Şimdi Ara

2016 VW JETTA 1.4 TSİ COMFORTLİNE MANUEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araç alma arifesindeyim corolla ve jetta arasında kaldım jetta ya bir bayi 70,600 tl fiyat verdi ve 1 hafta içerisinde teslim edecekler ? sizce almalımıyım

• Jettanin dsg olmamasi sartiyla hangisini alirsaniz alin pisman olmazsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-yeni-kasa-2016-sifir-superb-309429218/detay
    Sakagina 38ligi daya 70kursun sık daha iyi.seneye kasa degistiren vw nin en kalitesiz arabasi.

• O fiyata SuperB alınır yahu

• sıfır düşünüyorum arkadaşlar. yoksa 2015 model sıfırı 70bin olan toyota yı 2.elde 55 bin tl ye kadar bulmak mümkün.
  • kaplanemre65 K kullanıcısına yanıt
    75 Bin liraya çıkarsanız gemi gibi araba var hocam.http://www.skoda.com.tr/models/yeni-superb/fiyat-listesi

Fakat derseniz küçük bir sedan lazım bize diye Focus bakabilirsiniz veya Octavia. Jetta yakında kasa değişecek ve malzeme ve işçilik kalitesi daha düşük.

• kaplanemre65 K kullanıcısına yanıt
    Aynı aracın 2015 modelini kullanıyorum ve şuana kadar gayet memnunum çok şükür. Fiyatı da gayet normal çünkü bende geçen sene 66 bin tl ye almıştım. Hazırda araç varsa alın, beğenmezseniz en az aldığınız fiyata geri satarsınız zaten

• Almayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz almayın dediniz diye almaktan vaz geçtim. fanatiklik yapacaksanız yorum atmayın. aracı aldım bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplanemre65

siz almayın dediniz diye almaktan vaz geçtim. fanatiklik yapacaksanız yorum atmayın. aracı aldım bu arada.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifle binersiniz inşallah

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim kısmetse haftaya çarşamba teslim olacak
  • pişman etmez, piyasası güzel, rakiplerine göre bir gömlek üstün bir araç. hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.