Şimdi Ara

2015 Market Kurban Fiyatları ve Fırsatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
21
Favori
26.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vindobona

3-5 senedir süleymancıların yurtlarında kestiriyoruz pahalı ama güzel paketleyip veriyorlar, deri kafa işkembe falan onlarda kalıyor hayrımıza veriyoruz, orada kesme amacı o zaten. Neyse, eğer ilgisi olan varsa süleymancıların yurtlarında kayıtlar bir haftadır başladı. Not, fiyatlar henüz neyleşmedi haftaya fiyat bilgi verilecek (canlı kg hesabı)

Bende aynı şekilde yapıyorum ve cook memnunum bu sene de suleymancilara kestirim.
    Size de tavsiyem bi uğrayın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamın beli çok kötü bu yıl,yoksa biz kesiyorduk iş yerinde.Forklifte takıyoruz,kaldırıyoruz havaya sonrası kolay Yinede markette yaptırmaz bu yıl,kasaplar ne kadar alır 2 küçükbaş hayvana?
  • quote:

iyi fiyat kac yasında hayvan.

2yaşında dana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo ile ku?ba?y uyguna gelir
    Kasap en az 200 tl ye bonfilesi
    Pirzolasy 150
    Kontrofile 200 liralyk satyyor
    30 lirayada verse 600 lira kar eder
  • size söyleyim kipada geçen senelerde küçükbaş kurban aldık 2 . gün gittik adam gönder içeriden bi kıvırcık dedi yani durum şu adınıza kesilip kesilmediği meçhul bir koç var ama ne ne değil belli değil kızdım hemen gittim müş.hiz. paramı istiyorum dedim sonradan öğrendikki koçlar geliyor karışık üzerine etiket yapıştırıyorlar. aman dikkat edin bence tercih etmeyin
  • Kesinlikle bu marketlerden kurban alınmamalı, adamlar resmen katliam yapıyorlar, hele ki kipadan uzak durun.

En güzeli gidip 7 ortak gireceksin danaya, pazarlığını yapıp alacaksın kurban pazarından, getirip kestireceksin, güzelce pay edip dağıtacaksın.

Marketten de daha ucuza geleceğini düşünüyorum, sıkı bir pazarlıkla tabi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

3 yildir bazen 1 bazen 4 hisse olacak sekilde marketlere kestiriyorum carrefour gecen yil hayatimin kazigini atti!!! Ese dosta eti dagitmaya utandim...
    Kendim zaten yemedim cunku millete verecek et kalmamisti 3 hisse 3 ude berbat keske fotolari dursaydi et sadece sinir ve yag...
    Yaklasik 10 gun bu isle ugrastim genel mudurluge kadar gittim konu kurban olunca paa vs istemiyorum ama 3 hisseye 1 tane dos, kaburga , bacak yada lop et gelmezmi dedim surekli inceliyecegiz dediler... Fotolari videolari attim hep firmaya sorduk suna sorduk vs sonra bana siZe bi kac kg et verelim dediler bende sizin kurban olayindan haberiniz yok galiba dedim illallah ettim ve konuyu kapattim...
    Migros da boyle sorun yasamamistim
    Ama bence market pismanliktir
    Ugrasamiyormusun al bi kucuk koc 10 dk kesip parcaliyorlar ne aldigini bilirsin

Öğretmen olduğum için geçen sene eğitim ödeneğinden kurbana gireyim dedim,para da yetişmediği için carrefourdan girmeye karar verdim. Ama yazıklar olsun,Allaha havale ettim,o kadar kötü et gönderdiler ki. Kime verdiysek eti sonradan öğrendim ki eti kullanamamışlar,et bir türlü pişmiyormuş. Kendim de kullanamadım gerçekten rengi bir değişikti. Kasaba götürdüğümde eti mecbur hep kıyma yaptırmak zorunda kaldık,kavurmalık ,antrikot vs. hiç et gelmemiş. Sakatatları doldurmuşlar. Açıkçası şikayet edip işin peşinden koşturmadım,Allaha havale ediyorum. Geçen seneki kurbanım hiç ama hiç içime sinmedi. Allah rızası için bir iş yapıyoruz , adamlar mahvediyorlar. İSTANBUL MALTEPE CARREFOUR'dan gelmişti kurban etim. Carrefourdan kurbana girecekler çok çok iyi düşünsünler. Özellikle Maltepe Carrefour kesinlikle uzak durun.

• ben ilk defa bi kasap la anlaştım . biz hep kendimiz keseriz babamla ortak . bu yıl hac da oldukları için böyle ayarladım . nomalde kilo bazı 27 30 arası sanıırm .yer kütahya.

ayrıca sahsi fikrim . çok fazla kurban kesenler market vs. bence cok İslama uygun kesemeyebilriler. çünkü ben bi ara biyerde kesmiştik. adamlar resmen tekbir getirip hayvanın gözünü bağpkamadan boynu aldı diger kesilen hayvanları gördü bdie. bıcak falan görmemesi lazım .

kurbanda kan akmalıdır arkadaşlar. kesin ve mümkünse kendin kesmelisin. ayrıca tekbir getirilmelidir. salavat getirilmelidir. hayvana eziyet edilmemelidir. kurban da sevap eğer tek hisse yada tek küçük başssa kessen yada kestiren kişi niyetine sevap yazılır. mesela 4 kişilik ailede 1 küçük baş kjesiliyorsa örn baba kesti onun sevabını o alır.

kesilen kurbandan
    . Hanefi mezhebine göre, kurban etinden sadaka olarak dağıtılacak miktarın etin tamamının üçte birinden az olmaması müstehaptır. Bunun dışında kalan üçte ikinin ne kadarını konu komşuya hediye etmesi ve ne kadarını yemesi hakkında bir sınırlama yoktur.

herkese hayırlı bayramlar. herkesin kurbanını Allah kabul etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 27 Ağustos 2015; 12:59:07 >

• şu ana kadar migrostan kurban kestirip de pişman olanı görmedim.

• quote:

3 yildir bazen 1 bazen 4 hisse olacak sekilde marketlere kestiriyorum carrefour gecen yil hayatimin kazigini atti!!! Ese dosta eti dagitmaya utandim...
    Kendim zaten yemedim cunku millete verecek et kalmamisti 3 hisse 3 ude berbat keske fotolari dursaydi et sadece sinir ve yag...
    Yaklasik 10 gun bu isle ugrastim genel mudurluge kadar gittim konu kurban olunca paa vs istemiyorum ama 3 hisseye 1 tane dos, kaburga , bacak yada lop et gelmezmi dedim surekli inceliyecegiz dediler... Fotolari videolari attim hep firmaya sorduk suna sorduk vs sonra bana siZe bi kac kg et verelim dediler bende sizin kurban olayindan haberiniz yok galiba dedim illallah ettim ve konuyu kapattim...

Hocam senim mesaj duruyor şu linktehttp://forum.donanimhaber.com/m_97268950/mpage_2/tm.htm

quote:

Bugun kolilerimizi carrefourdan teslimm aldik b. Bas 4 adet koli daha once real ve mivrosdan aldik ama inanin etler sadece sinir ve yag eve zaten az ayirip dagitma planimiz vardi ama bu eti ese dosta bersek yanlis anlar ... Bebek durumumdan dolayi markete yoneldik ama buyuk husrana ugradik nerde real migros nerde carrefour
     2015 Market Kurban Fiyatları ve Fırsatları 2015 Market Kurban Fiyatları ve Fırsatları

• quote:

Orijinalden alıntı: Xefion

quote:

Hocam senim mesaj duruyor şu linktehttp://forum.donanimhaber.com/m_97268950/mpage_2/tm.htm

quote:

Bugun kolilerimizi carrefourdan teslimm aldik b. Bas 4 adet koli daha once real ve mivrosdan aldik ama inanin etler sadece sinir ve yag eve zaten az ayirip dagitma planimiz vardi ama bu eti ese dosta bersek yanlis anlar ... Bebek durumumdan dolayi markete yoneldik ama buyuk husrana ugradik nerde real migros nerde carrefour
     2015 Market Kurban Fiyatları ve Fırsatları 2015 Market Kurban Fiyatları ve Fırsatları

Ustad iyi bulmussun maasallah :-)
    Ben yazdigimi bile unutmusum...
    İste resimlerle carrefour kurbani
    Pismanlik

• Evet geçen seneden hatırlıyorum ben de o mesajı. Ben Migrostan dana hissesi almış ve memnun kalmıştım. Yalnız bu sene için aynı daha hissesinin fiyatını biraz fazla buldum. 16 - 18 koç düşünüyorum şu an yine migrostan. Bakalım diğer fiyatları da görelim....
  • kurban pazarlarında ufak hayvanları 50 liraya kesip temizleyip 10 dakikada veriyorlar. vekalet veriyorsun bilmem ne, market işleri karışık biraz. eve senelik et almıyorsun sonuçta, dini vecibelerini yerine getiriyorsun. hele hele cemaatçi bilmem ne yurtlarından uzak durun. onların yediği eti sabancı yemiyordur. illa sevabına nail olmak istiyorsanız garibanlara fakirlere dağıtın.

• Oldukça güvenilir ve vekalet usülü kesim yapılıyor. Sürekli tercih ettiğim bir yer.

http://www.100bintebessum.org/ kurban bedeli 230 aud
  • Ben Çarşamba günü aldım çok şükür. Kocaeli Kartepeden canlı 18 tl den kg hayvan büyüdükçe 17 tl ye kadar düşüyor fiyatları. 392 kg geldi bizim tosun 7 ortak büyük baş hayvanda böyle fiyatlar. küçükbaş hayvanlar seçiyorsun pazarlık yapıp alırsın. Ben 35. sıraya yerleştim. daha bir ay varken. isteyene adresini ve telefonunu gönderirim pm den . doğup büyüdüğüm yer çok memnun kalırsınız.
  • ben migrostan sanal marketten aldim arkadasin garanti money club lartla 600 e geldi ucretsz eve teslim hepsini dagiticam bence mantikli dinende a
    macina uygun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da 2 yıldır carreforsa'da kestiriyorum. Memnunum. Ameller niyetlere göredir.
  • Sanırım bir tek migrosun kampanyası belli oldu.
  • Ben kurban kesmiyorum ama kesmeleri için yüksek miktarda bağış yapıyorum. Dinen uygun mudur arkadaşlar? İlla benim mi kesmem gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tifosi41

Sanırım bir tek migrosun kampanyası belli oldu.

Evet. En erken açıklayan Migros oldu. Diğerleri de Eylül ayına girmemizin akabinde açıklayacaklardır...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.