Şimdi Ara

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (715. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.568
Cevap
195
Favori
1.124.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben aracı aldığımda 2 yıl önce açtırmıştım. Sonrasında 2 bakım yaptırdım, garantiyle ilgili sorun olacağını sanmam. Güncelleme vs gelirse gitmez. Sadece hareket halinde video izleme vb. riskli özellikleri açtırırsanız, mmedya güncellemesi ile bu özellik kapanıyor. Golfte başıma gelmişti. Servis mmedya güncellemesi yapmış, kapanmıştı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ft19 F kullanıcısına yanıt

Araç 2018 model. Zubizu indirimi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaze80 kullanıcısına yanıt
    5 yaşında aracınız. Parça ve iscilikte %25 indiriminiz var. Telefonunuza volkswagenim uygulamasını indirin, kaydolun, indirimli fiyattan yararlanın.

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=

• 2020 model Elegance'a yakın zamanda kasko ve trafik sigortası yaptıran oldu mu acaba? 15 gün kaldı ve %65 ve ek %5 birkaç indirimle bile 15000 TL teklif verdi Allianz. Geçen Aralık'ta 2300'e yaptırmıştım. Yolunacak kaz olarak görüyorlar sanırım. Trafik te hemen her şirkette 3500 TL civarı çıkıyor. Onu da 900 civarı yaptırmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 24 Kasım 2022; 12:1:58 >
  • ft19 F kullanıcısına yanıt
    2018 model 4.yıl bakımına girer o yüzden 5 yaş olarak değerlendirilmez. Geçen hafta bakım yaptırdım 2018 model tiguana

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    2022 tiguan allspace elegance 7 koltuk + deri koltuk vb ilaveler için ekimde kasko %65 hasarsızlık indirimi ile 8500 civarı çıktı Anadolu sigorta

• THELIONKING T kullanıcısına yanıt

Çok iyi fiyata yaptırmışsınız. 2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=  Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Ben de buna yakın fiyatlar bekliyordum 15 bine çok şaşırdım o yüzden. Gerçi bana verdikleri otomatik online teklif bu, son hafta birebir teklifler daha farklı oluyordu diye hatırlıyorum, göreceğiz bakalım.

• deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, amin hepimiz için kazasız belasız sürüşler olsun.

Bence birkaç yerden teklif alın, ben hem kendi sigortacımdan hem de doğuşun sigortacılarından fiyat aldım. Tuhaf şekilde doğuş daha iyi kapsam ve fiyat sundu onların üzerinden yaptırdım. Kapsamlarını da iyice irdeleyin sınırsız imm mutlaka olsun

2018 yılı 24 Kasım öncesi 5 yaş indirimine girer, 24 Kasım sonrası 4 yaş indirimine girer. Aracın trafiğe çıkış tarihine göre hesaplanıyor

2020 tiguan hoghline martta trafik 1100, kasko allianz 2100 ödedim, tek şoför ve ikame araç istemedim. %65 hasarsizlik ve tsk indirimli.İkame araç 400tl, tek şoför 300tl indirimli. Şu anda ikame araç istemezseniz 2bintl civarı farkediyor sanırım. Aklınızda olsun. Kendinizce gereksiz teminatları istemezseniz bayağı düşüyor fiyat...Tabi bu gerekli/ gereksiz durumu kişinin kendi bileceği durum...

Bencede en güzel fiyatları vdf sigortacılık veriyor. Martta keçili sigorta alianz 3800 demişti indirimli, vdf den yine allianz 2800 çıktı, tek şoför ve ikame araç indirimli 2100 e düşmüştü.

Mahsuru yoksa 2018 tiguan bakımına ne ödediniz hocam. Dizel? Benzin? Dsg? Bujiler değişti mi ? Bakım kapsamınız tam olarak ne idi?

• brkbry B kullanıcısına yanıt
    1.4 tsi dsg araç hocam. Standart senelik periyodik bakım (4.yıl) uygulandı, hava ve polen filtresi değişmedi, fiyat 2.325tl ama üzerine 150tl yakıt çeki verdiler (VW Aksaray Öztürk)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THELIONKING -- 24 Kasım 2022; 19:13:10 >
    Aynı araç bende de var. Ben de geçen hafta bakıma soktum. 4 yıl. Bende hava polen ve bujiler de değişti. Buji için 4 yılda değişmesi lazım dediler direkt. Nasıl böyle olabiliyor?. Hatta başka bi servis şanzıman yağı da değişmesi lazım fabrika öneriyor demişti. Araç 43 bin olunca gerek görmemiştim. Bu servis şanzıman yağını 60 binde değişelim dedi ama polen ve hava filtresinde dursun diye önermedi bile. İlave sunroof bakımı önerdi (+500₺). Onu da yaptırdım. 4000 tuttu. %25 zubizu indirimli.

Bendeki araç 39binde. Hava ve polen bakacağız çok kirli değilse değiştirmeyeceğiz dediler. Başka birşey de önermediler. Baltaları aküyü lastiği sordum iyi dediler, motor temizliği önerdiler onu yaptırdım. Buji ve sunroof için birşey demediler.

Hava ve polen çift sayılı bakımlarda düşüyor ekrana artık. Sonraki bakımda değişmezler muhtemelen.

Avrupa'da araç bakımları 30k veya 2 yıl. Filtreler çok pahalı olunca burada da ufak değişiklik yapmışlar sanırım.

Buji hakkında bilgim yok.

Servislerin bu tutumuna sinir oluyorum. Orada sunroof'a 5 dk vakit harcayıp 500 lira almak diğerlerini yapmaktan daha kolay geliyor tabii.

Hava filtresi dedikleri şey para değil, ki zaten hava filtrsinin dolu olması yakıt tüketimini de direkt etkileyeceği için değişmemesinin hiçbir mantıklı yanı yok.

• gorkemert kullanıcısına yanıt

Benim hava filtresini de degistirmediler bakımda, 4 ay daha geçti toplamda o hava filtresi ile artık 22.000 km oldu yakıt tüketiminin arttığını gözlemledim sanayide tanıdık ustaya gittim aç bakalım dedim simsiyahti içi. Temizlemeye uğraşmayalım 100 tlye yenisini takalım dedi taktik. 7 ay sonra bakıma gidince yine değiştirsinler artık yapacak bisey yok. Kesinlikle 2 bakım beklemek saçma bu filtreler için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.