Şimdi Ara

2016 tm 1361.siyim ,soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz, ygs -lys ile alakalı ,tavsiyeler de verebilirim.

YGS - Tr 35-4 Mat 37-0 sosyal 29-10 fen 10-1
    418,629 ---- sıralama 22579

LYS- edebiyat 52-4 Mat 38-6 geo 23-3 Coğrafya 21-3
    Obp -96.59. Sıralama---tm 3 1361. Tm2 1935

İstanbul bilgi üniversitesinde hukuk okuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YagamiLight -- 2 Mart 2017; 22:54:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ygs ye 1 hafta kala 15-20 net yapan birinin ygs de 25 net yapması hayal mi?
  • Hocam ders ders ygs lysnetlerinizi atar mısınız?

• Casper1907 C kullanıcısına yanıt
    Ekliyorum hocam

• Hayal değil, ama cok yüksek bir ihtimal değil.Sınav anında zor kolay, kolay zor gelebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: YagamiLight

Hayal değil, ama cok yüksek bir ihtimal değil.Sınav anında zor kolay, kolay zor gelebiliyor

peki matematikten 15-20 net yapan birisi lys ile birlikte 15 bine girebilir mi
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim ortalama netler

Tr:30

Mat:30 sos:30 :fen:25 verebilecegin bir taktik varmi tr ve mat icin bide ankara hukuk icin umut varmi 5k icin

• Hocam bilmedigimden soruyorum neden bilgi universitesi o kadar iyi mi hukukta

• YagamiLight kullanıcısına yanıt
    Geoyu nasıl hallettiniz son sene mi yoksa eskiden temel var mıydı. Benim edebiyat ve matta sıkıntı yok ama geo sıfıra yakın hedef ankara hukuk lys mattan 80/50 yapmam lazım

• Hocam ygs sonrası tm gecen biri icin boun isletme hayal mi ? Mat seviyem iyi edb ve cog 0dan baslayacagim.

Ygs de 120-130 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayromutlu -- 2 Mart 2017; 22:31:4 >
  • Ygs sonrası lys durumunuz nasıldı acaba? Geometriyi nasıl hallettiniz bir de günlük ne kadar çalışma lazım?
  • Şu an bir şey demek için çok erken,yapabildiğinin en fazlasında tutmaya calıs, sonuctan sonra konuşuruz.Ama tabiki var ihtimal.

• Puppey kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ailemde de hukuk dünyasında bissürü insan var,bizzat babam mesela, araştırdık ettik , yani sıralamama göre en iyisi bilgi üniversitesi.İstanbul istiyordum o yüzden istanbul hukuk vardı alternatif, ama devletlerin cazibeleri kaybolmaya basladoğı için geleceği ve imkanları düsünerek bilgiyi tercih ettim.Hukuk fakültesi gercektem cok kalitelidir.

• Casper1907 C kullanıcısına yanıt
    Geo basit hocam, büyütmeyin gözünüzde.İşin sırrı cok soru görmekte ve pratikleri bilmekte.Benim de temelim pek yoktu, son sene hallediyor.Ama tabi ki zamanınızı ayırmamazlık yapmayın, üstüne düşün.

• Hocam zahmet olmazsa imzamdaki konuda yorum yapabilir misiniz?

• Hayromutlu kullanıcısına yanıt
    Hayır tabi ki hatta sizin icin cok olas aslında.Calısma temponuzu bilmiyorum ama edebiyat coğrafya hallediliyor ygsden sonra.İyi bir program kurarsanız kafanızda ,boun işletme hayal değil.

• Dikten inen dikme kullanıcısına yanıt
    Hocam cok düzenli calıstım özetle. Ama ben plan yapmayı ona uymayı seven biri değilim .Hic de bir planım olmadı yazılı olarak.Sadece kafamda her şey belirliydi , kabataslak planlar yapardım analizler yaparak, o zihnimi daha rahat tutardı açıkçası. Bir kağıt parçasına bağlı kalmayın çünkü insanız bir günümüz diğerini tutmayabiliyor o yüzden çalışma temposunda aksaklıklar , isteksizlikler yaşatabiliyor bu programlar.Kendinizi tanıyın , inancınız azminiz de varsa böyle gereksiz rehber hoca saçmalıklarına gerek kalmaz zannımca.Onun dışında , her gün çalıştım ben.Saatler değişkendi bazen 2 olurdu boş günde 8 olurdu.Ama dediğim gibi kafamda hep bi plan olurdu mesela bi haftasonu otururdum derdim bu hafta işte şu kaynağın diyelim karmaşık sayılar kısmını bitireceğim, ve bitirirdim.İş biraz da tatmin olmaya da bağlı siz kişisel olarak tatmin oldukça ya ben çalışıuorum gayret ediyorum hissi oluştukça başarı da geliyor.Demem o ki kendini tanı, kafanda bir plan oluştur, uygulamaya koyul.1 aksatsan bile sakın 2. Si olmasın, bu hayat senin hayatın, mezuna kalmak da senin elinde , şu anda benim gibi istanbulda olmak da.

• Lys de coğrafya yapmadın mı

• Always Best A kullanıcısına yanıt
    Hahahahah unutmuşum , eklendi :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.