temellere uygun olarak kestiler çok memnun kaldık kendilerinden kurbanlıklar kurban bayramından belirli bir gün önce satışa açılıyo telefon açıp bilgi almanız gerekiyor, tavsiyem satışa açıldığı gün gidip kurbanlığınızı alın sırada en öne geçmiş olursunuz gözünüzün önünde kurbanlığı kesiyolar daha sonra çengele takıp yüzüp gerdan, 2 kafes, 2 but, 2 kol olarak torbalayıp size teslim ediyolar adana kurban kesmek isteyenler değerlendirebilirler bu arada 2. ve 3. gün içinde satışları hala devam ediyo herkeze teşekkürler

geriye kalanları bsşkalarına parayla satıyorlarmı( postu sakatatları vb.)

zaten kesimhanenin üstünde türk hava kurumu kesimhanesi diye derisi, kafası, ayakları orda kaldı ama öyle bir şeyler yapacaklarını zannetmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emembi

Bu sene forumdaki ovgulere bakarak carrefouru birakip migrostan aldim.alirken gorevli kurban kesilirken vekalet icin size ariyacaklar dedi.lakin simdi kurbaniniz kesilmistir diye mesaj geldi.insallah kabul olmustur kurban.seneye uzak durmali bu marketlerden.

bende migrostan kestirdim, yarın teslim edilecek ama kesildi diye mesaj gelmedi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Bu sene forumdaki ovgulere bakarak carrefouru birakip migrostan aldim.alirken gorevli kurban kesilirken vekalet icin size ariyacaklar dedi.lakin simdi kurbaniniz kesilmistir diye mesaj geldi.insallah kabul olmustur kurban.seneye uzak durmali bu marketlerden.

bende migrostan kestirdim, yarın teslim edilecek ama kesildi diye mesaj gelmedi bana.

Hocam senin migros dışında bir yerde kestirmen tuhaf olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: belo3

quote:

quote:

hocam benim kurbanlık kaçtı herhalde, baksana mesaj gelmedi

• Alkol satışı yapılan yerden Kurbanlık kestirmek tartışılır bence

• 3. gün ucuzlar bence.Kalabalığın ve yığılmanın olduğu yere girmem.İlla 1. gün kesilecek diye acele etmemek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

3. gün ucuzlar bence.Kalabalığın ve yığılmanın olduğu yere girmem.İlla 1. gün kesilecek diye acele etmemek gerekir.

Aynen pusudayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitkurtt

Alkol satışı yapılan yerden Kurbanlık kestirmek tartışılır bence

Hocam ne alaka ya ,kurbana alkol mu verecekler alkol içen içer günahı kendine,alkolden alınan vergiyle yapılanlar ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: iyo

quote:

Orijinalden alıntı: yigitkurtt

Alkol satışı yapılan yerden Kurbanlık kestirmek tartışılır bence

Hocam ne alaka ya ,kurbana alkol mu verecekler alkol içen içer günahı kendine,alkolden alınan vergiyle yapılanlar ne olacak

++++

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: belo3

quote:

quote:

hocam benim kurbanlık kaçtı herhalde, baksana mesaj gelmedi

Daha 3 gün var bulurlar büyük ihtimal yakalanır

• Biz üçüncü gün teslim alacaktık migros tan acaba rica etsek ikinci gün akşama verirler mi

• Iyi bayramlar
    Izmirde adaklık kuzu kesmek istiyorum 16-18 kg küçükbaş için son fiyat durumunu bilen varmı.?
    Son günü beklesek bulabilirmiyiz

• Hocam vekalet nasil almadilar ?
    Vekaletini vermediysen kestigin kabul olmaz
    Bi migrosu ara danis bence
    @emembi

• quote:

Orijinalden alıntı: ecms

Iyi bayramlar
    Izmirde adaklık kuzu kesmek istiyorum 16-18 kg küçükbaş için son fiyat durumunu bilen varmı.?
    Son günü beklesek bulabilirmiyiz

Hocam adak icn bayramin cikmasini bekle kesinlikle.

• Allah kabul etsin. Carrefour'dan hisseye girip kestiren var mı ne kadar kemiksiz et verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiogi -- 25 Eylül 2015; 15:54:43 >
  • Kipa bursadan teslim aldim.öğlen 13 e randevu vermişlerdi.gittim hic sira yoktu.karton koli icerisinde saglam naylon içerisinde idi.türk hava kurumu deri bağış fiside verildi.20kg safi et teslim aldım.kasap arkadaş a etleri kıyma celtirmek için gittim.etler icin çok güzelmiş dedi.velhasılı ben menun kaldım.kabul olur olmaz tartismasina girmiycem.diyanet tarafından kesim izinleri var.allah herkesin kurbanini kabul etsin...

• Migrostan teslim aldim kurbanimi ben memnun kaldim. Dedikleri kg da geldi. Yagli da normal seviyede

• Migrostan kurbanımı teslim aldım. Gayet temiz ve duzenli. Ufak parçalara ayırdılar. Memnun kaldım. Allah cc herkesin kurbanını kabul etsin!
     2015 Market Kurban Fiyatları ve Fırsatları

• AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    Hocam diversty diye dernek var 300 tl ye yurt disinda afrikada kestir.

• Bende selam market in uygulaması ile bu sene kurban kestirdim.canli kilosu 19.5 tan 475 kg hayvandan 1.323 tl pay düştü.
    20 kg kemiksiz et;11 kg kemikli et; ciğer vs derken 34 kilo oldu.
    Biraz fabrikasyon usulü ama kesilirken orada olmak benim için önemli. Düşünün biz oradayken bile kesen tekbir getirdi getirmedi tartışması oldu.olmadigimiz yerde kim bilir nasıldır?
     2015 Market Kurban Fiyatları ve Fırsatları 2015 Market Kurban Fiyatları ve Fırsatları 2015 Market Kurban Fiyatları ve Fırsatları

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.