Şimdi Ara

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (728. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.568
Cevap
195
Favori
1.123.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediğim durum düz yolda. Bende ki DXD kodlu motor.

Viteslerde ses hissetmiyorum. Sadece soğukken vites geçişi kısa bir durum hissettiriyor o kadar. Kapalı otoparklarda kuru kavrama gibi ses hissetmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

Dediğim durum düz yolda. Bende ki DXD kodlu motor.

Viteslerde ses hissetmiyorum. Sadece soğukken vites geçişi kısa bir durum hissettiriyor o kadar. Kapalı otoparklarda kuru kavrama gibi ses hissetmedim.
    Benim aracımda da DXD kodlu motor var. Vites geçişlerinde sarsıntı yok ama sesli çalışıyor. Bir de sürekli 2. viteste gitme isteği var, bu durum da motoru zorluyor gibi. Kazasız belasız sürüşler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Evet bende 2. Viteste gitmesini hiç sevmiyorum. Ya performansı baltalıyor yada gaza fazla basmaya zorluyor.

• Merhaba
    2023 elegance tiguan aracimin motorundan gaz verince ve ayaginizi gazdan cekince bi tikirtilar geliyor. Duz yolda giderken gazdan ayaginiz cekip deviri dusurup tekrar gaza bastiginizda da geliyor.Bu ses icerden de duyuluyor. Ayrica kasislerde alttan bi sallanti sesi geliyor. Boyle 3-4 kez salinim yapan bi ses bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var ilk bakimi ekim ayinda yapildi arac 5000 km de su anda tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: cirakkkk

Merhaba
    2023 elegance tiguan aracimin motorundan gaz verince ve ayaginizi gazdan cekince bi tikirtilar geliyor. Duz yolda giderken gazdan ayaginiz cekip deviri dusurup tekrar gaza bastiginizda da geliyor.Bu ses icerden de duyuluyor. Ayrica kasislerde alttan bi sallanti sesi geliyor. Boyle 3-4 kez salinim yapan bi ses bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var ilk bakimi ekim ayinda yapildi arac 5000 km de su anda tesekkur ederim
    Merhabalar, eski kasalarda yakıt hortumundan bu şekilde gaza basınca zırıltı şeklinde sesler geliyordu ve yakıt hortumuna kekepçe ile izolasyon sonucu çözülüyordu böyle bir şey olabilir mi bilmiyorum. Yine de servise sormakta fayda var.

• cirakkkk C kullanıcısına yanıt

Bende öyle bir şey yok. Yetkili servise uygun olduğunuzda gösterin.

Bu arada bakım ücreti ne kadar tutmuştu?

• 8700 tl ye yaptirdim ilk bakimi

Tesekkur ederim

• Merhaba arkadaşlar.
    2017 Tiguan Comfortline aracım var çok memnunum. Birkaç ay önce Göstergede “uzun süreli” yakıt durumu 6.5 te sabit kaldı. Dokunmatik ekranda araç durumu(car) normal çalışıyordu. Sonra göstergede çalışmaya başladı ancak gösterge ve dokunmatik ekrandaki rakamlar farklı görünüyor birbirini tutmuyor(daha önce tutarlıydı).
    Servise sorduğumda dokunmatik ekrandan verileri sıfırladılar ve ara sıra böyle yapmamı söylediler. Fakat tutarsızlık sürdüğü gibi tüketim rakamları da şimdi daha fazla gösteriyor. Örneğin daha önce şehir içinde 7.5-8 görürken şimdi 9-10 görüyorum ekranda.
    Bu konuda bilgisi görgüsü olan arkadaşlar yorum yapabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba
    2017 tiiguan aracımın lastiklerini değiştirmek istiyorum 7 yıldır aynı lastikleri kullanıyorum. Pek fazla km yapmıyorum 40.000 de aracım. Lastik değişiminin fazla km yapılmasa da 4-5 yıl kullanımdan sonra yapılması uygun diyorlar. Bazıları da ön ve arkalarıdeğiştir 60.000 km götürür diyor.
    Benim sormak istediğim şu:
    Şu anki fiyatlara göre 2024 lastik takmak veya, fiyat artışını göze alıp 2025 üretimi lastik almak. Hangisi daha mantıklı?

2025 lastikler ne zaman çıkar?

Marka olarak da continental, good year, pirelli, hankook düşünüyorum. Michelin, Bridgestone biraz daha pahalı gibi.

Fikri olan arkadaşlar paylaşabilir mi?

• İyi günler. 2019 comfortline tiguan aracıma orijinal kauçuk paspas arıyorum. Arabasını satan ve elinde fazlalık kauçuk paspas kalan (temiz ve yıpranmamış) varsa satın almak isterim. Orijinal olması önemli. Aynı koşullarda yazlık halı paspas varsa onu da düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstf_ogrtmn -- 7 Aralık 2024; 11:53:26 >
  • Kapı içi tutamaklarda kapı açıp kapatırken çıtırtılı ses sorunu yaşıyor musunuz?

• Selamlar.

2017-2020 arasında tiguan kullandım.

O dönem burada da aktiftim.

Şimdi tekrar 2. el tiguan almak istiyorum.

Temiz,düşük kilometreli (50-60.000 gibi) Rline 2020 modeller için 2.000.000 lu fiyatlar isteniyor.

Son dönemde gerçekleşen satış rakamı bilen arkadaş varsa fikir verebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: aydancan

Selamlar.

2017-2020 arasında tiguan kullandım.

O dönem burada da aktiftim.

Şimdi tekrar 2. el tiguan almak istiyorum.

Temiz,düşük kilometreli (50-60.000 gibi) Rline 2020 modeller için 2.000.000 lu fiyatlar isteniyor.

Son dönemde gerçekleşen satış rakamı bilen arkadaş varsa fikir verebilir mi?

2150 civarına 2021-2022 bulabilirsiniz. Bütçeniz varsa 2300 civarı deri koltuk harman kardon IQ Led farlılar bulunabilir, tavsiye ederim.

• Tiguan 1.5 Tsi larda kadranda eco yazısı hiç gözüküyor mu? Fotoda ki ya 2020 ya 2021 modeldi.

2023 modelde eco yazısı göstermiyorda.

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=

• Sabah akü uyarısı verdi araba ve daha sonra takviye yaparak 45 dakika kadar boş boş kullandım ki akü şarj olabilsin. Arabayı park ettikten sonra bakalım oldu mu diye bir deneyeyim dedim ve sonuç yine akü uyarısı oldu. Akü değişimi dışında bir seçenek var mı sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: suwar

Sabah akü uyarısı verdi araba ve daha sonra takviye yaparak 45 dakika kadar boş boş kullandım ki akü şarj olabilsin. Arabayı park ettikten sonra bakalım oldu mu diye bir deneyeyim dedim ve sonuç yine akü uyarısı oldu. Akü değişimi dışında bir seçenek var mı sizce
    Merhaba, geçmiş olsun. Start-stoplu araca uygun,mümkünse üzerindekinin aynısı kaliteli bir akü ile değiştirin. Ben 2017 model Allspace aracımınkini yetkili serviste değiştirmiştim. 5-6 yılda bitiyor genelde.

Teşekkürler hocam. Yarın yeni akü ile değiştirmek için servisi arayayım.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Merhaba, 2018 model Tiguan aracımda vardı bu durum, hatta iç tutamakları söküp bez bant ile işlem yapayım diye çok kez aklımdan geçirsemde sonra alıştım herhalde öyle kaldı.

• Ozanka10 O kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi tek çare bez bant gibi.

• 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.