Şimdi Ara

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (729. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.568
Cevap
195
Favori
1.123.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar tiguan 1.6 TDi aracına soft (stage 1) yazılım uygulaması yaptıran varmıdır aramızda, aklımdan geçiyor ama karar veremedim sonrasında sıkıntı olabilir endişesiyle. Aracım 2018 ve 38 bin Km de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozanka10 -- 30 Aralık 2024; 16:3:39 >
  • Arkadaşlar selamlar, 2024 R line aracımın üstünde gelen 8 bin km yapmış 2023 50. hafta üretim 255/45R19 ölçülerinde Continental Contisportcontact 5 sıfır ayarında lastiklerim satılıktır. İlgilenen DM üzerinden ulaşabilir.

• Şiddetli yağmurlarda araç belli yerlerinden su alıyor. Böyle bir sorun yaşayan ve çözen oldu mu?

• Alfredo kullanıcısına yanıt

Cam tavan giderlerini kontrol ettirin. Ara ara temizlenmesi şart. Toz, kir vs giriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021 Tiguan 40 binde mekatronik arızası verdi aracın ilk sahibiyiz, servis iyi niyet vs diyerek 48 bine düştü. Bu DQ381 sağlam diye aldık benim 100 bin km'deki DQ200 de çıt yok...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün birden bire coming home ve leaving home çalışmamaya başladı. Ayarlardan ışık ayarlarını fabrika ayarlarına getirdim, süresini değiştirdim falan ama işe yaramadı. Neden olmuş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: suwar

Bugün birden bire coming home ve leaving home çalışmamaya başladı. Ayarlardan ışık ayarlarını fabrika ayarlarına getirdim, süresini değiştirdim falan ama işe yaramadı. Neden olmuş olabilir
    Ayarlarda sorun yoksa akü mü zayıfladı acaba? Kaç yıllık akü? Genelde 5. Veya 6. yılda akü bitiyor. Ya da far sensöründe bir sorun mu var diye aklıma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_86 -- 13 Ocak 2025; 17:23:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deniz_86 kullanıcısına yanıt

Hocam akü detayını vermeyi unutmuşum. Aküyü 10 gün kadar önce değiştirdim. Üzerinde varta vardı ben de yine varta akü aldım.

45 gün sonra servis süresi geliyor. En kötü o zaman onlara soracağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 13 Ocak 2025; 18:4:36 >
  • 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.