Şimdi Ara

2015 vw polo 1.0 manuel trendline cruise control

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayirli forumlar herkese. 2015 model 1.0 trendline polo sahibiyim. Araci sifir aldim ama artik biktim diyebilirim. Uzun yolda çok yoruyor ve çocuklu bir aile için uygun değil artik. Ama malum araç fiyatlariyla da aracimi değiştirmem mumkun gozukmuyor yakin vadede. 6 senelik doktorum ve gercekten bunu karşilayabilecek maddi imkanim yok.

İşin özeti ben bu arabaya cruise control takabilir miyim dişaridan? En azindan uzun yolda beni biraz rahatlatir.

• Hocam siz doktor olarak imkanım yok diyorsanız vay halimize..
    İstediğiniz donanım tabiki yapılabilir. Vagcom'cular halleder bunu. İnstagramda adresleri var, bakabilirsiniz yaptıkları işlere.
  • Yigit3735 kullanıcısına yanıt
    Doktorlugun kaymagini eskiler yemiş üstadim. Bizler düz memur sayiliriz bu şartlarda. Bir fark yok. Tek farki kpss ile atanmamiş olmamiz bence 🤔. Evet birkac yer gordum sonradan. Ender elektronik diye bir yer buldum onlara da soracagim. Teşekkur ettim 👍🏻
  • Soldaki sinyal koluydu sanirim onun cc desteklisiyle degistirmek gerekiyor diye biloyorum. Kolun kendisi pek ucuz parca degil. Sanirim ecu ya da tanitmak gerekbilir. Tabii bunlar direksiyona cc hatlari cekilmisse gecerli. Cc icin hat yoksa is uzar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.enderelektronik.com.tr/urun/ccs-6c/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.0 atmosferik ise çok yorar

• 1.0 atmosferik araca cc kullanisli olmaz gibime geliyor. motor zaten yetersiz arac surekli vites degisimi isteyecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sat gitsin hocam ayni aractan bende de vardi sifir almistim.Dayanilmaz o motora

• 1.2 corsa atmosferik kullandım ben de. Sürekli uzun yola uygun değil bu araçlar, şehiriçi kullanırım, yılda birkaç defa uzun yola giderim diyenlere uygun, uzun yolda da yüksek devir gittiğinden şehiriçi gibi yakıyor. Hız sabitleme de düz yolda rahatlatır ancak eğimli yerde sık vites değişimi gerektiğinden pek fayda sağlamaz.

• Wanpo W kullanıcısına yanıt
    Satayim hocam gerçekten yorucu hele hele cocukla ama 100 bin eder etmez. Araba 57 binde. Yerine bu paraya araç koyamiyorum. Ustune 150 bin lira da haricen cikaramam.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Schumi konuştu.
  • Yani hocam satabiliyorsanız satıp ikinci el belki 1 2 yaş eski C ya da D segmenti bir arabaya geçmeniz faydalı olacaktır. Cruise Control sadece yorulmanızı engelleyecektir. Maalesef araç hala dar ve boş kalacak.

• Eskiden doktorlar D suv'ye falan binerdi. Hey gidi günler.

• Akasha_Ether kullanıcısına yanıt
    Hocam eskiden nasil kazaniyorlardi bilmiyorum ama bana yatari aylik 8 civari. Şimdi hanim calismiyor. Cocuk falan desen. Ucu ucuna geciniyoruz kira ev-cocuk masraflari ile. Araci satip 100 bine araba almaya girişsem en kötü C sinifi arac icin uzerine 100 bin kredi cekmem gerek. O da 48 ay da 3bin lira aylik masraf cikiyor. Bunu karşilayamam.
  • takkelitosun T kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun sizde değil, sorun açıklanan enflasyon oranlarının yıllardır ısmarlama olmasında ve buna sebep olanlarda. Yıllardır enflasyonun altında kalan maaş artışları sizi-bizi bugünlere getirdi.

Tıp bayramınız kutlu olsun bu arada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.