Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Walker.

Benim de 12sinde bitiyor. Seçtiğin iş yerine göre değişiyor tarihleri bu sene 27 haziranda giden arkadasım da var :) @daedlus

Hocam bugün icep'e gittim,kadın kontenjanlarımız doldu Ağustos ayından beri kayıt alıyoruz falan dedi,ismimi,numaramı Mail'imi aldılar.Kontenjan çok büyük bir ihtimal açılacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacan1910

ciee mülakatını geçmişim bende işimi de seçtim maine old orchard beach'a gidiyorum

Hocam bu ciee mülakatı dediğin koordinatörün yaptığı İngilizce sınavı mı?

• daedlus kullanıcısına yanıt
    bana da ayni seyi soyledi
    sozde gecen cumartesi olumlu olumsuz bilgi verecekti, ses cikmadi
    bir sorunlari var ve cozulmesi zor anladigim (icep)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunshine

bana da ayni seyi soyledi
    sozde gecen cumartesi olumlu olumsuz bilgi verecekti, ses cikmadi
    bir sorunlari var ve cozulmesi zor anladigim (icep)

O zaman başka şirkete yöneliriz..

• Arkadaslar,

istanbul ici, wat 2016 ya kesin katilmayi dusunen ve hemen hemen anlasma noktasina gelenler varsa kisa mesajla ulasirlarsa
    2-3 kisi yada fazlasi giderek toplu indirim organize edebiliriz, bu herkesin faysina olur
  • arkadaşlar bu Global Vizyon nasıl bır şirket.
    Bursada work and travel şirketi olarak bunu bulabıldım ınternetten. Yokmu daha önce Bursadan giden yav Americaya diye Gabar Dağına yollamasınlar İlyas salmanın filmi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

arkadaşlar bu Global Vizyon nasıl bır şirket.
    Bursada work and travel şirketi olarak bunu bulabıldım ınternetten. Yokmu daha önce Bursadan giden yav Americaya diye Gabar Dağına yollamasınlar İlyas salmanın filmi gibi

tamam United Towers varmış ona kaydolucam
  • Beşiktaş'taki EXPLORE firması hakkında bilgi sahibi olan var mı aramızda?
  • Bende büyük ihtimal Virginia Beach'e gideceğim 12 Aralık'ta iş görüşmem var Taksim'de hayırlısı olsun.Konaklama sıkıntılı olacak gibi hayırlısı olsun.
  • para konusunda sıkıntı çekenler vardır muhakkak, work and travel için kredi çekilebilir mi herhangi bir bilgisi olan var mı?
  • Bu work and travel için en son ne zaman başvurulabiliyor arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beakje

para konusunda sıkıntı çekenler vardır muhakkak, work and travel için kredi çekilebilir mi herhangi bir bilgisi olan var mı?

Odeabank diye duydum bi araştır istersen
  • su aralar bende basvurmak istiyorum ama ciddi para gerekiyormus. ben kirgizistanda okuyorum. suan bir firmadan hersey dahil 1450 dolar - self 950 dolara buldum. fiyati nasil sizce?
    birde bilet dahil hersey icin maks kac para gerekiyor?
  • ve son olarak ders ortalamasi ciddi onem tasiyor mu? yani en az kac olmasi lazim?
  • @Beakje

Wata kredi cekerek gitmeni tavsiye etmem , daha dogrusu watta kazanacagin parayla o borcu odeyecegini dusunerek asla kredi cekme. Ha belki ailen direk para vermekte zorlanabilir ve kredi cekmek isteyebilir. Yine de onermem.

@Kassady

Mart hatta nisan ayina kadar basvuru yapabilirsi ancak is yerlestirmelerinin buyuk cogunlugu aralik-subat doneminde yapilir. Kisacasi en ideal kayit donemlerinden birindesin. Yilbasina kadar kaydolman yararina olur.

@beyazatlıpirenses

Sen kirgizistanda ouyorsan oradan basvurman lazim. Kirgizistanda buradan daha ucuza katilacagin da bir gercek zaten. Ortalama olayina gelirsek , vize verirken olsuturulmus iki kriter var. Ingilizce seviyesi ve ortalama. Turkiye de 2 ortalama ve orta duzey ingilizce istenir genelde ancak bunlar zorunluluk degildir. Istisnai durumlar olmaktadir. Kirgizistanda vize konusunda ne gibi zorlamalar ya da kriterler var bunu kayit olacagin sirket daha iyi soyleyecektir sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursum -- 19 Kasım 2015; 16:06:59 >

• bende bu yaz yapmak istiyorum ama geç mi kaldım biraz?şuan Türkiyede değilim şubat sonu döncem döndüğümde hala başvurabilir miyim?

whatsapp grubu varsa katılmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11numara -- 20 Kasım 2015; 13:56:05 >
  • Arkadaşlar bende CİEE mülakatını geçmişim. Şuan iş seçme aşamasındayım acaba nereyi seçsem karar veremedim :)
  • takipteyim. önümüzdeki yaz gitmek için şubat sonu gibi kayıt olsak geç kalmış olur muyuz? başka ihtimaller düşünüyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazatlıpirenses

su aralar bende basvurmak istiyorum ama ciddi para gerekiyormus. ben kirgizistanda okuyorum. suan bir firmadan hersey dahil 1450 dolar - self 950 dolara buldum. fiyati nasil sizce?
    birde bilet dahil hersey icin maks kac para gerekiyor?

Türkiye de bana verilen maliyet kağıdında her şey dahil 3500$

• quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Arkadaşlar bende CİEE mülakatını geçmişim. Şuan iş seçme aşamasındayım acaba nereyi seçsem karar veremedim :)

İnşallah bize de nasip olur

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.