Şimdi Ara

Fluence ZE alinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fluence-ze-servis-bakimli-hatasiz-sifir-batarya-886876498/detay

Beyler bu ne guzelmis boyle fakat klima ve isitmasi nasil calisiyor ? Bataryasini ucretsiz degistiriyorlarmis ve servis belese ikame megane 4 arac vermis. En guzeli bakim derdi ve pil kirasi yokmus. Paralel baglantiyla aku kapasitesini arttirabilirsin bildigimiz lion pilmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bugün garantisi var diyelim ki garanti bitince ne yapacaksın ?

• Migciğim, sana gelmez bu araç. Boşuna heveslenme derim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fluence ZE ciler pil konusunda cok sorun yasadilar euro kurlarinin uctugu donemde diye hatirliyorum. Nette var, vatandas pilini alamadi. Distributor-bayii vatandasi cildirtmisti zamaninda. Simdi durum nedir bipmiyorum ama piller bitince beles pil vereceklerini hic sanmam

• 180 km menzili var diyor ilk başlada sen onu 150 say ve her geçen gün pil performansı düşecektir şehir dışına çıkamazsın anca avm market manava gitmeye kullanırsın
  • Son sahibi olmak istiyorsan al. Yani nikahına almış gibi düşün.

• Karma min 500km menzil veya şehir içi 80-100 km menzil sunabilen plug in hybrid çözüm dışında elektrik bana mantıklı gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 9 Ocak 2021; 11:11:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda CR-Z alinir mi?
    11 yıl önce açıldı
    Lada Samara 1.5 alinir mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu benzin fiyatları fırlamadan nce 30k tl idi almayı düşünüyordum ama 3-4 sene oldu şimdi ise bu fiyatlardan bu kadar eski teknoloji elektrikli araba alınmaz mümkünse 2014 pil kirasız Zoe alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Son sahibi olmak istiyorsan al. Yani nikahına almış gibi düşün.

Yıllardır eskimeyen yorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.