Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
155
Favori
1.486.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence herkes ekimi beklesin derim. Ekim öncesi bir şey olacağı yok. Nabız yoklayacaklar sürekli
  • Neden onaylamadı o zaman millet vekili sordular şuan gündem ohal dedi ve çalışmalar devam edior dedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Neden onaylamadı o zaman millet vekili sordular şuan gündem ohal dedi ve çalışmalar devam edior dedi.
    Herşeyin sırası var hem kendisi bu haberi verme konusunda yetkili olmayabilir
  • 2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

92 mart doğumluyuz 3 ay gibi bir durumla kaçırırsam kafayı yerim herhalde

%100 kaçıracaksınız siz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocak 12 92 liyim kaçırırmıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekime kadar bu bilgiler bin kere değişir her gün başka bir iddia yayılıyor. Bir haftada halledilebilecek bir meselenin bu kadar uzatılmasına da anlam veremedim. Araştırmanı yap sonra da Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile çıkar bu kadar basit. Sanki ülkenin en önemli konusu bedelli askerlikmiş gibi Ekime kadar uzatılıp duruyor.
  • Vay be ne kadar çok askerlikten tırsıp kaçan varmış. Hatta bazıları bedelli çıkacağına şükredeceğine, bir de parasını falan beğenmiyor. Vatan görevinin ücreti falan olmaz da işte, bulmuş bir de bunuyorlar.
  • 27 ne ya, düşer inş

• 27/20 yalan haber

• kasım ayı celp dönemi
    tasarıyı ekimde ele alacaz diyor mal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe.77 -- 16 Temmuz 2018; 17:52:39 >
  • Ana diliniz arapça falan mı neyini anlamıyorsunuz? Muhabir 27/20 diye bir bilgi var bu doğru mu diye soruyor, Bülent Turan'da aldığınız bilgi yanlış şuan için gündemimizde bedelli askerlik yok şuanki gündemimiz ohali kaldırma bedelli ile ilgili çalışmaları ekim ayında yapacağız diyor. Yani 27/20 değil, 25/15 olabilir 30/40 olabilir ama 27/20 değil...
  • 18-30 Yaş arası herkese çıkmalı fiyatıda 10bin tl olmalı herkes faydalanmalı
  • Kasım ayında gidecekleride bi gönderelimde sonrasında bakarız diye düşünmüş olabilirler.
  • 15 ay yaptım, ego tatmin etme yeri başka bir halt yok. Elleri şeylerinde dolaşıp sağa sola emirler veren rütbelilerin olduğu boş beleş bir yer. Ülke ekonomisinede büyük zararı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım bu son bedelli olur da şu askerliğe kalıcı bir çözüm bulunur
    Devletin vatandaşları arasında ayrım yapması ciddi derecede rahatsızlık verici
  • 20bin ne ya 2 ayfon parasi. Askere kimse gitmez o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahraman Vatansever Milliyetçi Türk gençlerine delikanlılarına hayırlı uğurlu olsun

• scaryscreen kullanıcısına yanıt
    10bin olsun diyen bile var. Bankaya bi tane iPhone X versinler bari de büyük oyunu bozsunlar.

En güzeli dolar olarak ödemek gittikçe devlete katkısı artar. Kafalar pırıl pırıl.

Yok efendim ailesini kuran adamlar ne yapsın askere gitmesinler bedelli olsun. Ben askere gitmeden önce Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile askere gittim. Şimdi de bedelli için yasa çıkacak diyor. Gerçekten söylenecek söz yok. Benim işim gücüm varken askere gittim, ailemi kuramadım hep erteledim askerliği halledeyim mağduriyet olmasın dedim. Şimdi askerliğimi yaptım, iş bulamıyorum. Bunun vebalini kim ödeyecek bana bunu bedelliyi aşırı derecede savunan bir arkadaş açıklasın bende rahat bir nefes alayım.

Cumhurbaşkanımızın eski açıklaması:

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.