Şimdi Ara

2016 Fluence icon 1.5 dci Edc mi? Sıfır 2018 301 Allure mu? Alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1) 2016 Model 1.5 Dci Edc icon paket Fluence 33.800 km de
    Hasar kaydı yok, değişen boya yok, muayene yeni, servise 3-4 gün önde girmiş bakımları yapılmış, yeni 4 tane Goodyear kışlık lastik takılı 1000 km civarı kulllanılmış, sadece ön cam çatlak ve üstteki radyo anteni kırık
    74.000 fiyat verdiler.
    2) Peguet 301 1.6 Bluehdi Allure modeli Sıfır ocağın ilk haftası teslim
    Bayi ile görüştüm 85.000 fiyat aldım.

Bu fiyatları 35-40 bin peşin gerisi 36 yada 48 ay kredi şeklinde

Araç kullanım şeklim,

%90 Ankara şehir içi Batıkent- Ulus arası, senede 1-2 belki 3 defa uzun yol oda 3-5 bin km en fazla

Sıfır ile 2. El arasında kaldım,
    Maximun fiyatım ve Sıfır alabileceğim dizel olarak tek seçenek bu Dacia hariç,

Tavsiyelerinizi, önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toyota Corolla 1.6 Life+LPG. Kalmadı deniyor ama bulabilirseniz ben her türlü tercih ederim.

• Kesinlikle fluence. Yakıt ve performans olarak ikisi de aşağı yukarı aynıdır fakat fluence 301'in yanında çok daha kaliteli bir araçtır en önemlisi segment farkı var ayrıca icon fluence allure 301'den çok daha doludur

• Şirket aracı 301 kendi aracım fluence

Benim tercihim yine her türlü fluence olurdu. 301 daha konforsuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 301 derdim sıfırın tadı başka

• Hem otomatik hem sınıf farkı sebebiyle Fluence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az kullanılmış bir ikinci el her zaman daha kârlı olur. Servis bağımlılığından kurtarır, her zaman bir üst segment alma fırsatı verir. Ama temiz olmasına dikkat edin, eksiklerini hemen yaptırın, keyfini sürün.

K

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fluence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fluence
  • Yeni kasa C-Elysee kullanıcısı olarak Fluence tabiki. Ama 301 hakkında da sorunuz varsa sorabilirsiniz.
  • Bu ikisi arasından kesinlikle fluence. Zaten kredi ile alacaksınız, aradaki fiyat farkını 2 ile çarpın.

• Kesinlikle Fluence.

Anten sorununa gelecek olursak, anten yıkamacıda kırılmıştır büyük ihtimal. Alt kısmı sağlamdır diye düşünüyorum, kazalı bir araçtan sökebilirsiniz veya internetten uygun fiyata alıp kendiniz çevirerek takabilirsiniz. Ayrıca aracın fiyatı da iyi
  • İkisini mukayese edince Fluence daha iyi bir araç ancak diğer yandan 301'in sıfır olması 2 yaş daha genç olmasını da düşünmek lazım.Neticede gaza ilk basacak koltuğa ilk oturacak siz olacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 23 Aralık 2018; 13:47:15 >
  • Teşekkürler, sıfır bir alt sınıf almak ile az km düşük 2. El arasında kalmıştım, yorumlarınızdan sonra ibre Fluence doğru kaydı.

• Kesinlikle FLuence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.