Şimdi Ara

2017 Model Kis Lastigi Alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. F30 aracim var kis lastigi almak istiyorum, biliyorum biraz gec kaldim. Onler 225/45/18 arkalar 255/40/18. Biraz sikintili boyutlar.

Aksaray’da yasiyorum biraz mahrumiyet bolgesi. Bir lastikcide cikma 2017 model Michelin marka kis lastigi buldum. Derinlikleri iyi. Sizce 5-6 yasinda kis lastigi alinir mi? Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alinmaz.. Sava marka 2022 alirim gecerim karsiya.. Su anda kullaniyorum ilk senesi karda kullanıyorum gayet guzel.

• Alınmaz, benim snowayslerin 5. senesi diş kalınlığı iyi durumda olduğu halde son sezonu seneye yenileyeceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5 yılda o hamurun tazeliği gidiyor.. yarı yarıya performans kaybı oluyor en iyi lastikte bile.

İnternetten sıfır sava eskimo hp2 alıp, lastikçide taktırın geçin.. 2017 michelin'i 4le çarpar 5'e böler..

• Lastiğin kondisyonuna göre alınabilir. Eğer lastik yatmış bir lastikse, yüzeyinde çatlamalar yoksa fiyatı da uygunsa alınabilir.

Ben 2019 yılına kadar 2007 üretim Bridgestone Blizzak LM25 kullandım. Ne performans ne konfor anlamında bir sorun yaşamadım.

• O kadar kotu mu ya 🥺

• çok ucuz değilse 3. yılını geçmiş lastikleri ben alıp arabaya takmazdım. kim kullandı? nasıl kullandı? kaç km yapıldı? yama? patlak? bir sürü kriter var ikinci el lastik alırken.

millet masraftan kaçmak için eski lastikleri takıp çok iyi bir farkı yok gibi konuşur ama en kritik anda o lastik ne tepki verecek bilinmiyor.

tanıdığım biri kışın kar yağsın aracını çıkarmaz 10 yıllık kışlık lastik kullanır bu lastiğe de iyi yorumunda bulunur. neye göre???

geçen ay goodyear kışlık lastik aldım lastikçi mevsiminde kullanırsan seni 6 yıl götürür demişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence ZE alinir mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arabanın yolla temasını sağlayan tek şey lastik. Karlı bir şehirde yaşıyorsun ve arkadan itişli bir araban var. Senin en iyi lastiği alman gerekirken çıkma 5 yıllık lastik alayım mı diyorsun. F30'a acımıyorsan da kendi canına acı, başkasının canına acı.

• Bende de f30 var.
    4 lastik 225 45 18 kullanabilirsin. Debica sava petlas gibi markalardan 4 sifir lastigi 5000 liraya bulabilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.