Şimdi Ara

2018-1 YILI SÖZLEŞMELİ UZMAN ERBAŞ TEMİNİ BAŞVURU SONUÇLARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MEBS (MUHABERE ELEKTRONİK BİLGİ SİSTEMLERİ) TERCİHİNDE BAŞVURUNUZ KABUL EDİLMİŞTİR. 03 Eylül 2018 Tarihinde Saat:08:00 da JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI /ANKARA ADRESİNDE HAZIR BULUNUNUZ
    kabul edilmişim ancak ben başvururken 2 yıllık istenilen bölümü elimle kendim girdim.
    Sizce alırlar mı?

çünkü ben AÖF 4 yıllık Bilişim sistemleri okumaktayım 3.cü seneye başlıyorum..

ilgili bölümlerden mezun değilim.2 Yıllık Bilgisayar bölümü üniversite veya Lise istiyor ancak istedigi bölümlerden mezun değilim.
    Maddi imkanlardan dolayı hep aöf okudum lisede bile açıktan okudum.

şansımı denemelimiyim? Ankaraya gidersem en azından şansımı denemiş olacagım. 500 tl ye kadar maks masraf da çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakannet55 -- 12 Ağustos 2018; 14:7:2 >

• kabul edilmezsin
  • gitmedim hem %50 olmayacaktı zaten.. ayrıca ben web c# veya masaüstü program ayrıca java yazılımı android ve php biliyorum çeşitli özel projeler geliştiren kişiler bu forumda varsa , gönüllü olarak katılacagım artık özel sektörde adamı eziyorlar hem yazılım hem saçma sapan işler nasıl yapacagım.. sadece yazılım yapacagım gerekirse aşırı uzmanı olurum... ben lisedeyken 3d oyun yapmaya çok uğraşıyordum.. bende potansiyel var..
  • Biri bu ses versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.