Şimdi Ara

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (718. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.568
Cevap
195
Favori
1.124.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kesinlikle yetkinlik konusunda çok zayif bir servis elemaniydi,periyodik bakimlarda baska bir yetkili servise gitmeyi düşünüyorum, dediğiniz gibi olmasina cok sevindim. Zaten kuru dsg olmadıği sürüş olarak da belli oluyor, 2022 1.0tsi polo aracimda mevcut. Vistes geçişleri iki arac arasinda bariz farklı ve hissedilir durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ft19 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Karşılaştığınız durum bir yazılım problemi. T-ROC sayfasında da sizin yaşadığınız problem ile aynı şikayetler mevcut.
    Hatta sadece VW olarak değil, Cupra için de benzer şikayetler var.
    2022 yılının sonlarına doğru VW CEO’su bu konu ile ilgili açıklama yaparak kapsamlı bir güncelleme geleceğinden bahsettti ama henüz servislere ulaşan bir bilgi yok.

Sağlıklı sürüşler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dmitnick D kullanıcısına yanıt

Bende de 2019 comfortline var. Eskişehir Asil'de görevli aynı şeyi bana da söyledi. Sistemden baktı ve kuru kavrama dedi. Ben bu araçlarda ıslak olması gerektiğini söyledim. O değişkenlik gösterebilir dedi. Ben de aracı yine yıllarca vw yetkili serviste çalışmış bir ustaya gösterdim. Kaputu kaldırıp bir yerlerine baktı ve ıslak kavrama olduğunu söyledi. Zaten yukarıdaki arkadaşın bahsettiği UBC bende de yazıyor.

Bende de 2020 comfortline var ve kaç kere sıfırladı hatırlamıyorum bile.

• Soğuk havalarda sağ göğüsten gelen çıtırtıya çözüm bulan oldu mu? Bazen rahatsız ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstf_ogrtmn -- 11 Mart 2023; 20:9:59 >
  • mstf_ogrtmn M kullanıcısına yanıt
    wurth silikon sıkın
    klima ile ısınmasını sağlayın en son havaların ısınmasını bekleyin. o bölge ile simetreği sol tarafta uyumsuzluk var parça girmemiş gibi önden bakınca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dün aracımın 3.yıl bakımını yaptırdım. yıllık 6bin km binmişim, zaten toplam km 18bin oldu.

yağ, yağ filtresi, cam suyu vs. standart bakım yapıldı. hava ve polen değişimi istemedim, 6bin km de kirlenmemiştir diye düşündüm. her iki bakımda bir ve çiftli yıllarda değişiyormuş artık.

toplamda %15 zubizu indirimli 2980 tl ödedim. hava ve polen dahil olsaydı 4binlik olacaktık sanırım...

sunroof bakımı 800tl istemedim, 5 dk lık basit bir işlem için uçuk bir rakam.

silecekleri değiştirelim 3 yıl olmuş, yıpranmıştır dediler,istemedim.

fren hidroliği değişimi istemedim, seneye yapalım dedim.

seneye 4.bakım olacağından bujilerinde değişeceği söylendi, araç 18binde şu an, kullanım durumuma göre seneye max 25bin km olur. benim bildiğim bujiler 60bin km de değişiyor. bence yıldan dolayı bujilerin değişmesi mantıksız gibi, neticede motor yağı değilki, kullanılmasada özelliğini kaybetsin. siz ne düşünüyorsunuz buji değişimi konusunda...

korkarım seneye bakım için servise gidersem bugünkü fiyatlarla 6binlik olacağim en az. ama en azından fren hidroliği ve bujiler için servisi düşünebilirim.

Merhaba,

Gayet güzel ve doğru yapmışsınız.

Önümüzdeki sene için sizin kullanımınızla buji değişimine gerek yok, belki fren hidroliği düşünülebilinir.

Uzatılmış garanti yoksa iyi niyet garantisi için servise gitmek isabetli elbette.

Sağlıklı sürüşler.

• Tyrell T kullanıcısına yanıt
    Banada mantıklı gelmedi buji değişimi, yılla alakası olmamalı, km ile alakalı olması mantıklı, neticede motor yağı gibi dursada bozulan vasfını kaybeden bişey değil.

Silecek fiyatı orjinali set olarak ön arka 700tl civarı bir fiyat söylendi, muadil kalitede bosch aerotwin sileceklerde set olarak ön arka silecek sepetinde 600tl civarı sanırım.

Fren hidroligi, buji, silecek vb. ürünler ve işlemler dışarı ile çok bir fiyat farkı yok. En azından değişen parçaların artık 2 yıl garantisi var ve karşında bir muhatap var.

2+2 uzatılmış garanti var, 2024 martta bitiyor. Bakalım seneye en azından fren hidroligi ve silecekleri servisten alırım bujileride kontrol ettiririm.

Sizede kazasız belasız sürüşler dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ft19

dün aracımın 3.yıl bakımını yaptırdım. yıllık 6bin km binmişim, zaten toplam km 18bin oldu.

yağ, yağ filtresi, cam suyu vs. standart bakım yapıldı. hava ve polen değişimi istemedim, 6bin km de kirlenmemiştir diye düşündüm. her iki bakımda bir ve çiftli yıllarda değişiyormuş artık.

toplamda %15 zubizu indirimli 2980 tl ödedim. hava ve polen dahil olsaydı 4binlik olacaktık sanırım...

sunroof bakımı 800tl istemedim, 5 dk lık basit bir işlem için uçuk bir rakam.

silecekleri değiştirelim 3 yıl olmuş, yıpranmıştır dediler,istemedim.

fren hidroliği değişimi istemedim, seneye yapalım dedim.

seneye 4.bakım olacağından bujilerinde değişeceği söylendi, araç 18binde şu an, kullanım durumuma göre seneye max 25bin km olur. benim bildiğim bujiler 60bin km de değişiyor. bence yıldan dolayı bujilerin değişmesi mantıksız gibi, neticede motor yağı değilki, kullanılmasada özelliğini kaybetsin. siz ne düşünüyorsunuz buji değişimi konusunda...

korkarım seneye bakım için servise gidersem bugünkü fiyatlarla 6binlik olacağim en az. ama en azından fren hidroliği ve bujiler için servisi düşünebilirim.

Merhaba. 3 yılda baya az kullanmışsınız Benim aracım 2018 çıkışlı 2017 model. Benden önceki sahibi 4. Yıl bakımında 36 bin km’de bujileri değiştirmiş servis önerisiyle. Bundan önce Hyundai marka arabamda da 4. yılda 45 bin km civarı değişmişti. Yıllar içinde performansı düşüyor olabilir.

• Arkadaslar

Nispeten uygun fiyata aracimi satiyorum , burada eskiden epey vakit gecirmistik ama artik ayrilma zamani gelmis catmis :))

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-volkswagen-ikinci-sahibinden-temiz-915765150/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuflenmispeynir -- 1 Nisan 2023; 5:53:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Değerli hocam uzun zamandır forumda yoktum. Benim uşak askerdi, yemin törenine gittim,Erzincan’a

üç bin km daha yaptım,km oldu 68,500. İyiki kış lastiklerini değiştirmemiştim, gidiş İst, Erzincan,Rize hava çok güzeldi, dönüş; Rize,Erzincan,İstanbul, kar,buz yollar çok fenaydı 29/03/2023 ❄️ 🧊

kış lastikleri iyi iş çıkardı, (Lassa) -10 derecelerde,karlı zeminde👍🏾 yazlık lastikleri de,Lassa mı alsam? Fabrika çıkışlı michelin prmc 3 vardı. Ebat 215/65/17, 235/60/17 araştırdım da,ara ebat olduğundan fazla seçenek yok. Mevcut ebat seçenek çok var,en iyisi,Goodyear imiş. Buhafta yazlıklara geçmek lazım,ist havalar ısındı artık.

Selamlar saygılar hocam 👋🏼

• N KUL kullanıcısına yanıt
    Bu kadar tesadüf olamaz, benim küçük oğlumda aynı dönem Erzincan'da bedelli askerdi. 29 martta yemin töreni için gitmeyi düşünüyordum, yol uzun ve yorucu olur, gelmeyin dedi. Uçak saati de tersti. Dolayısıyla gidemedik.

Yazlık için benim tercihim 3 ünden biri olurdu.
    Continental premium contact6
    Michelin pilot sport5
    Goodyear asymmetric5
    Goodyear fiyat performans gibi fiyat daha uygun sanırım...

Töreni izledim hocam,gelseydiniz keşke çok güzeldi.

Continental reklam filminde ülkemizi haritadan sildiği için onu ömür böyü eledim. Mıchelin fiyat ⚡️

Tören alandan bir fotoğraf atayım hocam :)

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=

Erzincan’a ilkkez gititm,çok güzel memleket,selam olsun Erzincan’a 👋🏼

• Hayırlı akşamlar cümleten,
    Konu içi arama yaptım ama bulamadım,
    2016 R line Tiguan, sürüş asistanı menüsünde lane assist var acc var . Acc sorunsuz çalışıyor fakat lane assist açtığımda “lane assist şu an hizmet dışı “ diye bir uyarı çıkıyor. Nedenini bilen var mıdır?

Hocam 2023 üretimi Hankook lastik aldım, S1 evo 2.

Daha önce golfte hankook kullanmıştım memnundum. Adet fiyatı 2’050₺ Diğer markaların adet fiyatları, 300-500₺ daha pahalıydı. En ucuz lastik eski tarihli 1750₺ bilindik marka olmayanlar.

ebat küçük olduğundan fiyatlar diğer ebatlara göre uygun. Lastik havalarını 34psi olarak ayarladım,yokuş,viraj,ıslak yol testi yaptım ✔️ Hankook çok bilinmiyor ama ben beğeniyorum. Kuzenimin aracında s1 evo 3 var,bin km kadar uzun yolda kullandım beğenmiştim. Golfte ventus prime 2 vardı, 50 bin km sorunsuz kullanmaıştım. HANKOOK 😊 reklam parası alırız artık:)

• N KUL kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Fiyat/performans olmuş.
    Goodyear asymmetric5 ne kadardı fiyatı, oda fiyat/performans lastiği...
    Michelin ve Continental zaten fiyatlar uçuk tur.

Sağ ol hocam teşekkür ederim, goodyear adet fiyatı 2,450₺ fiyat vermişti,lastiğin modelini sormuştum,efficient g performans.

Goodyear Efficientgrip 2 ve Effgrp prfrmns modelleri var gsliba.

• Arkadaşlar 2016 1.6 tdi tiguan alarak aranıza katıldım. Birkaç sorum olacaktı. Yanıtlarınız sevinirim. Uzun yola ilk defa çıktım ön camdan baya rüzgar sesi geliyor. Önceki aracimda yoktu. Rüzgar sesi normalmi? Lastikleri de dün değiştirdim 235 55 r18 lastik basinclari kac olmalı. Lastikciye diyorum 33 mu olur abi ama biz 38 basıyoruz 35 te anlaştık 😃 olması gereken nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 18 Nisan 2023; 23:15:15 >
  • arkadaşlar 2018 çıkışlı highline tiguan aldım

apple car play derdim var aktif değil galiba. ne yapmam gerek bu konuda bilgisi olan var mı

• 
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.