Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
44
Favori
166.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlayamıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Kötü olmuş. Kendi oynaticisi gayet iyi duruyordu.

• Mkv filmlerde gömülü altyazı dosyası ingilizce oluyor. Kendi playeri ile bu tür mkv filmlerdeki altyazıyı harici altyazı (tr altyazı) nasıl ayarlıyoruz. playerdaki txt bölümünde altyazı açık ve hemen yanındaki bölümde de ingilizce seçili olarak geliyor. Nasıl harici altyazıyı gösterebiliriz?

Kendi playeri haricinde daha performanslı veya aynı performansı veren bir player da yazarsanız sevinirim.

Benim denediklerim Vlc player, bsplayer archosplayer(böyle bişeydi, tam hatırlamıyor ismini), es dosya yöneticisinin playeri, xplore player, mxplayer

Bunların hiçbiri kendi player gibi akıcı ve altyazı desteği sunan bir performans vermedi. Ya arada takılmalar yapıyor ya da harici altyazıyı hiçbir şekilde görmüyor. Mecburen kendi playerına kaldık.
  • gonulbas kullanıcısına yanıt
    ben bi ara altyazıyı harici olarak gösterdim. geçen hafta tekrar yapayım dedim bulamadım
  • Son guncelmede ne gibi iyilestirmeler oldu bilen var mi yine guncelleme gelmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Son guncelmede ne gibi iyilestirmeler oldu bilen var mi yine guncelleme gelmis.

Tv ye güncellemeyi nasıl yapıyoruz usb ye yükleyip usb üzerinden mi ve nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

quote:

Menuye girince ayarlarin olduğu en alt kisma gelince en sagda yazilim guncelleme cikiyor ben doğrudan ona tiklayip guncelledim

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    12 temmuzda çıkan mı
  • Odur hocam iki haftada yenisi çıkmaz sanırım:) iyi güncelleme geliyor maşallah :)

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Hocam ne güncellemesi ya 4 ayda bir geliyo çok uzun geldiğindede bari adam akıllı güncelleme verseler

• quote:

Orijinalden alıntı: mare_nostrum

Kendi oynatıcısında altyazı font büyüklüğünü nasıl ayarlıyoruz?

Ben Türkçe karakter sorununuda çözemedim UTF-8 formatında olan .srt dosyasını hdd'den doğru dürüst tanıtıp altyazılı film izleyemiyorum.
  • quote:

Son güncellemeyi mutlaka kur.
    benim TV de mart 2017 de şöyle bir arıza olmuştu. TV kapatıp hemen TV nin fişini çekmem sonucu şaşkınlıkla TV açılmadığını gördüm. TV açınca PHILIPS Logo da kalıyor. TV nin anakart arızalandığını PHILIPS yetkili servisinden öğrendim. mayıs 2017 de TV elime geçti.

son güncellemede
    tv logoda kalma sorunu çözülmüş. ne kadar doğru bilmiyorum.. denemek de istemiyorum.

bu güncellemeyi mutlaka kurmalısınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

Hocam ne güncellemesi ya 4 ayda bir geliyo çok uzun geldiğindede bari adam akıllı güncelleme verseler

TV de nasıl bir güncelleme istiyorsun daha ?

biz bu tvyi aldıktan sonra neler yaşadık biliyor musun ?

Google playda Youtube de sürekli çalışmayı durdurdu hatası veriyodu. bunu düzelttiler
    youtube de 4k 60p videolar göstermiyodu. güncelleme ile düzelttiler.
    ve en önemlisi TV açınca philips LOGO da kalma. güncelleme ile düzelttiler.
    türkçe altyazı göstermiyodu. güncelleme ile düzelttiler.
    android 5.1 di android 6.0 yaptılar. bu çok harika oldu.
    yeniden başlat özelliği eklediler.
    önceden kumandadan kanal değiştirme büyük tuşlardan değiştirilmiyodu. güncelleme ile düzelttiler.
    USBden 4K HDR 60p videolar düzgün göstermiyodu. güncelleme ile düzelttiler.
    NETFLIX de 4k HDR videolar göstermiyodu. güncelleme ile düzelttiler.

philips çalışıyor. yapacağını yaptı
    daha ne istiyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 26 Temmuz 2017; 9:40:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

Google playda Youtube de sürekli çalışmayı durdurdu hatası veriyodu. bunu düzelttiler
    önceden kumandadan kanal değiştirme büyük tuşlardan değiştirilmiyodu. güncelleme ile düzelttiler.

daha ne istiyorsun ?

hangi menüde yeniden başlatma özelliği?

• Hepimiz akıllı telefon kullanıyoruz.. Ben hiçbir telefonumda böyle yazılım desteği almadım.. Ve güncellemeler bizi avutmak için değil gerçekten kullanıcılardan gelen sorunların çözülmesini yönelik nokta atışlar... He baştan adam gibi yap sonra hiç güncelleme istersen ama Android sistemi sana çok değişik sürprizler yapabiliyor.bence buradaki en kritik güncelleme 5 ten 6 ya geçtiğimiz güncelleme. Ogümcellemedem sonra tv rayına oturdu ve her güncellemede performans arttı. Şu an tatildeyim ancak eve dönünce mutlaka güncelleme yapacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_rain42

quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

daha ne istiyorsun ?

hangi menüde yeniden başlatma özelliği?

android hakkında bölümünde..

• Bence kapatma butonuna bastığımızda kumandada televizyon bekleme moduna değil kapatmaya alınmalı isteğe bağlı televizyon ayarlarına bekleme modu ekletilebilmeli. Televizyon hem açık kalıp ömrünü kısaltıyor hemde elektrik az da olsa yiyor fişten çekin diyorlar ama ne kadar sağlıklı orası muamma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

quote:

Menuye girince ayarlarin olduğu en alt kisma gelince en sagda yazilim guncelleme cikiyor ben doğrudan ona tiklayip guncelledim

Teşekkürler hocam

• Televizyonda konsol kullanan veya pc bağlayıp (steam link vs) oyun oynayan varsa hangi ayarları kullanıyor ?. Direk oyun modunu mu seçiyorsunuz yoksa ?.
  • arkadaşlar kodiye seyirtürk nasıl yükleniyor birde internete girmek zulum googleda ıleri geri okları yok nasıl yapmalı tecrübesi olan arkadaşlar yardım etsin günlerdir uğraş uğraş karıştır kanal bulmayı çözdüm cep telf ekranı ve laptop ekranını göndermeyi buldun kodiye seyirtürk ekleyemedim chromede uygulamada yok apk yükleme işine henüz girmedim onuda ögreneceğim lütfen biraz yardım
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.