Bildirim
2016 Honda CR-V Hakkında Bilgisi Olanlar İçeri PLS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bir araca 150.000 tl verecekseniz bi zahmet gidip kendiniz test edin.
çok kısaca parasının arabası değildir. -
quote:
Orijinalden alıntı: amadeus99
bir araca 150.000 tl verecekseniz bi zahmet gidip kendiniz test edin.
çok kısaca parasının arabası değildir.
Bilgi verebilir miyim acaba diye girip, yine size rastladım. :)
Hocam gerçekten değişik bir insan olduğunuza kanaat getirdim. Neden bu aracı kötülemeyi kendinize amaç edindiniz? Profilinizi falan incelemedim, forumda da yeniyim, merak ettiğim için soruyorum.
İnsanların "kazık" yemesi sizi neden bu kadar rahatsız ediyor? -
Araci cidden hic begenmiyorum bu kadar basit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Araci cidden hic begenmiyorum bu kadar basit
Anlıyorum beğenmiyorsunuz. Fakat bu aracın ana konusunda da değindiğim üzere, araç hakkında yanlış olduğunu bizzat bildiğim bilgilere sahipsiniz.
Bunların yanlış olmadığına sizi bu kadar inandırıp, aracın azılı düşmanı yapan nedir? -
2 kez test ettim. Akrabamda vardi kullandim ve begenmedim. Yalitim kotu, konfor kotu, direksiyon hissi 0, malzeme kalitesi kotu. Ha motor iyi bak. ciddiye aldigim hicbir testte aracin begenildigini gormedim. Belki sorun sizdedir. Iyi geceler simdilik
quote:
2 kez test ettim. Akrabamda vardi kullandim ve begenmedim. Yalitim kotu, konfor kotu, direksiyon hissi 0, malzeme kalitesi kotu. Ha motor iyi bak. ciddiye aldigim hicbir testte aracin begenildigini gormedim. Belki sorun sizdedir. Iyi geceler simdilik
Doğrudur. Söylediklerimin neresinden yola çıkarak, sorunun bende olabileceğini söylediniz bilemiyorum, fakat öbür konuya olan cevabınızı bekliyorum. -
Geçen gün galeride inceledim crv nin full olanıydı,test sürüşü yapmadım motoruna gidişine bi yorum yapamam ama şunu söylim bu arabanın iç malzeme kalitesi, plastik kalitesi çok çok vasat,birtek krom aksesuar yok,orta konsoldaki bardaklıkların üstü açık,koltuklar yarı deri ve oturma alanı kadifemsi tuhaf görünüyor, bide bagaj kapagini indirmek icin baya kol kuvveti gerekiyor, 150bin para istiyorsunuz 1.6motor arabaya insan bari fulüne bi elektirikli bagaj koyar
Malzeme kalitesinin kötü olduğunu birçok kişi söylüyor fakat nedense ben böyle düşünmüyorum, ki bizde sizin baktığınızın da altı bir paket olan 'Premium' var.
Bu arada bir üst pakette varmış elektrikli bagaj;
https://gyazo.com/0298b8d70bbe1a587d3207bf01639619 -
Arkadaş içtenlikle soruyor, bilgi alabilir miyim diye. Gelen cevaba bak "beğenmiyorum bu kadar basit".
Sorunuza gelecek olursak abim dizel 160hp otomatik executive donanımlı araca sahip. Aracın içi gerçekten çok geniş ve ferah, yolculuk yapmaktan insan büyük zevk alıyor. Kendim de iki hafta kadar kullandım, yüksek hızlarda öyle devrilecekmiş gibi bi his vermiyor ancak gene de sınırları zorlamamak lazım sonuçta suv. Yakıt tüketimi şehir içinde 7-8 civarı bir şeydi sanırım, 160 beygir olması insanda gaza tokundurma isteği uyandırıyor doğrusu. Malzeme kalitesizliğine gelecek olursak (ki en çok eleştirilen konu) ben de 145.000tllik arabanın daha iyisi olmasını beklerdim, özellikle ön konsol kısmında. Ancak beni o kadar boğan bi konu yok. Bagaj devasa büyüklükte. Full cam tavan içeriyi harika kılıyor. Ve konforu çok güzel.
Diyeceklerim bu kadar iyi günler :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: LEONFR
Geçen gün galeride inceledim crv nin full olanıydı,test sürüşü yapmadım motoruna gidişine bi yorum yapamam ama şunu söylim bu arabanın iç malzeme kalitesi, plastik kalitesi çok çok vasat,birtek krom aksesuar yok,orta konsoldaki bardaklıkların üstü açık,koltuklar yarı deri ve oturma alanı kadifemsi tuhaf görünüyor, bide bagaj kapagini indirmek icin baya kol kuvveti gerekiyor, 150bin para istiyorsunuz 1.6motor arabaya insan bari fulüne bi elektirikli bagaj koyar
En fullü olması imkansız, öncelikle yanlış bilgileri düzeltelim. Araca sahip olduğumuz için bu kadar rahat konuşuyorum çünkü bizimki en fullün bir altı olan executive modeli. Araçtaki koltuklar full deri, bagaj kapağı akıllı dokunmatik kapanma özelliğine sahip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
standart honda kalitesi
iç malzeme civic hb ile birebir aynı koltuklar dahil
accord a göre vasat
iç hacim doblo hissi veriyor c sınıf yüksek tavan gibi
d sınıftan geçilecekse sıkıntı basar insana -
Eniştem 3-4 ay önce sıfırını 140.000TL ye aldı. Çok kez kullandım. Araç da bmw nin kullandığı zdf yeni nesil 9 ileri şanzıman var. Motor ile müthiş ikili olmuş. Araba çok dikkat çekiyor. Geniş, rahat ve çoluk çocuk varsa çok çok iyi tercih etmiş olursunuz ben beğendim. Bu arada aracı alıcaksanız spoiler mutlaka alın arabanın arkasını çok fazla topluyor görüntüyü baya iyileştiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERseeYOU -- 2 Mayıs 2016; 1:21:11 > -
Tek kelime ile motor ve şanzıman on Numara. Geri kalanı bildiğin civic.
Bu kombine geldiginden beri satışları 6-7 kat arttı ve ilk kez civicten fazla sattı
Merhaba arkadaşım, bir dönem kullanmıştım bahsi geçen aracı kullanışı rahat zevkli bir arabadır. Fakat yukarıda ki arkadaşa katılıyorum aracın plastik kalitesi bence çok kötü idi. Tabi aracı almadan önce test sürüşüne çıkıp iyi inceleyip öyle karar vermeni tavsiye ederim. -
Yanlış bilgi vermişsiniz.
Zdf değil Zf ona açıklık getireyim.
9 ileri şanzıman bmw nin hiçbir modelinde yok. Önden çekiş araçlar için zf tarafından özel olarak geliştirildi.Bmw deki şanzıman zf 8 ileri ve sadece arkadan itiş araçlarda kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır.
Ben direkt soyleyeyim,100bine tucson alin,artani da bankaya koyar bedava gezersiniz.crv ye 150bin verilmez
Honda markasını çok severim ama bu araç parasının arabası değil. Bu aracı almak yerine hyundai tucson, kia sportage vs almak daha mantıklı.
30binlere aldığım aracımın yalıtımı, kalitesi, konforu bu araçtan daha başarılı. 150binin hakkını verecek hiç bir şeyi yok benim gözümde. -
Hala aracın parasındasınız. Adamcağız sormuş, güzel güzel bilgi verin. Tercih meselesi bu işler. Alternatif olarak Yeni Tiguan Comfortline iyi gider.
Araca gelince:
Vites geçişleri iyi. Tork çok ciddi hissediliyor. Ağırlığa göre ivmelenme iyi. Yalıtım klasik Honda, çok iyi değil ama kafa şişirmiyor, rahatsız etmiyor. İç mekan görünüm olarak yeterli. Malzeme kalitesi doyurucu değil kabul, ancak abartmamak gerek. Bildiğimiz Honda sonuç olarak. Biz memnunuz, Premium donanım var. -
test sürüşü yap zaten vazgeçersin
Benzer içerikler
- clio 3 kronik sorunlar
- peugeot 207 alırken nelere dikkat edilmeli
- hyundai sonata 2.0 gls otomatik vites nasıl
- mercedes b 180 yorum
- kia sportage paket sıralaması
- golf 7.5 hangi yıl
- en az yakan arabalar
- renault logan
- sıfır araba fiyatları
- 35 tfsi ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X