Ben falken tercih ederdim, ziex ecorun modelini uzun süre kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca azenis serisi yerli üretim de değil, japonya'da üretiliyor yanılmıyorsam. |
2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (721. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Azenis'de yerli üretim bilgisini aldım, alırsam doğrudan fabrikadan gönderim olacak.
-
Arkadaşlar, biraz konu dışı olacak ama burayı herkes takip ettiği için bir kereye mahsus yazıyorum. 2 hafta önce Ankara Anadolu Bulvarı Shell istasyonunda deposu 40 lt olan aracıma 41 lt benzin dolduruldu. Pompacı tabancayı kapatmayı unuttuğu ve başka bir araca benzin vermekle meşgul olduğu için 20 lt ye yakın benzini yere akıttı, geldiğinde ise çok geçti. Durumu istasyon sahiplerine bildirdim, özür dileyecekleri yerde kabadayılık yaptılar. Shell yetkililerine bütün bu olanları yazıyla bildirdim internet üzerinden. Birkaç defa aradım, kesinlikle dönüş yapmadılar. Sürekli Opetten yakıt alıyorum, hem benzin, hem pompacılar, hem de istasyonlarda kesinlikle hiçbir sıkıntı yaşamıyorum, gayette memnunum Opetten.Nadiren diğer firmalardan benzin alıyorum.Maalesef Shell de pompacilarda, istasyonlarda ve müşteri hizmetlerinde ciddi bir sıkıntı var, bilmenizi istedim. Bu ilk yaşadığım sıkıntı da değil üstelik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hız sabitleyiciyi 10 10 değil de 1 1 arttırmak nasıl oluyor ? 1 kere yaptım sanki ama nasıl yaptım bilmiyorum.
2020 Tiguan Highline sahibiyim
-
tuşa basılı mı tutuyorsunuz? normalde 1'er 1'er artıyor olması lazım.
-
direksiyonun solundaki artı ve eksi ile 10 10 artıyor.
-
tuşa farkında olmadan basılı tutuyorsunuz bence. Tuşa basıp çekin
-
Res 1 er artırır set 1 er düşürür , + 10 ar artırır - 10 ar düşürür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunu deneyeceğim teşekkür ederim
-
Basılı tutmuyorum.
@Rdmsy arkadaşın da dediği gibi + 10 ar artırıyor - 10 ar düşürrüyor.
-
Sdizayn veya omsaline krom ürünleri kalitelidir, tavsiye ederim. Ben bagaj kapağı altına, bagaj iç eşiğine uyguladım. Spor krom pedal seti uyguladım. 3 yıl önceki mesajlarımda resimler ile beraber paylaşmıştım.
Sdizayn firmasının tiguan life için komple krom seti var, isterseniz bi inceleyin. Araç elegance kromlarına kavuşuyor.
2020 comfortline var bende. Kasko için ne kadar fiyat çıkıyor size vana 12 bin çıktı.
LPG hangi marka.
Kesinlikle katılıyorum. Bizim millet böyle k..çını kaldırır. Bi markaya tapmaya başlar. Shell de araca hava basmak için durdum. Pompa lastiğin içindeki havayıda aldı. Çalışanları çağırdım. Kompresör bozuk diyor. Lastik inik Orada kalakaldık. Adamların umrunda değil. Neyse Shell e yazdım. Onlarında umrunda değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renkly1i -- 18 Ağustos 2023; 9:29:55 >
Aynen öyle, adamların umurunda değil. Kurumsal firma değil bence Shell. Merdiven altı firma olsa daha iyi hizmet verir, emin olun. Opet hizmet yönünden kurumsal bir firma mesela. Kimse akaryakıtı ucuz, bedava ver demiyor, hizmeti düzgün ver diyor.quote:
Orijinalden alıntı: renkly1i
Kesinlikle katılıyorum. Bizim millet böyle k..çını kaldırır. Bi markaya tapmaya başlar. Shell de araca hava basmak için durdum. Pompa lastiğin içindeki havayıda aldı. Çalışanları çağırdım. Kompresör bozuk diyor. Lastik inik Orada kalakaldık. Adamların umrunda değil. Neyse Shell e yazdım. Onlarında umrunda değil.
Umurlarında olmadığını nasıl anladınız? Halen çalışmıyor mu hava saati?
Benzer bir durumda şikayet ettiğimde müdahale edilmişti.
Bence karalamak da bu kadar kolay olmamalı. Ücretsiz sunulan bir hizmette aksama olmuş sonuçta. Orası lastikçi değil. Düzeltme yapmazlarsa ok.
-
Makyajlı Elegance Tiguanda yıla bağlı olarak olumlu olumsuz değişiklik var mı? Makyajlı 2020-2021 düşünüyorum ama ilk gelenlerde bir kusur veya sıkıntı veya model yılı ilerleyince donanım değişikliği vs oldu mu?
-
Bende makyajlı 2020 var, bir tanıdığıma geçen ay 2023 aldık. Aynı araçlar. Sadece, bende var mı hiç bakmadım ama 2023'te yolcu koltuğunun sırtı bir hamle ile öne yatıyor.
-
Sizin araçta da vardır diye düşünüyorum.
Evet varmış, böyle birşeyden o aracın teslimatına gitmesem hiç haberim olmazdı :) Şoför tarafı gibi sanıyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X