Şimdi Ara

2017 Toyota Corolla 1.4 d4 multimode , yakıt tüketimi (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
9
Favori
42.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araç neticede makyaj yedi. Bu konuda bir geliştirmeye gidilmiş olabilir. 10.4 metre çok da uçuk bir değer değil neden olmasın. Sonuçta resmi sitede 30-40 cm için ayak yapacaklarını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

Vw grubunda golf bile 10,9 mt dönme yarı çapı ,

Octavia olunca 10,4 mt olucak:))

Gülüyorum ve acıyorum halinize ...

Tashih hatası diye bir kavram var,

Aslında biliyorsun kaç mt de döndüğünü ama

Kabullenemiyorsun,

Ben hatırlatayım: Corolla 10,8 mt de

Octavia :11,05 mt ...

Golf:10,9 mt

Corolla her açıdan , rakiplerine gol üstüne gol atıyor,

Kalelerinizin ağları yırtıldı gol yemekten bıkmadınız...

Hayırdır? Bu arabanın mühendisliğini sen mi yaptın? Adamlar makyajla birlikte dönüş çapında iyileştirmeye gitmiş olamaz mı? Sen kimsin ki bana gol atacaksın hem? Senin 90 beygir Corolla'ndan banane? Octavia'dan banane? Neyi neden kabullenmeyeyim? Yatımın jenaratöründen hallice motoru olan arabanı mı kıskanacağım? Adamlar resmi sitelerinde paylaşmış, ben de buraya koydum linki. Senin arabandan 5 karış daha önce dönebiliyor olması niye seni gerdi ki bu kadar? Adamlar döndürmeyi başarmış işte.

Mesela bol havuçla beslenmiş bünyene bir örnek vereyim; 5 metreye yakın uzunluğu olan Mercedes'im, kendisinden daha kısa olan Peugeot Partner aracımdan daha iyi dönüş yeteneğine sahip. Boydan ziyade işlev önemli. Sen taze balık ye bol bol.

• canozpinar C kullanıcısına yanıt
    Emülsyon skandalına konu olan markanın sitesinden bahsediyoruz hocam...!

Bilerek yazarlar sehven derler,

Takılma hocam 10,4 de adamların ,B sınıfı araçları bile 10,6 mt den dönerken C sınıfı oktavianın 10,4 olma imkan ve ihtimali Yok

Renoult Talisman gibi arka tekerlerde, ön tekere senkronize dönüyorsa, 10,4 mt fazla bile ki, vw grubu böyle bir özellik kullanırsa , 2 araç parası ister

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malzemec kullanıcısına yanıt
    Araç Polo'dan sonra güncelleme aldı. Neden olmasın? Emisyon olayı ciddi bir konu. Milyar €'luk mevzu. Adamlar bu konuda kime neden yalan atsın? 40 cm erken dönüyor diye milleti kandırıp deli paralar ödemeyi neden göze alsınlar? Bu hayati bir konu değil ki. Ayrıca isterlerse 2 değil 20 araç parası fazla isterler. Konu bu değil.
  • canozpinar C kullanıcısına yanıt
    kayısı ve bol lifli gıdalar size faydalı gelecektir

Sizin takanızın motorundan biraz hallice demişsiniz corollaya ,

Doblo 1.3 m. Jet 75 hp araç 1.5/2 ton yükle 175 torkla yardıra yardıra giderken,

200 tork ve 90 hp 1200 1300 kg ağırlığındaki Corolla şehir içinde ne Mercedes'i tanır ne BMW yi ...

Otobanda geçer ancak , oda olsun yani 100 bin tl lik araç ile 300 yüz 500 yüz bin tl lik araçlar geçsin corollayı otobanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malzemec -- 14 Haziran 2017; 22:34:7 >

• malzemec kullanıcısına yanıt
    Ahahahahahah. Senin Corolla'nı mı kıskanacağım ben? Yahu senin arabanın neyini hazmedemeyeyim? Neyini kıskanayım? Senin veya başka birisinin arabasından banane? Allah herkese gönlüne göre araç nasip etsin. Kimsenin arabası benim umrumda değil. Octavia 40 cm senin aracından iyi dönüyor diye ben Corolla kıskanır mı olacağım? Olayı nasıl saçma bir noktaya getirdin farkında mısın? Şehir içinde kimi geçersen geç seni kim kaale alır Allah aşkına?
  • quote:

kayısı ve bol lifli gıdalar size faydalı gelecektir

Sizin takanızın motorundan biraz hallice demişsiniz corollaya ,

Doblo 1.3 m. Jet 75 hp araç 1.5/2 ton yükle 175 torkla yardıra yardıra giderken,

200 tork ve 90 hp 1200 1300 kg ağırlığındaki Corolla şehir içinde ne Mercedes'i tanır ne BMW yi ...

Otobanda geçer ancak , oda olsun yani 100 bin tl lik araç ile 300 yüz 500 yüz bin tl lik araçlar geçsin corollayı otobanda

Mercedes le bmw yi toz yuturrur yani.

Delirdinmi arkadaş'ım?

Bmw ve mercedesteki donanım corollanın donanımıyla birmi Allah'ını seversen??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Gözünü seveyim biraz daha yaz, bugün sıkıntılı geçiyor arada buraya bakıp neşemi biraz olsun yerine getiriyorum.

Ha bu arada kayısı istersen koli koli getirteyim sana, beygirlere de yedirirsin, belki asfalt alev alır

Ya o değil de sen de iyi trollüyon ha burayı, bunları yazrken kıs kıs gülüyorsundur

Valla çok fena trollüyor adam helal olsun. En son 3.20 D ye kafa tumaya başlayınca koptum ben. Arada sırf yine ne yazmış bakayım deyip giriyorum

• quote:

Ses seda değil vakit Yok ,

Video çekersem,

Kahrolursunuz diye korkuyorum, seviyorum sizleri ,şimdi izlersiniz videoyu, hasta olur yataklara düşersiniz neme lazım

Video olsa da olmamada bu araç,

2.5 lt ye kadar düşmüş ve fotoğraf paylaşılmış,

Uzun yolda 3 lt ile gitmiş ,

Şehir içinde yoğun trafikte 4 lt yakmış ,

Manevra kabiliyeti en yüksek c sınıfı araç,

Bu kadar bilgiye , Corolla sahibi olmadan giderseniz , gözleriniz açık kalacak,

Biraz daha kayış atarsa diyeceksin ki benim araç yakmıyor hatta dönen tekerleklerden elde ettiği kinetik enerjiyi ethanol e çevirip özel hermetik sistem ile geri dönüşüm sağlayarak depoya geri basıyor...

Yavvv iyi makara yapıyorsun milletle veeeesselammmm...

______________________________________________________________________________________________________________

"İstanbul'un yoğun trafiğinde 4 lt lerde gezebilirsiniz "

İspat üstad ispat.... Şu yukarıda söylediğin kelimelerin ispatı lazım bize...
    Ne diyor Hukuk... Müddei iddiasını ispatla mükelleftir...

Öyle klavyede ki 4 rakamına basıp , yoğun istanbul trafiğinde 4 lt ile geziyorum yazmakla bu iş olmuyor maalesef...

Kanıt var mı kanıt.... ???

Yoğun istanbul trafiği diyorsun... Daha önceki mesajımda da yazdım...

1- Hele bi şu yol bilgisayarını bir resetle...

2- Sonra şu yoğun istanbul trafiğine bir gir.. Şöyle 40-50 kilometre yol git...

3- Kat ettiğin 40-50 Kmh nin sonunda ortalama hız verisinin gösterildiği ekrana geldiğinde oradaki değerler 20Kmh gibi bir hız değerleri gösteriyorsa sen gerçekten yoğun istanbul trafiğinde 40-50 kilometre boyunca araç kullanmışın demektir bunun ispatıdır.

4- Daha sonra ortalama tüketim ekranına gel , bak bakalım ortalama tüketim verin ne gösteriyor...

5- En sonunda da o ekranda gözüken verinin ve diğer ekranlardaki görüntüleri burada paylaş bizde görelim gerçekten D4D ile "Yoğun istanbul trafiğinde" 4 Lt ortalama tüketim ile dolaşan babayiğit sen misin diye...

• 40 kusur yasindaym dedi egitimciyim dedi burda troll yapicam diye bunca insanin maskarasi oldu. Yazik be!

Hala da komik gibi yaziyor. Bence konunun Dh tozlu raflarina gitme zamani gelmiş. Adam laf anlamiyor gibi yapip trollun kralini yapiyor.

• Trol , tutturmuşsunuz gidiyor, gerçek dışı hiçbir beyan Yok hepsi fotoğraflı , inanıp inanmamak size kalmış,

Gelelim, dönme çapına, güncel C kasalar içinde ,

En iyi dönme çapına sahip araç Toyota Corolla ,

DİZ MESAFESİ , en iyi olan C SINIFI araç hangisi ..?

Octavia demeyin lütfen, o teziniz çürütüldü

D sınıfı araçlara yakın hatta daha güzel bir diz mesafesi var araçta , Corolla diz mesafesinde de GOLÜ ATTI

• Uzun uzadıya konuşmaya gerek yok 90 beygir 200 York corolla bmw,mercedes tokatlarsa benim 110 beygir250 tork Megane uçar136 beygir 320 tork astra ne olur bilinmez.Kısaca corolla performansı düşük otomatiği vasat ama güvenli ve çok geniş bir arabadır.

• arda2007 A kullanıcısına yanıt
    Şehir içi tepkileri yeterli bir araç Corolla ,

Otobanda 90 hp kadar imkan sunar

• quote:

Hocam Octavia dediniz ,

Tsı var octaviada

burada senin konunda yazdığım hangi mesajımda octavia yazıyor?

göster, forumu bırakacağım!

yazık, tam bir trollsün..
  • Kanıtladım vs vs diyorsun da ortada geçerli hiç bir kanıt yok.

Bir tane yol bilgisayarı ekran görüntüsü var 3,0 Lt gösteren ancak onun hangi şartlarda hangi ortalama hızda yapıldığını gösteren hiç bir kanıt yok...

Öyle her yol bilgisayarı ekranına inansak forumdaki efsane TSI tayfasının yüzlerce yol bilgisayarı ekran görüntüsü var 3-4-5 Lt tüketiyoruz dedikleri onlara inanır millet... Tabi öyle bir tüketim yok , çıkıyorlar bomboş yola , 60-70 Kmh ortalama hız 5 dk yol git hooop tüketim ekranı verisi 4 Lt TSI tayfasında...

Dün ne olduysa dönüş çapı işine girdin , evden eve nakliye firmasıyız sanki sidik yarıştırıyoruz hangimizin kamyon dar sokaktan kolay döner diye... Bugün arka baş-diz mesafesine geçtik , yarın da ekzost borusunun çapı hangi aracın daha büyük hangisi daha kalın diye sidik yarıştırması başlar sanırım...

Madem ki çok güveniyorsun aracına , haftalardır goygoy yapıyorsun burada az yakıyor çok kaçıyor diye....
    Bak dördüncü kere yazdığım şeyi tekrar yazıyorum aşağıya , hadi HODRİ MEYDAN.... yap bunları yayınla burada...

Yoğun istanbul trafiği diyorsun... Daha önceki mesajımda da yazdım...

1- Hele bi şu yol bilgisayarını bir resetle...

2- Sonra şu yoğun istanbul trafiğine bir gir.. Şöyle 40-50 kilometre yol git...

3- Kat ettiğin 40-50 Kmh nin sonunda ortalama hız verisinin gösterildiği ekrana geldiğinde oradaki değerler 20Kmh gibi bir hız değerleri gösteriyorsa sen gerçekten yoğun istanbul trafiğinde 40-50 kilometre boyunca araç kullanmışın demektir bunun ispatıdır.

4- Daha sonra ortalama tüketim ekranına gel , bak bakalım ortalama tüketim verin ne gösteriyor...

5- En sonunda da o ekranda gözüken verinin ve diğer ekranlardaki görüntüleri burada paylaş bizde görelim gerçekten D4D ile "Yoğun istanbul trafiğinde" 4 Lt ortalama tüketim ile dolaşan babayiğit sen misin diye...

• BIXI MAN kullanıcısına yanıt
    Bu akşam da Corolla'nın IIHS Small Overlap testinde nasıl çuvalladığı konusunu mu işlesek

• Bugün de Bagaj hacmi ile sidik yarıştırma programını açalım .....

Hadi bakalım.... Corolla nın Bagaj hacmi hangi arabaları dövecek....
    Aman sakın yine Octi'ye bulaşayım deme , şu konudaki herkesi alır bagajına bi de bebek puseti ie ayaklı mangal'a yer kalır...
    Aile kabristanı gibi bagaj var hiç bulaşma Octi'ye bagaj konusunda...

Şimdi çıkıp diyeceksin ki yok fabrika verilerindeki bagaj hacmi yanlış , yanlış ölçmüşler benim aracın bagaj hacmi 650 Lt felan demeni bekliyor bütün forum ahalisi...

Hani bi kıyak yapayım... Toyota mühendisleri ölçmüş Corolla yı 452 Lt çıkıyor bilgin olsun... Hadi 3 lt de DH fonksiyonu ekledik düz hesap 455 Lt diyelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 15 Haziran 2017; 15:30:59 >

• Milli takıma verilen prim konusu gibi kaç gündür bu konu dolaşıyor, subjektif yoruma dayalı açılan konu üzerinde ne kadar çok tartışma olmuş, olay tüketimden dönüş çapına kadar gelmiş; ya bir he deyin geçin, aksini söylemeye meraklı ne kadar çok adam varmış...
    Şu forumdaki Corolla nefretinin nedenini anlayamıyorum... Herkes binsin istediği arabaya...
  • BIXI MAN kullanıcısına yanıt
    Bagaj hacmine daha gelmedik hocam ,

Siz hele çok sevdiğiniz sedanların diz mesafesinden bir bahsedin ,

Corollanın Bagaj hacmi standart boyutlarda , ne çok ne az ,

Yemekteki tuz gibi ...

Kargo aracımı bu büyük bagaj olsun ,

Yeterli boyutlarda bagajı var

Arkadaşlar derin bagaj , sakıncalıdır , Octavia da öyle

En derin kısmından bir poşet aldığınızı düşünün

, ordan geçen bir Nuri alço, maazallah sonuç çok kötü

Corolla böyle durumlara izin vermez ve namusunuzu da korur ,

Canınızı , malınızı ,namusunuzu ve ailenizi düşünen bir araçtır Corolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malzemec -- 15 Haziran 2017; 17:56:11 >

• E bu değerler bu performansa göre çok doğal değil mi? Çekilen dert cabası

Citroen Berlingo kullanıyorum, 1.6 HDi - 115hp

Şehiriçi 5.7 lt - Şehirdışı 4.8 lt
    İki durum da araçta 4 kişi varken

Performans farkı da ayrı konu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 15 Haziran 2017; 18:1:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.