Öyle bir ses hissetmedim bir daha ki sürüşlerde dikkat edeyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (725. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ağırlıklı yaz kullanım için uygun fiyata 235 55 18 ölçü lastik önerirmisiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hankook iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam fiyatı çok uygun değil ama primacy 4 alın, çok memnun kalırsınız.
-
www.cumhuriyet.com.tr
VW Tiguan tamamen yenilendihttps://www.cumhuriyet.com.tr/ekonomi/vw-tiguan-tamamen-yenilendi-2121525
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VwDeniz -- 16 Ocak 2024; 23:29:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sıfırdaki artış 2. ele yansımamış görünüyor. Ben satıyorum ama 2 aydır arayan soran yok. Yeni kasayı pek beğenmedim. İyi de olsa tiguan almayı düşünmüyorum artık.B suv bakıyorum.
Aracımın garantisi bitti. 5.yıl bakımı için zubizu vs kullanmaya gerek var mı. Yoksa servis aynı indirimi uygulayabiliyor mu acaba.
Merhaba arkadaşlar 1.4 manuel benzinli 120.000 bakımı geldi. Servis 25.000 fiyat çıkardı. Bu fiyat normal mi sizce?
telefon çalıyorken direksiyondan bir tuşla açmak mümkün.mü ? 2020 highline.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam. Hayalet ekranda gelen aramayı cevapla ekranı gelir, direksiyonda sağdaki ok tuşuna bastığınızda açılır.
-
Bu fiyatın içerisinde neler var?
120 bin ana Bakımlardan biriymiş. Triger bujiler hava ve polen filtreleri yağ değişimi vs gibi şeyleri kapsıyor.
trigger falan var ise normal bence
-
araba 6 yaşını geçer geçmez saldı kendini. gayet sakin kullanan ve arabaya yüklenmeyen biriyim. düzenli bakımını da yaptırıyorum.
son 4-5 ayda;
-park fren düğmesi arızası,
-sol arka lastik abs sensör arızası,
-sunroof su tahliye kanalları tıkanması, içeri su alma.
sağda solda tıkırdamalar, volan sesi saymıyorum.
derken araba 2 haftada bir sanayide. acayip soğudum araçtan.
sanıyorum rav4 ya da crv geçeceğim. bir daha vw mi assslaaaa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 8 Şubat 2024; 11:22:9 > -
60 bin bakım ücreti ne kadar acaba? Gerçi araba 52 binde ama 3. yıl bakımını 6 ay erkenden geçen yıl bu zamanlar yapınca şu anda 4. Yıl bakımını yaptırmam gerekecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 18 Şubat 2024; 17:5:1 >
Merhaba. 2016 model 49.500 km'de benzinli tiguanımıza yıllık bakım için 6 bin lira ödedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dralosman -- 20 Şubat 2024; 15:2:36 > -
İndirimle 12 bin fiyat verdiler. 4. Yıl bakımı için
Bakım kapsamında neler yapılacak bellimi. Fiyat çok yüksek gibi.
Benim araçta 4.yıl bakımına girecek, ama yılda 6bin km yaptığımdan 23bin küsür km de henüz. 2+2 yıl uzatmalı garanti martta bitiyor. Yetkili servis maliyetlerinin çok arttı. Bu nedenlerle filtreler yağ vs. mann orjinal parçaları piyasadan (uzman parça/filtre marketim) temin edip, özel serviste yaptırmayi düşünüyorum. Belki sadece fren hidrolik yağı değişimini yetkilide yaptırabilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam olarak neler yapılacağını hatırlamıyorum ama bujiler değişiyor ondan eminim. Araba 60binde değil ama 60 bin bakımı gibi olacak.
Bujilerde dahil olsa fiyat çok fazla bence...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X