Şimdi Ara

2016 NİSSAN PULSAR TÜRKİYEDE 59 BİN 900 TL DEN SATIŞA SUNULABİLİR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  2016 NİSSAN PULSAR TÜRKİYEDE 59 BİN 900 TL DEN SATIŞA SUNULABİLİR

Kompakt hatchback sınıfında yer alan ve segmentinde geniş iç hacimlerinden birini sunacak olan Pulsar, ülkemizde 2 farklı motor seçeneği ile satışa sunulacak.

1.2 litrelik benzinli motor seçeneğinde manuel ve Xtronic otomatik olmak üzere 2 farklı şanzıman bulunacak. Dizel motor ise 1,5 litrelik manuel şanzımanlı bir sisteme sahip.
    Qashqai modelinden alınması planlanan motorlardan benzinli seçeneği 115 beygir 190 Nm tork üretirken, 1,5 litrelik dizel motor ise 110 beygir 260 Nm tork gücüne sahip olacak. .......

motobilim.com
    NİSSAN PULSAR 59 BİN 900 TL DEN SATIŞA SUNULABİLİR
    http://www.motobilim.com/2016/05/nissan-pulsar-59-bin-900-tl-den-satisa.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 18 Mayıs 2016; 18:21:42 >

• bu fiyatlar visia donanımsa yine satamaz bence. ayrıca dizele otomatik seçeneği şart

Mynet Otomobil
    ‘Ben de varım’ dedi | Mynet Otomobil
    http://otomobil.mynet.com/haberler/ben-de-varim-dedi-1153

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahaeray -- 24 Mayıs 2016; 1:27:51 >

• Nissan'ın dizel otomatik çıkarmama inadı nedir ya??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracin otomatik benzinli tekna modelini test etme sansi buldum ve diebilrmki turbo benzinli xtronic sanzimanli arac tamda bnm gibi orta-ust segment 50bin civarinda sifir arac arayanlar icin ideal gibi gozukuyor. Yalniz yakit tuketimi konusunda brz tedirgin etsede test aracinda 12.5lt ortlama tuketim degerini grnce 5km kadar normal stdlarda surus tarzmda 12.3e dusurduk.ha birde ecomode var snrm o da turboyu devre disi brkp 1.2saf bnznli motor moduna gecior gibi.ah bide hb deilde sedan olsa ha bide otomatikle manuel arasnda fiyat farki bayabi acik gibi geldi bana 7bintlye yakin farkla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın tasarımı sizce de biraz garip değil mi? İç hacmi çok geniş olmasına rağmen bütünlük yok sanki genelinde. 2016 NİSSAN PULSAR TÜRKİYEDE 59 BİN 900 TL DEN SATIŞA SUNULABİLİR
  • Ben de dün aracı test etme fırsatı buldum. Eşime hatchback ufak bir araç bakıyoruz bu günlerde. Açıkçası iç hacim beni acayip etkiledi. Arka koltuğa oturduğumda sanki bambaşka bir araca binmiş hissi verdi. Ancak yakıt performansı anlayamadığım derecede çok yükseklerde gezdi. Neredeyse trafiksiz ve düz yolda oldukça sakin kullanmama rağmen 10 litrenin altına düşüremedim. Test ettiğim araç Tekna 1.2 otomatik versiyonuydu. Ön koltukları da ayrıca rahatsız buldum. Ama yine de fiyatına göre düşünülebilecek bir araç bence. Daha youtube'da kimse de test etmemiş galiba. Bakalım biraz daha beklemek lazım.
  • Bence de iç hacmi müthiş ön koltuklarda iyiydi. Yakıt tüketimi düşündürücü gerçekten.

Youtube incelemelerine pek itibar etmenizi önermem. Markalarla aralarını iyi tutmak için her şeye iyi diyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.2 manuel almayı düşünüyordum ama yokuş kalkış desteği yok. Bence temel bir eksiklik, bayan şoförler için şart. 15 bin YL daha az fiyata satılan araçlarda bile olan bir özelliği neden koymamışlar..
    Bu arada manuel vitesli modelde tork daha yüksek, xtronic'te düşürülmüş. sanırım cvt şanzıman biraz nazik, yokuş sokaklarda veya ağır yükle kullanacak olanlar iyi incelemeli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFB8954A9 -- 16 Haziran 2016; 13:05:42 >
  • Aracın incelemesini buldum. Yokuş kalkış desteğinden orada da bahsedilmiş

• Dün aracı inceledim bayide.içi gerçekten geniş ve ferah malzeme kalitesi iyi sayılır.yalnız iki ciddi eksiği var aracın ben bu yüzden almaktan Vazgeçtim.birincisi farlar halojen en üst donanımda bile xenon yok. İkincisi yokuş kalkış desteği yok.bence bu fiyatlarla eksikleriyle rakiplerine karşı işi çok zor

• merhabalar aracı eşim için 20 gün önce aldım sanırım Türkiye satılan ilk PULSAR ve 1300 KM hopaya yolculuğuna başladım,Malum bayram trafiği 2 çoçuk ve bavullar,Bagaj bütün bavulları rahatça aldı,Kendi aracım Volvo S60 a sığmayan bavullar pulsara rahatlıkla sığdı,
    Yakıt konusunda 12 13 lt ler çok abuk bir rakam,Hopaya ulaştığımda ortalam yakıt 6,3 Lt idi sıfır bir araç ve sürekli trafik ve trafiğin açıldığı zamanda 150-160 Km çıkmalarım sebebiyle bence iyi bir ortalama,
    Araç içinde çok sessiz bir moturu var ve öyle hantal yada sıkıcı bir motor değil,kendinden beklenmeyecek işler yapıyor,iç haçmine diyecek laf yok arka kolkuğa çoçuk koltuğu yerleştirdiğiniz yerden araca inip binebiliyorusunuz o kadar mesafe var,

• sezeray888 kullanıcısına yanıt
    Aracınızı güle güle kullanın, hangi motor ve şanzıman olduğunu yazmamışsınız..

• 1.2 benzln x tronic tekna paket

Arabanızı kazasız belasız,güle güle kullanın . Babam için pulsar düşünüyoruz.Bazı konularda kullanıcı görüşlerinize ihtiyacımız var, yardımcı olursanız memnun oluruz.

Ankara mecsan dan aldığımız fiyatlar tekna için 70 bin , Ntec için 74 bin (1.2 x-tronic)
    Dün test sürüşü yaptık , benim meganım da cvt vites olduğu için şanzımana yabancı değiliz , babamın da 10 yıldır nissan Almera sı olduğu için marka güvenilirliği üst seviyede.
    Takasta Almera yı verdiğimizde 23 bine sayıyorlar ve 4 bin peşin alımlar için takas indirimi yapıyorlar .Sonuçta Tekna 66 bin , Ntec 70 bine düşüyor.

Bu fiyatlar sizce avantaj mıdır ?
    Donanımda sizce eksiklik var mıdır (bence park sensörü olmaması) ?

Ayrıca iki aylık kullanıcı yorumlarınızı (olumlu/olumsuz) yazar mısınız.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.
  • gelibolu 1915 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar öncelikle aldığınız fiyatlar gerçekten çok iyi bende 70 bine almıştım temmuz ilk haftasında ,park sensörü hediye etmiştiler,Eğer NTEC geldi ise muhakkak NTEC alınderim,
    Donanım eksikliği derseniz arac Tekna fakat yağmur ve far sensörü yok eşimin ilk tepkisi o olmuştu,
    Aracı normalde eşim sürüyor aracı aldığımız ilk gün 1250 Km lik yol yapıp köye gittik,aracın iç hacmi çok iyi bagajı da oldukça geniş,Motor yeni olduğundan yaklaşık olarak 6,3 Lt gibi bir ortala yaptı klima sürekli açık 2 çoçuk bagaj da full dolu ,Aracın yol tutuşunu ben çok beğendim hızlanmalarıda 1,200 cc lik motor için fena değil,motor sessiz ve uzun yolda yormayan bir araç
    Aracın Turbosu motoru gayet iyi besliyor 1,2 motor bence kendinden beklenenden daha iyi CVT şanzımanada alışıksanız bence alınacak bir araç.

Umarım yardımcı olmuşumdur,Başka sormak istediğiniz bir şey olur ise beklerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezeray888 -- 19 Eylül 2016; 14:17:57 >

Te?ekkür ederim cevabynyz için,

Pulsar için ikinci gittigimiz bayide , babamyn arabasyna 25 bin takas + 4 bin takas deste?i verince tercihimizi buradan yana kullandyk.

NTEC modelini begendi babam , tekna dan artysy ; geri görü? kamerasy ve navigasyon+anahtarsyz giri? ve çaly?tyrma+otomatik far ve silecek var , beyaz renk için kaparo verildi , bu hafta içinde haber bekliyoruz arabayy almak için.

Benim CVT vitesli megani babama 50 km. kadar kullandyrdym , her sey olumlu simdilik. Arka park sensörü de hediye edildi.

Fiyat konusu ; Ntec 1.2 otomatik için , 78 bin liste fiyaty vardy , bize takas indirimi + sadyk mü?teri indirimi + lansman indirimi derken 8-9 bin civarı indirim yapıldı. Bence bu synyf ve bu donanym için güzel fiyat.

Arabayi aldyktan sonra , belki size danısmak istedigimiz konular olabilir.

Ilginize tekrar tesekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelibolu 1915 -- 19 Eylül 2016; 15:42:35 >

• Hayirlisi olsun, kazasiz belasiz dilerim, yeni gordum mesajinizi, sanirim Pulsar aramasina yeni basladigim icin :)

Bu surec icinde deneyimleriniz nasildir? artilari/eksileri nelerdir? en azindan bayiye gitmeden kafamizda on bilgi olmasi acisindan faydali olacaktir soyleyecekleriniz..

@gelibolu 1915

@sezeray888
  • Guzelyali kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,

Önceki mesajlarımda belirttiğim gibi , Pulsar ı babam için aldık . 10 yıllık Nissan Almera kullandığı için başka markalara bakmadan Nissan modelleri arasında Pulsar ı beğenip aldı.

Satın alma sürecinde hep vardım , test sürüşü yaptım , ama araba alındıktan sonra kaplıcaya gittiler , daha da dönmediler . Telefondan soruyorum , memnun olduğunu söylüyor.

Sizin özellikle soracağınız bir şey varsa telefonla sorup öğrenebilirim .
  • gelibolu 1915 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.

Bugun gidip baktim inceledim biraz, test surusu yapmadim ama aracin ic ferahligi vb. hosuma gitti, ancak daha Izmir'de yollarda 1 tane Pulsar gormedigimden dolayi, araci kullanip 6-7 sene sonra satsak kimsenin Pulsar'i bilmeyeceginden yani 2. elinin sikintili olacagini tahmin ettigimden vazgectim.

Ayrica dizel manuel baktigimdan dolayi fiyati 70.000TL'den basliyor, uygun olsa hadi 2. el gozetmeksizin uzun sure kullanacagim icin alinir ama dedigim gibi fiyatta yuksek talep gormeyen bir arac icin.

@gelibolu 1915
  • Guzelyali kullanıcısına yanıt
    Pulsar geçen ay 96 tane satmış , birkaç ay oldu çıkalı zaten , yollarda görülmemesi normal , belki Nissan daha güzel kampanyalar yaparsa daha sık görülebilir.

İkinci el konusunda haklısınız ,babam zaten Almera sını 10 yıl sorunsuz kullandığı için yeniden Nissan da ısrar etti. başka marka bayisine hiç gitmedik. Bende araba alım aşamalarımda hiç Nissan a uğramış değilim.

Umarım yıl sonu kampanyalarından istediğiniz arabayı alırsınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.