|
Bildirim
8 de geri koysaydınız..
|
8 ileri manuel mi yazıyor yoksa dolarex kafası mı yaşıyorum?
Ekleme: Tasarım dehşet olmuş bu arada. |
8 ileri manuelle istanbul trafiğinde 1 ayda sağ el ve sol ayakta nasırlaşma olur. O kadar vites insanı manuel arabadan bezdirir be. "Tır mı sürüyoruz bu ne?" derim en azından ben. 9'u çıkana kadar en fecisi bu olmuş. Tebrik ediyorum Honda'yı. İnsanlara Japon işkencesini tattıracaklar
|
çok itici olmuş...
|
1.6 jetta 90 beygir corolla 120 beygir iken civic 1.5 186 beygir olması çok iyi.
Ayrıca iç ve dış tasarımıda çok iyi olmuş. zaten dünyanın en az arıza veren markası ve önceki kasası rakiplerinden daha iyi güvenlik saglıyordu.Umarım biran önce satışa sunulur merakla bekliyoruz. |
Öncelikle Honda Türkiye'nin daha önce şahit olduğumuz hadiselerinden yola çıkarak söyleyebilirim ki, kimse fiyat konusunda umutlanmasın. Aklınıza gelebilecek tüm saçma fiyatlar ihtimal dahilinde. Araca gelirsek, otomobilin iç ve dış dizaynı hoş görünüyor. Kabin her açıdan FB7'den önde olacak, bu bariz belli oluyor. Burulma rijitliği gerçekten %52 arttıysa, yol tutuşta bir Astra K seviyesine gelinmiş demektir. Liftback kasaların klasik bir özelliği olarak bagaj baya kullanışlı görünüyor. Ses yalıtımının ne seviyede olacağını da merak ediyorum.
|
O zaman anadolu üniversitelerindeki çocuklar/bilim insanları doğru yolda demektir!
![]() |
2019 da gelir artık
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarı arıza lambası -- 17 Eylül 2016; 19:10:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royal_flush_ -- 17 Eylül 2016; 18:20:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|