Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
44
Favori
166.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 55pus6501 aldım 22 gün oldu bugün servisten geldi iki adet ölü pixel paroru var şimdi elimde ne önerirsiniz ne yapmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdhakan A kullanıcısına yanıt
    Bende 1 adet ölü pixel var uğraşmaya deymez

• gonulbas kullanıcısına yanıt
    Hocam bende game of thrones hastasıyım 4gb indirmiştim dün FullHD izliyorum bölümleri. Harddiski takıp kendi oynatıcısından izliyordum fıstık gibi ama takıntılıyım ya daha iyi izlerim diye es dosya yöneticisiyle dün attım televizyon hafızasına gel görki senin gibi benimkisini oynatmadı. Es dosya yön. Den oynatmaya bastım ortamı seçtim. Ortam durduruldu hatası veriyo hemen. İnteresting. Daha televizyona gelecek çok güncelleme var

• epey bi kurcalama sonucunda hallettim. Lazım olanlar için konu arada kaynamasın diye yeni başlık açtım. Meraklıları için

https://forum.donanimhaber.com/philips-43pus6501-android-tv-ile-pc-mobil-cihazlar-ag-baglantisi-dosya-paylasimi--128111748#128111748
  • Şimdi benden bunun abilerinden birisi var Digiturk alsam Digiturkun kutusu gelince arayüz ve Android olayı gidecek mi yoksa sadece kanallar mı değişecek

• Ben de 49PUS6561/12 alarak aranıza katıldım. Kasım ayında evleneceğim için şuanda açıp tabi kullanamıyorum. Umarım sıkıntı yaşamam. Teknosa'dan indirime girer girmez aldım. 2.499'a düştü fiyatı. Çalışan arkadaşım olduğundan personel indirimiyle de 2.249'a geldi. 40 tl de bonus kampanyasıyla toplamda 2.200 civarına almış oldum. Fiyat fena değil gibi. Bu cihazı almasaydım, Vestel 49ub8300 bakıyordum çünkü bütçem maks. bu civarlardaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 3 Ağustos 2017; 11:14:2 >
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    Hocam baya uygun almışsınız ya ben 43pus6501 i 2400 e aldım

• Arkadaşım sağolsun indirime girdiği anda haber verdi kimse kapmadan gidip aldım. Büyük şansa denk geldi gerçekten. Hiç aklımın ucundan bile geçmiyordu bu model.
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    Kapalı kutumu aldınız? Epeydir Teknosa'da kapalı kutu yok diye biliyorum.
    Nerden aldınız?
  • mare_nostrum kullanıcısına yanıt
    Kutudan yeni çıkmış ve indirime girmiş ürün. Kapalı kutu sayılır. Bir adet daha mevcuttu ama onun sergi süresi 1 yıl kadar olmuş. Arızalanınca benim aldığımı koymak istemişler indirime girince de atladım hemen tabi
    Arızalı ürünün anakartı değişecekmiş yenisi ile. Servisten gelince muhtemelen arkadaşa da onu alıcaz.
  • Beyler flashdisk ve hdd arasında 4k performans farkı var mı? Böyle bir şey gözlemlediniz mi?

• Videolarla ilgili oynatma sorunu flashdisk ile alakalıymış. 64 GB USB 3.0 flashdisk ten film izlerken 30. Dakikadan itibaren kesiliyodu ve ileri geri sarma yapmıyordu.X264 ve 265 muhtelif boyutlardaki dosyaları hdd ye atınca tıkır tıkır çalıştı.

• argural A kullanıcısına yanıt
    Hocam iphone için airscreen programını ben bulamadım. Acaba hangi program.

Chromeda ileri geri gitmek için 5 tuşlu olan mousedan kullanıyorum. Chrome çok iyi oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc yi hdmı ile tv ye bağlayıp monitör olarak kullanabiliyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

pc yi hdmı ile tv ye bağlayıp monitör olarak kullanabiliyor muyum?

evet.
  • sarahaten S kullanıcısına yanıt
    Biraz yukarıya bakarsanız air screen up gibi bi adı olan program paylaştık

• Arkadaşlar merhaba , 49pus6501 cihazim var. Turksat 4a tkgs kurulumu yapiorum kanal kurulumu icin ancak liste eksik geliyor 13. Kanaldan 15. Kanala atliyor ve ya 78. Kanaldan 81. Kanala atliyor. Listede 14 , 79,80 bu numaralar hic yok. Boyle daha cok kanal var olmayan

• volkancapkin V kullanıcısına yanıt
    Üstad forma çok yazı yazdım herkez kendi cevabını alıp kimseye yardım etmek istemiyor bunuda anladım çok uğraştım saatlerce uğraştım servis geldi kabloyu değiştirin yeni takin sinyal zayıf bir dünya masraf çıkardı fakat buldum tkgs ayarlarına gir tkgs ekle de hiçbir değişiklik yapmadan çıkan rakamları ekle yatay dikey onu değiştir kaydet sonra disket 3 4 araması yap tkgs seç arat

• Arkadaşlar bu tvnin playstation performansı nasıl

• Televizyon HDD yi bi görüyor bi görmüyor. Başka tv de cayır cayır çalışan hdd görmüyor. Kafayı yedirtecek
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.