Bildirim
2016 Ford Fiesta 1.25 Trend X Lastik Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ebat nedir -
quote:
Orijinalden alıntı: K.Kahriman
Ebat nedir195/50/15
-
Hankook üretimi Laufenn Marka LK01 var deseni güzel fiyatı da diğerlerine göre iyi duruyor.
Ara bir ebat olduğu için isimli markalar çok pahalı olabiliyor. -
bende de fiesta var, falken ecorun ze310 alacaktım ama sonra kararımı değiştirdim. nokian wetproof almayı düşünüyorum. sebebi ise konfor. Bu inceleme de kararımda etkili oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dış Güçler Temsilcisi -- 12 Aralık 2020; 19:52:49 >
-
teşekkür ederim dostum, izleyeceğim. @shyne
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martı jonathan liv. -- 12 Aralık 2020; 19:57:57 > -
nokian wetprooflarda çatlama, weathetprooflarda diş dökülme sorunu var bana nokianın sorunsuz bitane lastiğini söyler misin?
1. aracım fiesta için 195/50/15 falken as210 aldım aşırı memnunum
2. aracım 3008 için fazla araştırmadan wetproof aldım sonra catlama sorunu oldugunu öğrendim. korka korka kullanıyoruz bakalım -
Aynı araçta 35bin kmdir Pirelli Cinturato P1 modelini kullanıyorum, Bi zararını görmedim, memnunum -
evet haklısınız uzun ömürlü olmaz. 1 senede çöp olan bi nokian:
https://forum.donanimhaber.com/nokian-wetproof-kullanan-var-mi-tavsiye-eder-misiniz--137551663-6#147044979 -
tüm mesajlarınızda nokian wetproofu övüyorsunuz. bu ne yaman çelişki -
siz şaka mısınız ?
arkadaş "bende de fiesta var, falken ecorun ze310 alacaktım ama sonra kararımı değiştirdim. nokian wetproof almayı düşünüyorum. sebebi ise konfor. Bu inceleme de kararımda etkili oldu." yazmış.
siz :
"Falken reklamlar ile abartılan bir markadır. Nokian elmas ise Falken demir hurdasıdır. Haklısın kısaca. " yazmışın. wetproof kışlık lastik mi ?
-
yazlikta goodyear cop haklisin
Benzer içerikler
- debica lastik yorum
- kia pride 1.3 dlx wagon 2000 model nasıl
- maxi scooter tavsiye
- gaza basınca farlar canlanıyor
- renault servis fiyatları
- jaecoo 7 yorumlar
- passat üretimi durdu mu
- q4 e tron menzil
- chery tiggo 8 pro özellikleri
- iki kişilik elektrikli araba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X