Şimdi Ara

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (711. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.568
Cevap
195
Favori
1.124.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz lastikleri 50 bin km’yi doldurdu,ıslak yokuşlarda lastikler yola tutunamayıp esp⚡️⚡️.Kış lastikleri takılınca bunları çöpe atmammak gerekir diye düşündüm,bir aksi durumda (lastik yarılmaıs vs) günü kurtarırlar :)
    2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=
    Yeni yaz lastiği ebatlarını değiştirmeyi düşünüyorum, 215/65/17 yerine; 235/60/17, bu ebat kullanan bir arladaş vardı bu forumda,iyileşme oldumu diye bilgi verir bize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• N KUL kullanıcısına yanıt

Yeni ebattan beklentiniz ne acaba? Bence görüntü dışında getirisi olmaz hatta götürüsü olur performans vs konusunda

Artılar:
    +Fren mesafesi azalır
    +Yol tutuşu biraz artabilir
    +Görüntü olarak daha hoş durur

Eksiler:
    +Yol sesi artabilir
    +Konfor düşer
    +Yakıt tüketimi artar
    +Lastik maliyeti artabilir

Performans konusu biraz muallak, geniş lastik daha fazla tutunma sağlıyor fakat sürtünme de artıyor. Bu yüzden bilimsel olarak hesaplandığında sonuç kafa kafaya da çıkabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bence direk çıkma 18 Kingston jant ve 235x55x18 lastik alın. 17 jant lastik tiguana küçük kalıyor, yakışmıyor. Rajona göre dengi değil...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dediğiniz mantıklı hocam👍🏾

• Eng. kullanıcısına yanıt

Otoyoll sürüşleri bir tık iyileşebilir diye düşünüyorum,düşük proffil,geniş taban,araç daha az sallanır gibi🤔

Jant değişmediği için yanak yüksekliği aynı kalıyor. Jant aynı kalacağı için görüntü de aynı kalacak. Performans ve yakıt tüketimi negatif etkilenecek.

İmkan olsa 18" highline jantlar bu araca çok yakışıyor ama çok pahalıya gelir. Onda daha çok kayıp olur ama aracın duruşu değişiyor

• Eng. kullanıcısına yanıt
    Aynen. Değer hocam. Geçen sene highline kingston jantlar veya nizza jantlar takımı 5-6bin civarıydı. Şimdi 10binlerde.

• Araca acc ve lane assist takdırdım. Dla uzun far asistanı, front assist acil fren desteği, tabela okuma aktif oldu.
    Önceki aracım golf7 de vardı. Uzun yolda çok faydalı oluyor, yarı otonom sürüş sağlıyor.

• onzy O kullanıcısına yanıt
    Bu konu ne oldu hocam, çözebildiniz mi? Bugün bizdeki tiguanı sürerken farkettim ben de, aynı ses var.

2021 1.5 tiguan bizdeki de.

• gorkemert kullanıcısına yanıt
    balata değişecek. maliyetlerden ötürü servisler salağa yatıyor.

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam gidince bi söyleyim bakalım servise, sağ olun.

• Şehirler arası yolda yağ sıcaklığınız ortalama kaç oluyor, bakan oldu mu?

• Merhaba arkadaşlar, 2017 yılında sıfır aldığım 1.4 tsi Tiguan aracımdan yaklaşık 80000 km sonra ayrıldım. Aileler için pek çok ayrıntısı düşünülmüş, konforlu, yakıt tüketimi az, bizi hiç üzmeyen, çok iyi hizmet eden bir aracımızdı.
    Burada araç hakkında sizlerden çok değerli bilgilerde öğrendim. Herkese kazasız belasız sürüşler ve gönüllerinde araçlara binmeyi dilerim.

• ft19 F kullanıcısına yanıt

Hocam acaba kaça mal oldu bu eklentiler

• suwar S kullanıcısına yanıt
    Ben 5-6 ay önce 14500 vermiştim, ön cam hariç. Şimdi sanırım kurdan dolayı ön cam hariç 20bin civarı.
    Şerit takipli ön cam serviste 6500tl

• ft19 F kullanıcısına yanıt

Otomatik şanzuman ise traffic jam assist de actirsaydiniz, şehir içinde otomatik dur kalk yapar

• avmehmet kullanıcısına yanıt
    Dsg hocam, açıldı. Araç otomatik durunca 3 sn içinde ondeki araç hareket ederse hareket ediyor, diger türlü res tuşuna veya gaza hafif basmak gerekiyor hareket için.

Hocam ben de 18'' highline jantları öneriyorum. Bana orjinal 19'' sebring gunmetal jant bulursak benimkileri vereyim size 2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= 

• gorkemert kullanıcısına yanıt

Evet konuyu çözdük. Özel servisede gittim yetkili servisede. Doğuş garantiden değişmez dedi. Diskler çizilmiş sesi o yapmış. Aslinda diskleri torna yaptiradabilirdim daha hesaplı olurdu ancak orjinal degişsin istedim. Arka diskler ve fren balataları orjinal degisti. 3 ay oldu. Yaklasik 3.900 tl verdim.

• 
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.