Şimdi Ara

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (714. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.568
Cevap
195
Favori
1.124.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çupra yı canlı inceledinizmi, tiguan 1.5tsi ile motor aynı, biraz daha hafif. kalite olarak aynımı, şanzıman modeli nedir, dq381 mi, dq200 kuru kavramamı. Donanım anlamında formenter, tiguan highline/elegance arasında -/+ ne gibi farklar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 10 Ekim 2022; 14:48:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pek önemli bir şey değil ama nasıl başardıysam analog ekranın yol bilgisayarındaki veriler uzun süreliye dönmüş. Başlangıçtan itibarene nasıl dönüştürebileceğimi bilen var mıdır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 12 Ekim 2022; 17:34:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suwar

Pek önemli bir şey değil ama nasıl başardıysam analog ekranın yol bilgisayarındaki veriler uzun süreliye dönmüş. Başlangıçtan itibarene nasıl dönüştürebileceğimi bilen var mıdır acaba
    Merhabalar. Direksiyondaki Ok tuşu veya yön tuşları ile değişmesi lazım. Uzun süreli tüketim verisi ekrandayken yukarı veya aşağı yöne birkaç deneme ile bulursunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • suwar S kullanıcısına yanıt

teyp ekranından değişiyordu galiba. oradaki tüketim ekranına girip ok tuşu ile değiştir

• Eng. kullanıcısına yanıt

Evet dediğiniz gibiymiş. Teşekkürler.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Teslim aldınız mı Cupra yı?
    ilk izlenimleriniz nasıl?

• soldierblood1 S kullanıcısına yanıt

Evet teslim aldım.cupra konusu yokmuş onu da açtım

https://forum.donanimhaber.com/cupra-formentor-ana-konu--154108882

• Arkadaşlar merhaba. 1.4 TSI 150 HP ile 1.5 TSI 150 HP arasında hacim dışında ne gibi farklar var bilginiz var mı? Bende 1.4 olan Tiguan var, 1.5 güncel motorla değiştirmeye değer mi?

• deniz_86 kullanıcısına yanıt

Sizin araç 6 ileri, yenisi 7 ileri otomatik vites. Yeni motor daha az yakacaktır yeni nesil motor olduğu için.

Yakıt tüketimi dışında çok fark hissedeceğinizi sanmıyorum güçleri aynı olduğu için.

• Eng. kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim. 7 ileri olan DSG yine yağlı tip olan sanırım dimi?

• deniz_86 kullanıcısına yanıt
    DQ381 7 ileri yeni tip yağlı şanzıman...

• Yakın zamanda kasko yaptıran var mı? Bizim araçlara bu ay ne kadara kasko yapabiliriz acaba

• Ben geçen ay yaptırdım generaliden 8bin civarına, hasarsızlık indirimim vardı. En düşük ray sigorta teklif vermişti standart kasko için 9600 tl. Trafik sigortası da 2300 civarında idi sanırsam.

• Geçen yıla göre 3-4 kat artmış o zaman. Yandık

• Bugün servisten 60bin bakımı ücreti aldım.
    Polen ve Hava filtresinin değişmesine gerek yok dediler. 3300 lira fiyat verdiler. İsteğe bağlı polen ve hava filtresi değişirse fiyat 3950 lira. Fiyatlar böyle mi?
    Araç 1.6tdi

• beyaze80 kullanıcısına yanıt
    Ben de tsi 2018 aracım için fiyat aldım 2350 dediler hava ve polen hariç

• Beyler bu araçların gizli özelliklerini açınca garanti etkileniyor mu? Servis anlıyor mu? Güncel vs gelirse gizli özellikler gider mi!

• beyaze80 kullanıcısına yanıt
    Sizin araç dizel olduğu icin her 30binde bir yakıt filtreside değişiyor ve yakıt filtresi fiyatı bayağı yüksek. 2300 hava ve polen haric dersek, yakıt filtresiyle 3300 olur. Araç kaç yaşında, zubizu indirimi dahilmi fiyata.

• THELIONKING T kullanıcısına yanıt
    Mart ayında aynı şekilde polen ve hava haric %15 zubizu indirimli 1700 ödemiştim. Enflasyon kur farkı vs ilave edersek fiyat normal gibi...

• ft19 F kullanıcısına yanıt

evet hocam bana da bu enflasyon ortamında normal geldi, %15 zubizu indirimi de eklediler. geçen sene kasımda 3.yıl bakımında 100tl de yakıt hediyesi vermişlerdi bu sene vermezler diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.