Şimdi Ara

2015 Passat 1.4 125BG Comfortline vs 2015 Opel Insignia Cosmo 170BG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İki araç arasında biraz kararsız kalmış durumdayız.
    2015 Passat 1.4 125BG Comfortline 'mı yoksa
    2015 Opel Insignia Cosmo 170BG

Araçlar ikinci el alınacak.

Passat için bulduğumuz fiyat 94.000 TL 0 KM Plakalı
    Koltuklar kumaş oluyor,

Insignia ise 80.000 civarında 5.000 km civarı
    Yarı deri koltuklari bazılarında ısıtmalı koltuklar, katlanır ayna, hayalet ekran

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve nedeni ne olurdu?

Not : Eski araç 2006 Vectra

Yorumunu esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Passat ACT Olsa passat derdim.Ama 170 SIDI Insignia güzel cihaz.Insignia alınır
  • Bakalım hangi fan once gelecek ona göre bir üstünlük sağlanırsa kazanan o olacak.

Benim görüşüm sıfır oldugu icin passat. Her insan sıfır arac duygusunu tatmalı. Eğer fikir değiştirip sıfır insignia alacaksanız bu anlamda görüşüm insignia olacaktır. Aynı segmentte her zaman sıfır araçlar tercih edilmeli.

Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W0lkidonkisss -- 27 Şubat 2016; 11:30:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Passat ACT Olsa passat derdim.Ama 170 SIDI Insignia güzel cihaz.Insignia alınır
    ACT 'den kasıt sanırım 150 BG olanı doğrumudur?
  • Şu anda bütün opsiyonlarla beraber full Insignia'yı 110'a falan bulabilirsiniz ama 2.el baktığınız için seçenekler artar.Dolu bir 1.6 Turbo Insignia her türlü 1.4 TSI Passat'a tercih edilir.Link falanda atabilirim isterseniz çok bilginiz yoksa.
  • Eltun kullanıcısına yanıt
    Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Passat ACT Olsa passat derdim.Ama 170 SIDI Insignia güzel cihaz.Insignia alınır
    Yerinizde olsam Mondeo alırdım.
  • 1.6 180 HP Olan insignia'yı kullanıyoruz. Maalesef araç çok yakıyor. Sırf bu yüzden ben passatı tercih edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemBerk7

Yerinizde olsam Mondeo alırdım.

Alıntıları Göster
    İnsignia'ya lpg oluyorsa al
  • Hocam 94.000 lira gibi bi rakami gözden cikardiysan tüm Tr deki opel bayilerini ara ellerinde kalan 1.6 cdti otomatik insignialari sor ocak ayinda 100.000 e kadar biraktilar bu arabalari. Belki ellerinde kalan olursa güzel bir tercih olur.

Yine 1.6 tam otomatik şanzimanli 508 de o bütçelere belki 2015 model bayiden 0 yakalabilirsin DİZEL

Arkadaş yukarda önermiş 1.5 ecoboost mondeo da güzel bi seçim.

Ama illa iki aractan birini sec dersen passat alinir
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Hocam 94.000 lira gibi bi rakami gözden cikardiysan tüm Tr deki opel bayilerini ara ellerinde kalan 1.6 cdti otomatik insignialari sor ocak ayinda 100.000 e kadar biraktilar bu arabalari. Belki ellerinde kalan olursa güzel bir tercih olur.

Yine 1.6 tam otomatik şanzimanli 508 de o bütçelere belki 2015 model bayiden 0 yakalabilirsin DİZEL

Arkadaş yukarda önermiş 1.5 ecoboost mondeo da güzel bi seçim.

Ama illa iki aractan birini sec dersen passat alinir
    Kafa karıştırmak gibi olmasın ama bu sınıfta mondeo tercihim olur.
  • Passat insignia'ya göre boş ama şu da var insignia yakında kasa değiştirecek, kararınızı ona göre verin. He 5 kağıt fazlasına 1.6 tdi manuel passat'lar var dizel olsa alın derim ama bilemem, ayrıca insignia'dan da birkaç opsiyon eksik alıp 1.6 cdti alınabilir; d segmenti benzinlide yakıt konusu ünda genelde üzer, bakabilirseniz dizel bakın.
  • Chuckly kullanıcısına yanıt
    170liği araştırmak gerek. 10hp düsük güclu ama 260nm torka sahip 170lik insignia. Kıvılcım ateşlemeli SIDI diye gecen motor. 180likten tamamen farkli bir üretim olabilir.
    Otomatik olunca pek az yakmaz tabi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 27 Şubat 2016; 12:13:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

170liği araştırmak gerek. 10hp düsük güclu ama 260nm torka sahip 170lik insignia. Kıvılcım ateşlemeli SIDI diye gecen motor. 180likten tamamen farkli bir üretim olabilir.
    Otomatik olunca pek az yakmaz tabi de
    Değerli yorumlar için teşekkür ederim.

Insignia sıfır km olarak galeride 82.000 e cosmo - 87.000 e ise stil paketli (deri koltu, bose ses, 19 jant) bulabiliyoruz.

Yakıt olarak her iki aracında çok yakın değerlerde 10 litre benzin yakacağını düşünüyorum.

Insignianın çok daha dolu olması, passatın ise yeni kasa olması kafa karışıklığına yol açmış durumda.

Konu hakkında biraz daha yoruma ihtiyacım var gibi :)

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: emil.halilov

Insignia sıfır km olarak galeride 82.000 e cosmo - 87.000 e ise stil paketli (deri koltu, bose ses, 19 jant) bulabiliyoruz.

Yakıt olarak her iki aracında çok yakın değerlerde 10 litre benzin yakacağını düşünüyorum.

Insignianın çok daha dolu olması, passatın ise yeni kasa olması kafa karışıklığına yol açmış durumda.

Teşekkürler

http://forum.donanimhaber.com/m_83254159/tm.htm

sana muharrem hocamın test videosunu sunuyorum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 27 Şubat 2016; 12:50:18 >

• 14bin daha ucuza daha donanımlı ve güçlü insignia tercih ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: emil.halilov

Teşekkürler

http://forum.donanimhaber.com/m_83254159/tm.htm

sana muharrem hocamın test videosunu sunuyorum hocam

Teşekkür ederim. Araç hakkında aslında detaylı bilgiye bende sahibim. Ancak iki araç hakkında insignianın kasa değişecek olması, insignianın passattan dou hali ile yaklaşık 15.000 lira ucuz olması, passatın ise boş olmasından kaynaklanan bir kararsızlık yaşıyoruz.

Yorumlarla da bu kararsızlığı giderme çabasındayız.

• İnsignia severim ama kasanın daha yeni olması sebebiyle passat tercih ederdim bu ikisi arasında. O fiyatlara çıkabiliyosam superb de düşünürdüm
  • Dizel alınabilseydi insignia derdim ama ikiside benzinli okacaksa Passat derim. Benzinli İnsignia yakıtla ilgili hiç iyi izlenim bırakmadı piyasada 1.6 180 lik Turbo ile. Yakında kasa da değişince elinizde Insignia çok zarar ettirir. Ama Passat'ı beğenmedim derseniz zararsız hatta üzerine koyarak satarsiniz. Karar sizin.
  • Test ettiniz mi? Test edin bence, sürün araclari. Yakit tuketimi ve 2. elde passat ustun.Bunlarin disinda araclar arasinda aklima gelen farklar passatin ic hacim ve bagajinin daha iyi oldugu , insignianin surus karakteri ve durusunun daha sportif oldugudur.Passatin yakit tuketimi konusunda yorumum araci nerede nasil sureceginizi bilmiyorum ancak yeni 1395 cc 1.4 tsi ile 10 lt leri gorenler cok nadir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.