Şimdi Ara

2017 sinavini lys mat 2018 ayt mat vs atsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru duzeyi olarak cok net konusuyorum 2018 alir
    Ama sure olayina katiliyorum sureden yuksek hedefli kesim daha iyi yapti zorlaya zorlaya
    O yuzden 2017 lys mat esit 2018 ayt mat diyorum
    Daha zordu ama sure fazlaydi notrler
    2017 sorularinin sure disinda o kadar zorlayici olmadigini dusunuyorum

• 2017de akşama kadar düşünsen çözülemeyecek 2-3 soru vardı 2018de yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D542F6122

2017de akşama kadar düşünsen çözülemeyecek 2-3 soru vardı 2018de yoktu
    Fulledin galiba hocam ?
  • 2017 kesin olarak alır. Mezun senem ve sıkı çalıştım sınavdan 1 hafta önce 2017 lys matı tekrar çözmeye çalıştım ve takıldığım çok soru oldu. Ayt mat abartıldığı kadar zor değildi eleyici sorular vardı evet ama 2017den zor kesinlikle değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexvause

2017 kesin olarak alır. Mezun senem ve sıkı çalıştım sınavdan 1 hafta önce 2017 lys matı tekrar çözmeye çalıştım ve takıldığım çok soru oldu. Ayt mat abartıldığı kadar zor değildi eleyici sorular vardı evet ama 2017den zor kesinlikle değildi.
    Benimde mezun senem

2018 ayt mat gayet gomer diyorum
  • D doğrusunun eğimi,koni sorusu,polinom sorusu bunların 3'ü tek başına alır 2018i

2017 çok daha kaliteli idi
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 4 Nisan 2021; 23:51:38 >
  • Tr-29

Mat-33

Sos-6

Fen-14

Ayt Mat-30

Fen-30

Obp-82

Hocam bir fikrin var mı kaç k olabilir? 25kyı kurtarabilir miyim sence
  • Benim de mezun senem ve 2018 ayt genel olarak 2017 den daha zordu. 2017 lys gayet alışılmış klasik sorular barındırıyordu. Çoğu kişinin kalem oynamadan yapacağı 8-10 sorusu vardı. Geometride soru bankalarına benzer sorular vardı. Fen bölümü ise çok benzerdi 2018 ile.

Benim anlamadığım bu forumda neden her sene önceki senenin sınavı daha zor diye düşünülüyor. Geçen sene de 2016 mat daha zordu diyenler vardı. Bu sene de 2017.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 12 Temmuz 2018; 16:21:57 >
  • Sevilmeyenbeyazsilgi S kullanıcısına yanıt
    Geçen sene hedefi daha düşük olanlar için yapılabilir soru sayısı daha fazlaydı rasyonel sayı köklü sayı vs. Bu sene tüm sorular az çok yorumlama gerektirdiği için zor gelmiş olabilir. Geçen lysden sonra çok kolaydı 20 tane işaretledim diyen çok olmuştu.
  • baya sacmaladın hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexvause

Geçen sene hedefi daha düşük olanlar için yapılabilir soru sayısı daha fazlaydı rasyonel sayı köklü sayı vs. Bu sene tüm sorular az çok yorumlama gerektirdiği için zor gelmiş olabilir. Geçen lysden sonra çok kolaydı 20 tane işaretledim diyen çok olmuştu.
    ben hedefli kitle üzerinden düşünürsem geçen sene 65 yapan arkadasım bu sene 30 34 arasında bi yerde
    bu sadece onun için değil çevremde sağlam dediğim insanlar da bu sene daha zordu diyo
    hem bu sene 1 soru daha kıymetli süreye takmıslar ben son dakika hala bi soruyla uğrasıyodum matta :D
  • 2017 matematik 2018 matematiğin önünde diz çöküp tövbe ister.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CollatZ2508

Benim de mezun senem ve 2018 ayt genel olarak 2017 den daha zordu. 2017 lys gayet alışılmış klasik sorular barındırıyordu. Çoğu kişinin kalem oynamadan yapacağı 8-10 sorusu vardı. Geometride soru bankalarına benzer sorular vardı. Fen bölümü ise çok benzerdi 2018 ile.

Benim anlamadığım bu forumda neden her sene önceki senenin sınavı daha zor diye düşünülüyor. Geçen sene de 2016 mat daha zordu diyenler vardı. Bu sene de 2017.
    hocam bilmiyorum da gayet eleyiciydi mat 2018 fen de standart fen bakmayın kolay diyenlere fen ne zaman cok zor olmus
    fen kolay olsa bile eleyici derstir her zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kantırdaki Kanascı

2017 matematik 2018 matematiğin önünde diz çöküp tövbe ister.
    aynen öyle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavenlyBlue

D doğrusunun eğimi,koni sorusu,polinom sorusu bunların 3'ü tek başına alır 2018i

2017 çok daha kaliteli idi
    hocam 80 soruda 3 tane güzel soru söyleyip 2018 alır diyosunuz bende 2018 de temel sorusunun gayet güzel bu dediğiniz sorularla bire bir kapısır diyorum sizin o 3 soru haricinde cogu soru çözülür cinstendi
    2018 de ben vektör uzunlugunu kenarortay sorusunu cıkaramadım 3 saat var idi ama son saniye hala uğrasıyordum o sorulara
    2017 de 3 tane cok zor soru varsa
    2018 de 1 tane cok zor 6 7 tane zor soru vardır bu daha eleyici demek bence
  • Sevilmeyenbeyazsilgi S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bunları konuşmaya gerek yok buyrun

• koznak2616 kullanıcısına yanıt
    Bunların dediği doğru çıkacak olsa bile inanılmaz. Geçen sene 2015 gibi gelir diye bas bas bağırıyorlardı
  • 2018de bütün sorular bir seviyenin üstündeydi, çok çok zor ya da çok kek soru yoktu hiç.

2017 de her seviyeden soru vardı + süre sıkıntısı.

Bana eşit gibi geliyor. Karar veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralBeterali

Bunların dediği doğru çıkacak olsa bile inanılmaz. Geçen sene 2015 gibi gelir diye bas bas bağırıyorlardı
    Hocam ne 2015 i burada onumu tartistik

Ben soru duzeyi 2018 gomer hadi sureyle esit olsalar diyorum fende hadi bi tik kolay olsa 2016 gibi gelsin diyorum 2010 ne olum :d
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.