ben de benzer durumu yaşadım sizin gibi. Hava ve polen filtreleri fiyatları da eklenince fiyat coşuyor. Tüm firmalar enflasyonla mücadele yapıyor kendince. Hesapta bakım fiyatı artmadı algısı veriyorlar. Market vs gramaj azaltma ile aynı durum. Geçen gün işyerine tiner alınmıştı. Teneke hafif olunca kullanılmış ürün geldi sandık. 18 lt teneke ambalajında 12 lt yazıyor. Koca tenekeyi %30 boş satmaya başlamışlar. Yurt dışında yağ değişimi de 2 yıl veya 30k km yıllardır. Ona hiç yanaşmıyorlar nedense. 1000 tl tutacak yağ ve yağ filtresi için 2500tl isteniyor malesef. Düzenli yağ değişimi yapıyorsanız marka model sorun olmaz. Araca uygun spekleri karşılaması yeterli. Dışarıdaki sıkıntı, yağların sahtesinin satılıyor oluşu. Güvendiğiniz yerden alırsanız sıkıntı olmaz. |
2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (713. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Akü konusunu araştırdım ve Varta akünün web sitesindeki akü seçici uygulamasıyla Varta N70 Efb akü almaya karar verdim. Orjinal olana devam etmek istedim. Eğer aracımızda fren enerjisi geri kazanım sistemi varsa mutlaka AGM tip akü alınması gerekiyormuş. Benim araçta bu özellik olmadığından ve üzerinde gelen de Efb olduğundan Varta Efb aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke E39 kodlu VARTA silver dynamic AGM alsaymissınız. Çok fark varmiydi arada.Fren enerjisi geri kazanım olmadığını servismi söyledi. 1.6tdi lerde var diye biliyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 5 Ekim 2022; 7:40:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizin cevabınızdan sonra eski broşürleri arayıp buldum ve dediğiniz gibi o özelliğin olduğu yazıyormuş. Efb siparişini iptal edip Agm alacağım. Teşekkür ederim.
Yalnız orjinal aküsünün Efb olması ve varta akü seçicide de uyumlu akünün Varta Efb N70 çıkması ilginç gerçekten.
-
Aynen piyasa şartlarına göre fiyat artmasin diye onu degistirmeyelim bunu degistirmeyelim diyorlar. Birazcik az kâr etde filitreleri insanlar degistirebilsin. Yazik günah!
Aracımin bakımlarını ihmal etmem 10binde bakima girer geciktirmem. Shell yagdan memnun kalirmiyim acaba insallah keşke demem🙃
Merhaba, akü nasıl bitti, aracım 2016 1 Kasım çıkışlı üzerindeki orjinal aküsü bugün sabah kontak açtım göstergeler farlar gayet normal ama 3 defa marş bastım çalışmadı, 4.marşta sorunsuz çalıştı bu bi akü bitiyor uyarısımı? Akü birden bire komple bittimi sizde.(üzerindeki exide efb 59ah)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osus3535 -- 7 Ekim 2022; 11:10:19 >
Hocam bu tabela okuma ekstra taktirdiginiz bir şey mi yoksa diğer özellikler ile beraber mi geliyor ?
Lane assist takılınca aktif oluyor, ayrı değil...
Peki hayalet ekran olması mı lazım bunun için ? Bende life tiguan var güvenlik paketli, o yüzden soruyorum. Gizli özellik falansa açtırayım.
-
Hayalet lazım değil. Gizli özellik değil. Lane assist takılınca dla uzun far asistanı ve trafik tabela okuma aktif oluyor. Tabi ilk önce ön cam değişiyor, lane assist li cam takılıyor. Öncam fiyatı 1 ay önce 6500tl idi serviste, lane assist yan ve üst plastik kapakları dahil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 8 Ekim 2022; 14:23:11 >
Hocam bunların üstüne bi de side asist var aracımda. Ama uzun fark asistani yok diye biliyorum ve bende tabela okuma yok.
-
Fabrikasyon Lane assist te sanırım dla ve tabela okuma aktif değil sizde, kodlama ile aktif edilir sanırım. Vag üzerine çalışanlar açarlar.
Aynen o yüzden sordum. Açtırayım bari açılıyorsa.
-
Evet akü bitme uyarısı. Aynısı oldu. 2 hafta sonra da geç çalıştı. Aslında güçlü çeviriyor gibi geliyor insana ama geç çalışıyorsa bitmiştir. Sonra olmadık yerde bitti.
genelde akü zayıfsa araç 1 hafta falan bekleyince zor çalışır. Ama zayıf akü 4 marş çevirecek kadar enerji depolamaz sanırım. Fakat senesi itibariyle sizinkinin bitmesi yakın görünüyor, kışın soğuklarda problem yaşayabilirsiniz. Değiştirseniz fena olmaz gibi.
Akü zayıf olunca start stop devreye girmemeye başlıyor akü şarj tutmadığı için. Sürpriz yaşamak istemiyorsanız akü test cihazı olan bir yerde kontrol ettirebilirsiniz yine de.
-
760 a 2016 model 50.000 de led li sunrooflu aracımı sattım,
Cupra formentor alıyorum beats li filan full donanım.sadece elektrikli koltuk opsiyonu yok.
1090 a anlaştım.
Umarım pişman olmam.
Hayırlı olsun, görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın☺️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun, güzel araç, tipide güzel sportif duruyor, tiguan gibi ağır abi değil. Tek sıkıntı piyasası varmı, kolay satılırmı, yetkili servis durumu vs araştırmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 9 Ekim 2022; 16:43:36 >
Yetkili servisi zaten doğuş.cupra seat in spor markası.ayırdılar seatten farklı bir imaj yaratmak için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X