Şimdi Ara

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (716. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.568
Cevap
195
Favori
1.124.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet katılıyorum, saçma sapan bir politika. Aynı motor şanzıma sahip Audi'de her bakımda değişen şeyin VW'de değişmeye gerek yok demesi saçmalık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gorkemert kullanıcısına yanıt
    Sunroof bakımı istemezseniz yapmazlar, isteğinize bağlı. Mesela ben istemedim, basit bir temizleme için 500tl çok.

Hava filtresi kullanım ortamı hava kalitesi şartları ve yapılan km vs. değişim için önemli. Mesela benim son bakımdan sonraki bakıma girince 6bin km olmuş, değiştirmeyin dedim. Daha sonra kendim söktüm baktım, tertemizdi. 6bin km de olsa tozlu pis ortamda kullanmış olsaydım değiştirilmesini isterdim. Dışarıdan orijinalini daha uyguna alıp kendinizde degistirebilirsiniz. Gayet basit, eliniz biraz yatkınsa...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rdmsy kullanıcısına yanıt
    Sizinki km den dolayı değiştirilmesini istemeniz gerekirdi. Değiştirmeselede piyasadan uygun fiyata orijinalini bulup kendiniz degistirebilirsiniz. Yalnız 100tl ye hava filtresi imkansız, ben olsam en azından muadil kalitelisini taktırırdım. En ucuz muadil marka bile 200den aşağı değildir. Orjinal filtresi mann 300tl civarı sanırım.

• Merhaba arkadaşlar, yaklaşık iki ay önce tiguan mk2 aracımı satmıştım. Elimde çok az kullanılmış orjinal halı paspas seti ve yine orjinal bagaj havuzu var. İlgilenen olursa mesajla ulaşabilir. Her biri 400tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ft19 F kullanıcısına yanıt
    Sunroof'a ben evde kendim bakım yapıyorum zaten ama bazı yetkili servisler bakım bizim tarafımızdan yapılmazsa sunroof ile ilgili oluşabilecek sorunlarda mesuliyet kabul etmeyiz gibisinden müşteriyi yanıltıyorlar.

Dediğiniz gibi hava filtresi ortamdan ortama çok değişiyor ama aktif kullanılan bir araç için 1 senede değişim mutlaka şart. Aynı şekilde polen filtresi de bahar dönemlerinde çok daha çabuk kirleniyor.

• Merhaba arkadaşlar. 2022 life paket aracımı dün teslim aldım. Serbest sürüş modu (yelken modu) özelliğini bir türlü bulamadım. Düzlükte ayağımı gazdan çekince boşa atmıyor. Aynı aracın 2021 modelide var onda aktif. 2022 modellerde özellik kaldırılmış olabilirmi. Servise sordum onlarında bilgisi yok.

• sprinters03 S kullanıcısına yanıt
    Yolun durumuna göre değişiyor hocam, vites M'de veya S'te olursa o özellik devreye girmez. Onun haricinde D'de iken, ağırlıklı olarak yokuş aşağı ve düz yollarda ayağınızı gazdan kesince devreye girer. Bunlara rağmen arada yine devreye girmediği de olabiliyor, tekrar aynı senaryoları deneyince devreye girmesi gerek.

• gorkemert kullanıcısına yanıt
    Dün 200km yol yaptım hiçbir şekilde devreye girmedi. Seat aracımda da aynı özellik vardı onda da kullanıyordum. 2021 life tiguanla 600km 2 gün önce yol yaptım ondada var. Aklıma özelliğin çıkarılmış olma ihtimali geldi. Servis 2022 başka bir araçta deneyin onda da yoksa özellik yoktur dedi.

• Yetkili servis tarafından ulaşıldı. Özellik kaldırılmış olabilir dediler araç özelliklerinde gözükmüyormus şasi nodan baktıklarını söylediler. Yeni araç alan arkadaşlar kontrol edebilirmi bu özellik varmı. Bu arada 2021 ve 2022 makyajlı kasa arasında gözüme çarpan küçük değişiklikler var. Multimedia ekranında mute tuşu yerine voice diye bir tuş gelmiş. Basınca bu özellik kullanılamıyor şeklinde uyarı veriyor. Bagaj aydınlatması sarıdan beyaz lede dönmüş. Süspansiyonda bir tık sertleşmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprinters03 -- 29 Kasım 2022; 16:50:40 >
  • sprinters03 S kullanıcısına yanıt
    2022’nin ilk6 ayı ile son 6 ayındaki araçlarda bile özellik farkı oluyor yeri gelir.

• Merhaba Arkadaşlar

vw tiguan 1.5 tsi elegance arıyorum fakat hiçbir bayide bulamıyorum. Bayiler telefon numaramı alıyor geri dönüş yapmıyorlar.

Bu süreç ne kadar daha beklenecek bilgisi olan varmıdır

Teşekkürler

Hocam 60 bin km bakımı dün yapıldı,motor yağı ve filtreler,fren hidroliği yağı,motor temizlik,iç temizlik dezenfekte :). Fiyat 5,738₺ Bukiler de değiştirildi. 45 bakımda filtreler değişmenişti,gelecek bakımda da (75 bin km) değişmeyecek. Diğer markalara göre fiyat uygun.

• N KUL kullanıcısına yanıt
    Çok degilmi hocam. Standart bakım hava polen hariç 2bin desek, hava polen dahil 3bin. Bujiler 800, fren hidroligi 400 desek, toplam 4200. Hadi yuvarlak hesap 4500 olsun. 1250 fazlalık motor temizliği, dezenfekte vs.mi.

Tabi audi Q3 e göre uygun sayılır. Bmw saymıyorum hiç. Onlar euro ile...

• Bugün dizel 60bin bakımını 3950 liraya yaptırdım. Aslında 3200 lira fiyat verdiler, polen ve hava filtresini değiştirmeyeceklerdi. Ben değişmesini istedim. 30 bin kilometre de bir değişmesi bence mantıklı değildi. Yakıt filtresi değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaze80 -- 7 Aralık 2022; 23:8:20 >
  • 60 bin bakımını 2022 mayıs ayında ben de 5.500₺ ye yaptırmıştım.

• Bu arada 2016 1.4 tsi otomatik 150 hp

• Selamlar herkese, 2017 Aralık çıkışlı 1.4 TSI DSG benzinli Tiguan aracım var. Bu aralar 5. Yıl bakımını yaptıracağım. Araç 52 binde. Bir önceki bakımda bujiler ve arka balatalar değişmiş. Bakım Doğuş Oto’da olacak. Dikkat etmem gereken birsey var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_86 -- 8 Aralık 2022; 20:27:10 >
  • Deniz bey merhaba yeni gördüm mesajınızı biraz geç oldu ama Arca dan da fiyat aldınız mı

Bakım için 2 ayrı servisi aradım, 4,500₺ 5,050₺ fiyat aldım, ucuz olanı tercih ettim ama temizlik vs yine 6 bine yaklaşan bir fatura kestiler bana:)

çamurda kaldım aracı traktör çekti,çeki demirini bir türlü takamadım meğerse ters yönde takılıyormuş,sola doğru çevirmek gerekiyormuş.

Bizim araçların Mercedes ve Bmw’den aşağı kalır bir eskisikleri yok:) Onlara bakınca bizim bakım fiyatları uygun, periyodik bakımın ederi 2 binlira olur. Ülkemizde zam savaşları var 🔥

• soldierblood1 S kullanıcısına yanıt

Merhaba Arca'dan fiyat almadım açıkçası. Önceki bakımlar doğuş olunca ordan devam etmek istedim  

• 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.