Şimdi Ara

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (712. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.568
Cevap
195
Favori
1.124.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Frenleri hallettikten sonra dünde yakıt almak icin akaryakıt istasyonuna girdim depo kapağı açılmadı kilitli kaldı. 20 dk uğraştik yok açılmadı. Daha 3 yıllık arabanin depo kapağı nasil bozulur anlamış degilim. Eve geçince aklima wd 40 sıkayım belki açılır dedim. Kapak kapalıyken aradan sıktım neyse açtık bu seferde kapanmadı. Sonuç olarak kilit bozuldu. Biraz araştırdım değişmesi gerekiyormuş. Dogusa gidersek yine bizi öperler. Depo kilidini alıp ustaya yaptirayim istiyorum. Ankarada tavsiye edeceğiniz usta var mı? Ayrica depo kapagi bozulan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz_86 kullanıcısına yanıt

lastik fiyatlarını inceledim,16 janta geçebilirim 😊

• onzy O kullanıcısına yanıt

Golf 7 aracımda bu sorun benim de başıma gelmişti,depo açılmadı zorlayınca kırılmıştı,servis depo kapağı ve motoru değişecek deyip,yüklü bir fatura çıkarmıştı bana,sadece klit sistemini servisten alıp sanayide halletmiştim,kırılan yeri plastik kaynak yapmıştı,bagaj bölümünden girip depo kilidini değiştirmişti,servis 3 bin fiyat çekmişti,sanayide,işçilik 50₺,parça fiyatını tam hatırlamıyorum,100-150₺ bir fiyatı vardı. Hafif kronik sorundur bu, vw grubu araçlarda % 2 görünen bir arıza (araştırmalarıma göre) geçmiş olsun. Servisten bir fiyat alın,3 yaş üstü araçlarda bazen çok iyi indirim yapabiliyorlar. Arka disklerden ses geliyordu tiguan aracımda,2 kez servise gittim,sorun yok dendi,daha sonra 3. Kez gidince, 36 bin km,garabtiden değiştirdiler arka balate ve diskleri. 7 sene golf 7 kullandım 30 kez servise gittim. Şimdi tiguan kullanıyorum 15-30-45- bakım harici, 4-5 defa da sorunlar için gittim,diğer markalara göre Mercedes hariç,vw iyidir😊 Arıza yapan parça bu⬇️

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=

• ft19 F kullanıcısına yanıt

Cms 19 inç bir jant yapmış,çok güzel görünüyorlar hocam 😊 Tiguan için uygunmudur bilmiyorum. 5X112 43 Et 8J hesap kitap işleri :)

Lastik jant yine bi 20 bin vardır. 235/50/19 ⚡️

• N KUL kullanıcısına yanıt
    CMS vw orjinal oem jant tedarikcisi zaten. Golfte dijon durban, tiguanda Kingston vs bazı serileri cms cevher üretimidir.

19 jant ve lastik araçta güzel dursada maliyet ve yakıt ekonomisi açısından bence gereksiz ve lüks. 18 jant ve 235x55x18 lastik en ideali bence.

Sizin araç beyazdı sanırım. Tiguan opsiyonel 18 nizza jant sizin araca yakışır bence.
    Nette malum sitede 1 tane ilan var, fiyatida uygun. İsterseniz özelden ilan nosunu atayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 20 Eylül 2022; 9:23:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben de makyajsız Tiguan R line'lardaki sebring 19 gunmetal jantları çok beğeniyorum. Malum sitede 3 ay önce falan 1 ilan vardı 29 bin TL olunca almadım. Birde 18 highline jantlarıma o ilandan 1 ay önce continental yaz lastiği aldığım için onlara kıyamamam da bir etken tabi. 2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= 

19 sebring jant güzel ama hem pahalı, hemde 19 lastik masrafı çıkacak, o da pahalı.

Bence 18 sebring daha uygun araç için, lastik masrafıda olmaz ayrıca. Ama bulmak zor. İlk çıkan 2019-2020 troc rline jantları ve golf7 rline jantları 18 sebring. Geçen sene kur 8,5 civarı iken bulmuştum 2.el 8bin tl ye, şimdi 20bin e yakın temizi. İzmirde biri satıyordu, güvenemedim kargo ile almaya. Ankarada olsa düşünmeden direk alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 20 Eylül 2022; 13:18:16 >

Hocam kesinlikle aşırı pahalandığı için ancak muhabbetini yapabilip mevcut ile devam ediyorum 2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= 

• N KUL kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Dün doguş çankaya sordum. Parça için 575 tl artı işcilik dedi oda 450 500 tl olsa en az bin tl gitti. Aracıma mecbur yakit almam gerektigi için deponun kilidini kırdım. Çok şükür depo kapagim saglam. Araştiriyorum. Olmadı özelde halledecegim. Aracım 2019 olmasina ragmen sadece dogus çankaya servise gitmeme ragmen iyi niyetten degisim olmayacak biseyler yapariz dedi. Biz 22 yıldır vw kullaniyoruz tiguan oncesi golf 7 vardi. Onuda yetkili servise goturmeme rağmen ucretsiz hizmet aldigimi hatirlamiyorum. Bazı donemler vw 3 yaş üzeri araçlara serviste indirim yapıyor. Bu yil yaparlar mı bilemiyorum?

Ayrica Ankarada özel usta yada servis tavsiye edecek olan varsa memnun olurum.

• onzy O kullanıcısına yanıt
    Özelden yazdım...

• Arkadaşlar bir gayrimenkul işi için aracımı acil satmam lazım

5 BİN KM//ERGO AKTİF MASAJLI ISITMALI NUBUK KLTK/KTLANR AYNA.. İlan No: 1040324635

• mrvolkan kullanıcısına yanıt

Hayırlı satışlar dilerim.Tam alıp binilecek tertemiz araba. İnşallah kıymetini bilecek birisine gider. Sizin aracın rengi hangi isimle geçiyor acaba?

Tşk ederim

nardo gri sanırım

• mrvolkan kullanıcısına yanıt

aracım satıldı

iyi forumlar herkese

• Bugün akü bitti. Akü üzerinde EFB+ yazıyor. Akücü Mutlu marka start stoplu Efb(yanında + yazmıyor) takalım dedi. Başka bir akücüye sorayım dedim, o da Efb olmaz AGM akü alman lazım dedi. Efb+ yazıyorsa AGM olur normal EFB olmaz dedi. Arada 1000 lira fark var.
    Yardımcı olursanız sevinirim. Araç 1.6 tdi

• beyaze80 kullanıcısına yanıt
    1.6tdi motorlarda üzerinde fabrikasyon gelen aküler agm dir. Üzerindeki orjinal fabrikasyon değil, sonradan alınmış sanırım.

Mümkünse agm alın, olmazsa efb+ alın. Efb almayın.

Serviste 2 kalite akü var. Orjinal varta veya ekonomi serisi ucuz başka bir akü.

Dışarıdan alacaksanız varta silver dynamic e39 70ah agm, veya bosch, inci, mutlu agm. Yeni tarihli olmasına dikkat edin. Servisteki varta orjinal daha kalitelidir, dışarıdaki varta arasında çok fiyat farkı yoksa servisten alın bence. Malum garanti konusunda serviste karşında kurumsal bir muhatap var, dışarıda maalesef sattiktan sonra genelde arkasında durmuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 1 Ekim 2022; 18:11:32 >

Aracın sıfırken üzerinde gelen Efb+ hocam. İlk aküsü.

• beyaze80 kullanıcısına yanıt
    Belli bir yıldan sonra tamamen duygusal amaçlı agm den efb+ döndüler sanırım. Son yıllarda bazı araçlarda torpido kilidi, torpido içi pandizot, amortisörlü kaput kolunu kaldırdiklari gibi...

Peugeot 3008 de EFB ye döndü galiba. Neden AGM'den vazgeçtiler anlamadım. Belki de dediğiniz gibi maliyetten kısmak için veya temin problemi. Gerçi start stop kullanmayanlar için AGM çok da gerekli olmayacaktır.

• dostlar aracın yıllık bakımı geldi. yetkili servise sordum. geçen yıl bütün filtreler değiştiği için yetkili servisler sadece yağ ve yağ filtresini değişecek %15 3 yaş indirimiyle 2.538 tl dedi. diğer filtreler 2 yılda bir değişecekmiş. insanın aklına takılıyor. madem 2 yılda değişebiliyor o zaman yıllardır niye her yıl değişti! yada her yıl değişmesi gerekliyse şimdi neden 2 yılda bir deniyor. fiyatlar yükseldiği için resmen biz tüketicilerle dalga geçiliyor!

ben mazot filtresi hariç polen ve hava filtrelerini de değiştirmek istediğimi söyleyince fiyat 3.509 tl oldu. gerçekten çok fazla. filtreleri ve yağı dışardan alıp artık ustaya değiştirtmek istiyorum.

yağ olarak castrol iyi değil deniyor. bende shell ultra helix alayım dedim yaptığım araştırmalara göre motul yada Liqui Moly tavsiye ediliyor. Sizce motul yada Liqui Moly kullanmaya gerek var mı? Daha önce shell ultra helix kullanan oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.