< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (726. sayfa)
-
-
Fiyatların geldiği seviyeler akıl alır gibi değil. Fren hidroliği değişimi de vardı galiba. Pazartesi servis sonrasında yapılan işlemleri yazarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin mantıkla özel servisten fiyat aldım. yetkili ile arasında 4000 TL fark vardı. 4000 TL fark için aracın iyi niyet garantisini bozmamayı Özel servisteki usta telkin etti ben de yetkili serviste tüm bakımı yaptırdım. Usta tanıdık bu arada. siz fren servisini yetkili de yaptırınca aradaki fark 2500₺ ye düşüyor. Bence değmez. Ama siz bilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbry -- 25 Şubat 2024; 12:30:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hocam siz yine de işçiliği isterseniz bir sorun ona göre filtrelerinizi alın. Bahsettiğiniz fiyatlara işçilikte kalmadı artık.
Polen ve hava filtresi degisimi basit, biraz eliniz yatkinsa kendiniz rahatliklla degistirebilirsiniz. Yag ve filtresi icin lift veya kanal gerekli, max. 1 saatlik iş icin heralde max. 1000 tl yeterlidir. Gerekirse kendimde değiştiririm. Daha önceki araclarimda kendim değiştiriyordum, yağ, yağ filtresi dahil. Biraderin memlekette tamirhanesi var, kanala çeker hallederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Servise gelmişken geri görüş kamerası taktırmak için fiyat aldım. 26 bin küsur bir şey dediler. Dolayısıyla taktırmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 26 Şubat 2024; 17:5:57 >
Merhaba arkadaşlar. Daha önce de yazmıştım; aracı aldığımdan beri sağ torpido tarafında bir trim sesi var, önceleri sadece soğuk havada tıkırtı yapıyordu şimdi bozuk yollarda, özellikle tem istanbul ankara istikametindeki asfaltta rahatsız edecek kadar ses yapıyor. 3 sene oldu bakmadığım yer kalmadı bulamadım. Çıldırmak üzereyim. Başına gelen çözebilen var mı
İyi günler herkese. 2019 tiguan aracımda sahler paspas var. Öndekiler neyse de arkadakiler kıvrıldı, şekilleri bozuldu, çok çirkin gözüküyor. Kenarları esnediği için de toz toprak ne varsa alta geçiyor. Bir de iyi marka diyorlar sahler’e. Ben internetten orijinal 3d olmayan kauçuk paspas almayı düşünüyorum. Sorum şu 2015’e kadar olan araç paspasları bizim 2019’a uyumlu olur mu? Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
www.kemaloto.comVW Tiguan için Orjinal Kauçuk Paspas « Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuninghttps://www.kemaloto.com/vw-tiguan-icin-orjinal-kaucuk-paspas-pmu5851
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstf_ogrtmn -- 22 Nisan 2024; 10:54:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Herkese selam. 1800 civarı bütçe ile t cross style paket mi yoksa t roc life mı önerirsiniz. (Not Tiguan kullanıcısıyım.)
Tiguandan sonra ikisini de önermem. İllaki küçük araç lazımsa T-roc olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: VwDeniz
Herkese selam. 1800 civarı bütçe ile t cross style paket mi yoksa t roc life mı önerirsiniz. (Not Tiguan kullanıcısıyım.)
Şartlar değişti tiguandan sonra b suv tarzı küçük araba düşünüyorum. C suv lar büyük olacak artık. Bir yandan da vw de kalmalıyım gibi geliyor.vw den başka markalara geçilmez deniyor.O nedenle t roc/t cross akla gelen. Vw dışı da olabilir belki kararsızım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VwDeniz -- 4 Mayıs 2024; 9:5:12 >
https://www.instagram.com/p/C6f0MN3MaWR/?igsh=OWFrenhsbnFjaTRx
Bu linki inceleyelim . Vatandaşın lehine bir durum çıkabilir mi buradan?
Lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Goodyear eagle sport 2 modeli 3690 lira, Michelin primacy 4+ modeli ise 5150 liraya satılıyor. Hangisini önerirsiniz veya bambaşka bir marka ve model mi önerirsiniz
Michelin gayet güzel lastik ama ülkemiz yolları için çok yumuşak kaldığı söyleniyor. Continental sportcontact çok iyi, mevcut aracımda pirelli scorpion verde jelli lastik var ondan da memnunum. İyi bir markanın iyi ürününü tavsiye ederim, lastik arabada en önemli unsurlardan birisi.quote:
Orijinalden alıntı: suwar
Lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Goodyear eagle sport 2 modeli 3690 lira, Michelin primacy 4+ modeli ise 5150 liraya satılıyor. Hangisini önerirsiniz veya bambaşka bir marka ve model mi önerirsiniz
Yeni kasa troc’u bekleyin derim. Duyumlarıma göre bi tık daha büyük olacak. Bi ytk daha büyük troc bence ideal bir suv hem şehir içi ve normal kullanımda. Tiguanı hep severim ama hanım büyük diye beğenmiyor. Şun trocçuyuz bundan ötürü ha yeni kasayı bekliyorum
Aracımda ( t-roc) primacy 4+ var.
Islakta okdukça iyi yol tutuşu var, kuru idare eder.
Primacy 4+ sanılanın aksine çok yumuşak değil, pm4 S1 serisi daha konforlu deniyor.
Ben olsam bridgestone t005 alırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 31 Mayıs 2024; 17:23:9 >
Yeni tiguanın arkasını çirkin yapmışlar, çinlilere benzemiş sanki. Baktım, içime sinmedi araç.
Ayrıca servis yüzünden soğudum bu markadan.
Evet yeni t roc beklenebilir. Ama hiçbir yerde ne bir haber ne bir video görmedim.
Merhaba arkadaşlar, çok konuşulmuştur muhtemelen ama ben arayınca bulamadım.
Tiguan 1.4 Tsi dsg araç 95.000 de standart yağ ve filtre değişimi dışında bir bakım yapılmadı şimdiye kadar.
buji filan değiştricem ama şanzıman olsun fren hidroliği olsun neler yapmam gerektiği hakkında tüm bilgileri nerden bulamadım. Kendi sitesinden de anlayamadım çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X