Şimdi Ara

2016 KPSS Yardım. Lütfen Bilginizi Esirgemeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2016da bende KPSS ye girmek istiyorum. İşyerimdeki karaktersiz insanlardan aşırı bunaldım kendimi köşeye sıkışmış hissediyordum ki aklıma memur olabilme ihtimali geldi ve bu sene KPSS yi çıkış kapısı olarak görmeye başladım. Bu sene iyi bir hazırlık yapmak istiyorum ama yaklaşık 5-6 senedir gelişmeleri takip edemedim. Durumum şu:

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Önlisans okudum mezun oldum daha sonra açık öğretimden 3. ve 4. sınıfı işletme olarak bitirip işletme lisans mezunu oldum. Daha önce Lisans olarak kpss ye girmedim. Elinizi sallasanız işletme veya muhasebe mezununa çarptığını biliyorum. Bana ne tavsiye edersiniz? Muhasebe mezunu olarak lise/önlisans kpss sine mi girmek daha mantıklı? yoksa işletme mezunu olarak lisans kpss sine mi girmek daha mantıklı? Bu arada lisans mezunu olduktan sonra hala önlisans olarak girilebiliniyomu bilmiyorum. ben bir kere lise, bir kere önlisans olarak girdim.

Lütfen bilginizi esirgemeyin, bana bir yol gösterin. Sağlıcakla kalın..

• Yeni sistem mantığınıza bakmıyor maalesef.En son aldığınız diploma ile yola devam edebiliyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.